Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras achtertuin aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, tuinbestrating, sierbestrating aanleggen, leeghalen en bestraten achtertuin, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oud Beijerland:

Tuin bestrating aanleggen

Graag willen we een grote gedeelte van onze tuin +/- 30m2 laten bestraten. Op dit moment is het gras. Dus dat moet uitgegraven worden/opgehoogd en qua tegels maakt het ons niet echt uit als het maar netjes en glad is zodat de kinderen in de tuin kunnen in de zomer.

Achtertuin aanleggen

Graag laat ik de achtertuin bestraten 25 m2

Bestrating opnieuw leggen

Graag 12,5 vierkante meter bestrating, welke verzakt is, ophogen en opnieuw leggen in de voortuin. Pad 9 meter x 0,8 meter en 6,2 x 0,8 meter. Zijkant van het pad voorzien van banden om stenen beter op te sluiten.

Keramische tegels tuinpad leggen

Keramische tegelpad overleggen, tegels 92 x 92 cm liggen los en niet mooi. Ook graag een goed advies over hoe te leggen. Pad is 13 meter = totaal 13 keramische tegels leggen van 30 kg per stuk. En met klinkers een mooie kantopsluiting.

Keramische tuintegels laten leggen

Ik wil keramische tuintegels laten plaatsen in mijn tuin. De tuin is 7,30 x 4,50 meter. De oude tegels verwijderen we zelf. De ondergrond moet wel aangelegd worden, en er moet geegaliseerd worden. De keramische tegels graag invoegen. De tuin is achterom bereikbaar. De tegels worden door ons zelf aangeschaft tegels en zijn 120 x 30 x 2 cm.

Voortuin opnieuw bestraten

Ik wil mijn voortuin laten betegelen, de oude tegels verwijder ik zelf. De ondergrond dient geëgaliseerd te worden en op afschot gelegd te worden. De oppervlakte van de voortuin is 3.04 x 4.00 meter met aansluitend een pad van 5 x 1.8 meter. In totaal zal er 22 m2 aan tegels van 60 x 60 centimeter groot moeten worden gelegd. Naast het pad moet een opsluitband gebruikt worden. De buren willen ook mee doen, hun tuin is gelijk aan die van ons. Totaal zal het dan dus om 44 m2 gaan over 2 voortuinen.

Achtertuin verharden met keramische tegels

Ik wil mijn achtertuin verharden met keramische tegels van 50 x 50 of 60 x 60 centimeter. Al het voorbereidend werk doe ik zelf. De tuin heeft een oppervlakte van 55 m2. De keramische tegels moeten in de betonmortel worden gelegd.

Terras bestraten met wildverband tegels boerenbont

Wij willen graag onze zijtuin betegelen met wildverband tegels. De tegels zijn al geleverd. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Er ligt nu grind op worteldoek. Het grind halen we zelf weg. Wel graag zand leveren, egaliseren en de nieuwe tegels leggen. De tuin heeft geen recht toe recht aan vormen, dus zagen/ knippen van de tegels komt er wel bij.

Bestraten met betontegel en grijze klinkers

Ik wil graag ongeveer 38 vierkante meter later bestraten met een betontegel van 60 bij 60 in combinatie met een grijze klinker. Er hoeft niets verwijderd te worden, maar er moet wel geëgaliseerd worden.

Achtertuin bestraten

De achtertuin moet bestraat worden met tegels van 60 bij 60 cm. In totaal is het 45 vierkante meter. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen. Vervolgens moet het wellicht iets opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er staat een boompje in de achtertuin waar omheen bestraat moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Terrassen aanleggen

1 terras met houten tuintegels 1 terras met stenentegels. 1 terras is 4 bij 3 of 5 bij 3 en het andere terras iets verhoogd ongeveer 2. 5 bij 2. 5 vanaf het grotere terras een pad naar schuur en plaatsje bij schuur iets vergroten 2. Bij 2 afwisselen pad en schuurplaats met hout en steentegels.

Voortuin opnieuw bestraten

Ik wil nieuw straatwerk laten aanleggen in mijn voortuin en die van mijn buurman. Onze tuinen samen zijn 12.6 bij 2.1 meter, dus ongeveer 26.5 vierkante meter. De oude straattegels moeten worden verwijderd en afgevoerd, hier onder ligt geel zand. Vervolgens wil ik hier keramische tegels van 60 bij 60 cm en 2 cm dik laten leggen. Tevens de tegels afvoegen met flexibele mortel, zodat er geen onkruid tussen kan groeien. Graag ontvang ik een offerte.

Bedrijfsterrein bestraten

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het bestraten van 325 m2 bedrijventerrein op een nieuwe kavel waar ik een loods op ga zetten. in de offerte graag meenemen: de grond afgraven en afvoeren van de afgegraven grond, onderlaag van split en toplaag met zand, het leveren van de klinkers en natuurlijk het bestraten.

Tuin met bestrating laten bestraten

Ik wil mijn zijtuin gedeeltelijk laten egaliseren en bestraten, plus/minus 5,10 meter bij plus/minus 3,50 meter. Het moet waterpas worden i.v.m. het plaatsen van een tuinhuisje. Daarvoor moeten planten worden verwijderd en afgevoerd. Nu is er al een gedeelte bestraat van ongeveer 5,10 meter bij 2,50 meter. Verder willen we elders in de tuin de wortels van bamboe verwijderd hebben en de brandgang achter de tuin opgehoogd en bestraat hebben. Het gaat voorlopig alleen over het gedeelte achter onze tuin, als u een meter prijs op kan gevend dan kan ik e.v.t. overleggen met de beuren over de rest van de brandgang.

Achtertuin straten met nieuwe tegels

Tegels verwijderen Nieuwe tegels er in

Terras aanleggen in de tuin

Mijn tuin opnieuw aanleggen met bestaande tegels aangevuld met nieuwe stenen. Er ligt genoeg zand in de tuin. Tuin heeft een oppervlak van 50m2.

Straten van een oprit

Het opnieuw straten van de oprit naast mijn woning (ongeveer 16 m2) met 15 x 15 x 6 cm stenen en gronddoek. Oude tegels verwijder ik zelf. Zand is nog niet aanwezig. Stenen zijn besteld.

Tuintegels achtertuin

Het opnieuw aanleggen van siertegels achtertuin en ik heb wel ideeen maar weet niet waar te beginnen met de hoop dat jullie me kunnen helpen, het is een simpel ontwerp maar ik vind het prachtig. Ongeveer 50m2. 30x30 of 60x60 betontegels. Er liggen nu 30x30 tegels in, er moet wat zand bij. Ik koop de tegels waarschijnlijk zelf, tenzij goed aanbod. Scherp aanbod graag.

Bestraten achtertuin

Opnieuw bestraten van achtertuin, oppervlak 55 m2. Stenen zijn aanwezig.

Bestraten tuin flagstone

Bestraten achtertuin van ongeveer 7x5 meter, een stuk van 4x5 meter. We weten nog niet wat we willen, ik denk Anton Pieck-achtig, flagstones.

Terras van 4x5 meter leggen met ...

Terras van 4x5 meter leggen met natuursteen tegel van 80x80x3 cm. Metselzand is gestort maar nog niet aangetrild, 3 zakken cement aanwezig. Gaarna z.s.m., ook in de weekenden.

Graag vrijblijvende offerte voor het ...

Graag vrijblijvende offerte voor het weghalen van ongeveer 90 m2 aan grindtegels en kleinere stenen en het aanbrengen van nieuwe hardstenen tegels. (tegels opnemen als stelpost van € 35- p/m2)

Bestrating voor terrein van 20x20 meter, ...

Bestrating voor terrein van 20x20 meter, incl stellen randen. Materiaal wordt aangevoerd. Terrein is reeds uitgegraven.

Onze achtertuin moet worden aangepast. ...

Onze achtertuin moet worden aangepast. We willen graag de bestrating laten doen, met 2 verschillende soorten tegels; betontegels en nieuwe flagstone-tegels rondom een kleine boom. We willen een terras, plek voor een zandbak en verdere loopruimte. Het gaat om een tuintje van 6,5 bij 6 waarin twee kliko's staan, een langwerpige plantenbak langs schutting en kleine plantenbak, twee kleine boompjes en een klene schuur. Er ligt (na een uitbreiding van ons huis) nog wat grond, dit moet worden afgevoerd. Verder willen we 2 nieuwe poortdeuren laten plaatsen met een slot om onze tuin af te kunnen sluiten. De poortdeuren zijn al aanwezig.

Bestrating terras met grote tegels ...

Bestrating terras met grote tegels (60*60 of 80*80), bestrating paden met klinkers, bestrating steeg met stoeptegels en rubbertegels en bestrating voortuin met klinkers.