Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels:

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Het opnieuw, onkruid vrij en afwaterend tegelen van onze achtertuin van zo'n 28 m3.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels uit heel Nederland:

Achtertuin en oprit bestraten

Ik zou graag de achtertuin opnieuw willen laten bestraten. Er liggen nu kleien stenen in, het oppervlak is ongeveer 35M2. Het gaat dus om afvoeren, afgraven(denk ik) ophogen, aanstampen en leggen. Ik geef de voorkeur aan wat grotere vlakken qua nieuwe steen. Aan de voorzijde van het huis is de parkeerplaats aan onderhoud toe. De stenen zijn gaan zweven. Dit dus graag opnieuw strak leggen. Zij bijlagen

Achtertuin bestraten met houten delen

Ik wil de achtertuin laten bestraten met houten bestrating. Oppervlakte is 24 m2. De bestrating moet over de bestaande tegel bestrating heen. Eventueel moet er ook geëgaliseerd worden maar dat gaat om een klein stukje.

Tuin leeghalen, ophogen en bestraten

De achtertuin van ongeveer 8 bij 8 meter is verwilderd. De bomen, struiken, bamboe en overige beplanting moet worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en bestraat. Aan de achterzijde dient er nog 2 a 3 houten schuttingsdelen geplaatst te worden.

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Twee terrassen in achtertuin bestraten

Het gaat om 2 aparte terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. De oude bestrating gaan wij zelf verwijderen. De ondergrond onder deze tegels is voor ons onbekend, hier zal de vakman naar moeten kijken. Er zal 1 terras van 6 bij 4 meter en 1 terras van 3 bij 3.50 meter gelegd moeten worden. Daarnaast komt er nog een looppad van 5 meter lang en 40 cm breed. De tuin is goed bereikbaar.

Terras geheel bestraten

Gehele achtertuin bestraten met grote tegels van 100 x 100 cm inclusief voorbereiding gele zand ed. De totale oppervlakte is 56 m2 dus een totaal offerte gewenst

Bestraten en ophogen achtertuin en voortuin

Achtertuin opnieuw ophogen, verwijderen bestaande beplanting en tegels en opnieuw bestraten. Geldt ook voor voortuin. Verder ook tuinverlichting aanleggen

Tuin deels bestraten

Ik wil de achtertuin laten bestraten met een oppervlak van 50 m2. Wij willen klinkers erin hebben. Wij hebben een achterom.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Tuin betegelen

Voor de achtertuin ben ik aan het overwegen om het (nieuw) te laten bestraten. Het is een tuin van 8x11. 5 meter en daarvan moet een oppervlakte van +- 30m2 kunstgras worden. De rest zou ik betonnen tegels van 50x50 of 60x60 willen. Momenteel is de tuin zoals op de foto die is bijgevoegd dus er moet nog wel een en ander gebeuren. Wat net niet op de foto staat is de huidige bestrating. Door werk voorlopig niet telefonisch bereikbaar vandaar het nepnummer.

Partners

Partners van Casius