Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Pernis Rotterdam:

Natuursteen leggen in zijtuin

Het aanleggen van een natuursteen tegel in de tuin van ongeveer 25 m2. De tegels zijn 80 x 80 x 3 cm en moeten met een voeg gelegd worden. De vakman kan gelijk starten met de werkzaamheden, de tuin is leeg.

Tuin ophogen en tegels leggen

Mijn tuin is 55 m2 voor en achtertuin bij elkaar deze moeten opgehoogd worden het zand ervoor kan ik gratis krijgen alleen is het lastig om in de achtertuin te krijgen het moet dan door het huis of via een kraan over het dak ik zou dit graag helemaal met 60 bij 60 cm beton tegels willen.

Voor- en achtertuin ophogen en tegels leggen

Voor en achtertuin moeten opgehoogd worden bij elkaar ongeveer 36 vierkante meter. Graag wil ik ook dat het betegeld wordt.

Keramische tegels plaatsen

Het laten leggen van keramische tegels met een opsluitband in onze achtertuin en in de voortuin een tuinomzoomende plantenbak van linea blokken realiseren met keramische tegels in het midden. De totale oppervlakte van beide tuinen is 55 m2. De tegels en het zand is al aanwezig bij onze nieuwbouwwoning.

Voortuin in wildverband bestraten

Ik ontvang graag een offerte voor werkzaamheden aan mijn voor- en achtertuin. De voortuin van ongeveer 11 m2 bestraten met wildverband. De achtertuin van ongeveer 30 m2 bestraten met tegels van MBI en betonnen bloembakken maken en lijmen. Ik heb nog geen nieuwe tegels aangeschafd, dit kan eventueel in overleg met de vakman worden geregeld. Er hoeven geen oude tegels en dergelijke afgevoerd te worden.

Wij willen een deel van onze tuin, nu ...

Wij willen een deel van onze tuin, nu border van ongeveer 3.5 bij 3.5 laten bestraten.

Huidige deklaag op betonnen balkon ...

Huidige deklaag op betonnen balkon verwijderen ( afschuren ? ) tot op gezonde ondergrond + aanbrengen van een kunststofdeklaag + waterdichte netjes afgewerkte aansluiting van het geheel maken naar de gevel toe ( ik heb nu lekkage in de overgang balkon naar gevel ) + alle eerder aangebrachte noodoplossingen zoals bitumen lagen , kit etc etc , eerst verwijderen , zodat alles een schone ondergrond krijgt voor er een nieuwe vloer en opstaande rand naar de gevel gemaakt wordt ) + hemelwaterafvoer in beton van de vloer is gedeeltelijk dichtgesmeerd , en moet worden uitgeboord, vergroot naar oorspronkelijke formaat ( ingieten loden afvoer ? ) + stukje stucwerk aan de gevel netjes herstellen in combinatie met het nieuwe vloertje , alles netjes op elkaar laten aansluiten .

het verwijderen van het oude terras en ...

het verwijderen van het oude terras en de paden. Het terras bestaat uit 4 grote houten vlonders en betonklinkers. Het oppervlak aan betonklinkers is ca. 15 m2. Het tuinpad bestaat uit klinkertjes en heeft een oppervalk van ca. 12m2. Dit alles dient afgevoerd te worden. Het nieuw aanleggen van terras en tuinpad en tweede terras, totaal ca. 35m2. Nieuw te leggen bestaat uit een mix van grot e tegels en klinkers. Aanvoer van zand t.b.v. ophoging. De vorm van het nieuwe terras en de paden komen niet geheel overeen met de bestaande situatie. Dit betreft ca. 4 m2.