Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Ridderkerk of directe omgeving.

374 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, terrassen aan leggen in een achtertuin, bestraten achtertuin, tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken, een achtertuin grotendeels bestraten, het opnieuw betegelen van een achtertuin, tuin betegelen, oprit vergroten, oprit aanleggen met betontegels, oprit voor garage betegelen, het aanleggen van een oprit van de dijk, nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen, dakterras aanleggen met hekwerk, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ridderkerk:

Bestrating aanleggen voortuin en achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestrating, eventueel ophogen en egaliseren en opnieuw bestraten van ongeveer 300 m2. Daarnaast ga ik graag samen met de hovenier om tafel zitten ten behoeve van een tuinontwerp.

Opnieuw bestraten drie kanten van het huis

Het gaat hier om voortuin, zijkant huis en achtertuin opnieuw bestraten. Allereerst moeten de oude tegels worden verwijderd en afgevoerd. En de bloembakken verhogen dmv blokken en de opsluitbanden iets ophogen 2 x 2. Het is totaal 100 m2, mochten jullie ook instaat zijn tegels te leveren dan hebben wij de volgende wensen: antraciet tegel 60 x 60 x 4 cm.

Straat ophogen en egaliseren

Ik wil graag bestaande klinkers (strookje voor de voordeur) ophogen en aantrillen. Lengte 520 cm en breedte 80 cm. Het gaat om de strookje tussen twee waterafvoerpijpen.

Kasseien terras aanleggen

Kasseien terras aanleggen. We beschikken al over de kasseien. Het gaat in totaal om circa 12 x 3 meter. Kunt u ons een passende prijsopgave toesturen?

Siertegels leggen

Siertegels afmeting 600 x 600 mm aanbrengen. Totaal 56 m2. Ondergrond aanvullen met zand en egaliseren.

Sierbestrating leggen

Achtertuin ca 25 m2 (de rest doen wij kunstgras) voortuin ca 30 m2 Tegels leggen. Inclusief 60 x 60 antraciet tegels.

Voor- en achtertuin bestraten

Voortuin is 5,5 x 3,0 meter en achtertuin is 10 x 5,5 meter (stuk af qua m2 ivm stenen schuur) Wil de voor en achtertuin laten bestraten, er ligt zand maar zal deels verhoogd moeten worden. Wil het liefst grote siertegels in de kleur antraciet maat 60x60 of 80x80? Kunnen jullie dit toevoegen in de offerte?

Dakterras aanleggen

Het betreft een schuin aflopend dakterras. Ondergrond bitumen. Voorkeur gaat uit naar gladde grijze composiet planken met houtnerf. Het gaat om zo'n 12 m2. Er liggen nu drainage tegels die verwijderd moeten worden.

Betontegels in de tuin aanleggen

Ik wil 107 vierkante meter grond iets laten ophogen. En dan 70 vierkante meter 60x60x4 betontegels plaatsen

Sierbestrating leggen en verleggen

Zie de foto, waarbij de tegels naar het pad naar de deur rechts op de foto op de open opgegraven plek moeten komen te liggen en aan beide zijde links en rechts moeten dan de kleine klinkers komen te liggen. Het gaat om ongeveer 5 bij 5 meter. Voortuin, goed toegankelijk. Als u er ook zand bij kunt leveren dan hoor ik graag de prijs.

Tuin egaliseren en bestraten

Der achtertuin wordt komende week afgegraven en gevuld met zand. Hierna dient er bestraat te worden. Hier voor zoeken wij nog een vakman. Er zullen betontegels van 50 bij 50 cm gelegd moeten worden in een tuin van 55 m2 groot. De tuin is alleen via de woning te bereiken of er zal een schuttingsdeel verwijderd moeten worden en daarna terug geplaatst.

Terras bestraten met betontegels

60 m2 bestraten met betontegels van 60 x 60 cm. De ondergrond is zand (oude ondergrond van sierbestrating die eruit gaat). De achtertuin heeft een achterom, het betreft een hoekhuis.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin graag egaliseren en daarna bestraten met siertegels, 60 x 60 cm, eventueel met een afwateringsgoot. Het gaat om een tuin van 3,70 meter breed x 14 meter lang. Tevens ontvang ik graag een aparte offerte van onze voortuin deze is ongeveer 7,30 meter x 7,30 meter.

Egaliseren en rubberen tegels plaatsen

Ik wil rubberen tegels laten plaatsen in mijn achtertuin, het is 12 m2 ongeveer. De oude tegels haal ik zelf weg, de ondergrond dient geëgaliseerd te worden. P.S. ben het beste per mail bereikbaar.

Tuin betegelen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een terras in onze tuin. De tuin is 10 meter lang en 5.50 meter breed. Er was voornamelijk begroeiing in de tuin, dit hebben we al verwijderd. Waardoor hij naast het uitgraven ook een stuk omhoog moet.

Tuin bestraten met betontegels

In de achtertuin dienen er betontegels van 50 bij 50 cm geplaatst te worden. Het groen in de tuin zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Er dient zand gestort te worden, geëgaliseerd en tegels geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin volledig laten bestraten

Tuin moet bestraat worden helemaal Hij is ongeveer 9 bij 11 meter Er moet een gootje voor het water komen En hij moet geëgaliseerd worden.

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Het opnieuw, onkruid vrij en afwaterend tegelen van onze achtertuin van zo'n 28 m3.

Verzakt tegelpad leggen

Wij hebben hier in de wijk een gezamenlijk pad dat erg verzakt is. Graag wil ik dit pad van 150 m² opnieuw laten bestraten met nieuwe 30 x 30 tegels en ik schat zo'n 50 meter opsluit banden. Zo nu en dan komen er wel eens auto's op het pad in verband met verhuizingen et cetera. Hier dient rekening mee gehouden te worden.

Tuinpad aanleggen

Het gaat om een pad van 8.30 x 2.40 meter (lxb). Er zijn 40 x 60 cm tegels en steentje aanwezig, om er tussen te leggen. Grond geëgaliseerd worden en bestrating gelegd. Foto’s hieronder zoals het nu. Kunt u optioneel vermelden hoeveel de meerkosten zijn voor het verwijderen van de oude stenen?

Achtertuin aanleggen met bestrating

Ik wil bestrating aanleggen in mijn achtertuin. De achtertuin is 6,10 meter en 7,53 meter. Ik wil een gedeelte graszoden en de rest van de tuin tegels van 60 x 60 cm. Er moeten nog twee bomenstronken en oude bestrating verwijderd worden. Dit moet vervolgens opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Achtertuin helemaal bestraten

De gehele achtertuin bestraten. Over heel de straat moeten gladde 60 bij 60 cm betontegels komen. Over het geheel moet 1 afstapje komen. Voor de rest geen bijzonderheden. De tuin haal ik zelf leeg er moet alleen zand in om het op te hogen en tegels leggen. Mijn tuin is totaal 37 m2. Er moet ook een worteldoek komen.

Tuin bestraten / betegelen

Graag wil ik mijn tuin laten bestraten om zo weinig mogelijk onderhoud aan te moeten doen. Graag met betonnen tegels en het moet simpel en strak blijven. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 50 m2. De ondergrond is ruw. Ophoogzand is niet aanwezig. Start en oplever datum tussen 1 augustus en 31 augustus, later zou ook kunnen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Bestrating in de tuin vervangen

Wij willen de oude grindtegels uit onze tuin laten verwijderen en de tuin daarna laten egaliseren en 50 m² nieuwe bestrating laten aanleggen. We willen een terras van betontegels van 60 x 60 cm, gecombineerd met Waaltjes. We zullen de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Het is onze wens om dit voor augustus te laten afronden en we ontvangen graag een offerte van bedrijven die nog tijd in de agenda hebben.

Oprit strakker bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw bestraten van de oprit in een ander en strakker design dan dat wij nu hebben. De oude tegels dienen te worden verwijderd, de oprit te worden opgehoogd en opnieuw bestraat.