Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinpad aanleggen:

Tuinpad aanleggen

Het gaat om een pad van 8.30 x 2.40 meter (lxb). Er zijn 40 x 60 cm tegels en steentje aanwezig, om er tussen te leggen. Grond geëgaliseerd worden en bestrating gelegd. Foto’s hieronder zoals het nu. Kunt u optioneel vermelden hoeveel de meerkosten zijn voor het verwijderen van de oude stenen?
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpad aanleggen uit heel Nederland:

Straatwerk aanleggen in keperverband

In juni wordt ons huis opgeleverd en wij willen dan straatwerk aan laten leggen in keperverband of in halfsteensverband. Onze keuze is op dit moment waaltjes of in dikformaat met het type steen Ouxo, vast bekend bij u. In totaal is het ongeveer 100 m2. Het gaat om een inrit, voetpad, tuinpad, en terras.

Voortuin leeghalen en renoveren

Voortuin (ca 25m2) geheel slopen (struiken, tegels, gras, tuinhek) en nieuw aanleggen. Simpel ontwerp. Gazon/groene bodembedekker + boompje/struik/bloembak + tuinhek voorzijde (ca 5m hout/gaas) + tuinpad (ca 8 m2) b.v.d. voor uw reactie. Vriendelijke groet, (tijdelijk niet telefonisch bereikbaar)

Tuinpad met tegels aanleggen

Willen circa 40 tegels (1 x 1 meter) achter elkaar laten leggen als tuinpad.

Tuinpad laten aanleggen

Ik heb waaltjes over van de achtertuin en wil hier graag een pad van in de voortuin. Ik kan zelf uitleggen en uitgraven.

Tuinpad aanleggen

Ik heb waaltjes, die wil ik graag plat gelegd. Het gaat om een pad van ongeveer 12 m van 0,8 m breed.

Volledige tuinaanleg

Zou u een offerte kunnen maken of wellicht een prijsindicatie kunnen geven van de in het document aangegeven werkzaamheden in onze tuin? De tuin is in totaal ongeveer 130 m2 in de vorm van een driehoek. Wij hebben zelf een tekening gemaakt en de plantenkas en deur naar het huis gaan we niet realiseren. Wel het schuurtje/tuinhuisje in de punt en de deur in de carport als ingang naar de tuin. Wij zouden graag vanaf zaterdag 15 juli willen beginnen met in ieder geval geval het verwijderen van de struiken/beplanting van de gemeente die er nu staan. De week erna hebben wij een afspraak gepland met de monteur voor de betonnen schutting. De inplanting van planten en eventueel kleine meerstammige bomen, doen we nadat de basis is gelegd: grondwerk, aansluitingen stroom en water, ingang, tuinhuisje, tuinpad en hekwerk. TUINAANLEG actiepunten De grond vrij laten maken van struiken beplanting + alles afvoeren (15 of 17 juli?). Indien nodig afwateringsmaatregelen . Stroompunten aanleggen. Waterpunt aanleggen. Indien nodig extra grond storten. Paadjes aanleggen van keileem (zie tekening). Ingang/deur creëren in stenen muur (niet dragend) in de carport op een plek waar al een blind raam zit Deur => boerendeur zelf maken (? ) met slot. Hekwerk aan de korte zijde plaatsen ( 5 meter lang en 2 meter hoog) + beplanting => hedera of een groene muur/schutting maken met een mix van groenblijvende planten. Hedera + klimgaas (kippengaas) voor de betonnen schutting (22 meter lang). De schutting wordt 2m hoog met aan de bovenkant een 40cm opengewerkte rand/ornament. Aan de buitenkant graag winddoek o.i.d. zodat de hedera niet ‘naar binnen’ groeit. Tuinhuisje/schuurtje maken in de punt. Plantenvijver aanleggen. Pergola maken.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouwde woning

Voor een nieuw bouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Zou u een offerte voor volgende werkzaamheden willen geven ? De werkzaamheden 1- Uitgraven en afvoer vd grond. De oprit = 30 cm diepte. De fundering = 30 cm diepte. De vijver = 50 cm diepte. 2- Aanvullen met zand, puin / menggranulaat. De oprit 30 cm diepte. De tuinpad rondom het huis 20 cm diepte. 3- Leveren beton mortel voor fundering tbv veranda. Fundering met oppervlakte 0,5 x 10 meter x 60 cm diepte. Fundering met oppervlakte 28 m2 x 20 cm diepte 4- Bestraten oprit met grijs buitentegels 20x30x6 cm graniettegels 50x50x3 cm. 5- gras zoden aanleggen. Graag zou je een prijsopgave per werkzaamheid willen geven.

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Stenen terras aanleggen

Wij willen graag op 3 plekken terrastegels laten leggen. 1 grote plek van 2.40 meter bij 2.40 meter, 1 kleine plek onder een tuinbank en een plek om een moestuintje heen en een stuk tuinpad. We hebben de stenen al in huis. De tuin is 12.50 bij 5.50 meter en is redelijk egaal.

Tuin bij nieuwbouwhuis aanleggen

Wij willen graag een offerte voor de tuin van ons nieuwbouwhuis. Op dit moment zit er alleen zand in. De oppervlak is ongeveer 5.40 meter bij 9.50 meter minus een tuinhuisje van 2 bij 3 meter. We willen een grasveldje van natuurgras ongeveer 2 bij 4 meter. De terrastegels van 60 x 60 cm dienen gelegd te worden, ongeveer 25 m2. Verder willen we 2 verhoogde borders van ongeveer 4.50 meter en 6.50 meter lang. We twijfelen nog of we een extra border willen van 1.50 meter lang, deze zou dan tegenover de border van 4.50 meter komen met daar tussenin een tuinpad.

Partners

Partners van Casius