Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten vlonder plaatsen:

Houten vlonder plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een houten vlonder van geschaafde Douglas planken op hardhouten onderleggers van 5 meter bij 3 meter. Ik heb een achterom.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vlonder plaatsen uit heel Nederland:

Terras verhogen

De tegels die in wildverband in de voortuin, de oprit en de parkeerplaatsen dienen opgehoogd en terug geplaatst te worden. Daarnaast willen wij ook een houten vlonder laten plaatsen met een worteldoek eronder. De oppervlakte totaal zal ongeveer 250 m2 zijn

Hek plaatsen en eventueel vlonder aanleggen

Wij hebben een 13,5m2 dakterras met een opgang. Er is een 25 cm opstaande u-vormige rand waar we graag een stalen striphek willen plaatsen (zwart). We hebben twee randen van 2,65 en een rand van 5,20 meter voor het hekwerk. Graag zien we een houten vlonder of grijs/zwarte kunststof vlonder. Graag hebben we dit alles verzorgd of alleen het hekwerk.

Houten vlonder terras en bestrating achter

Ik wil graag een houten vlonder terras aan het huis.. Dit is nog een idee. En bestrating achter het huis. Het gaat om totaal 48 m2. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten zullen zijn.

Tuin afgraven en vlonder installeren

Ik wil circa 40 m2 gras afgraven, afvoeren, bodem uitvlakken, worteldoek plaatsen en vervolgens een houten vlonder installeren.

Bovenste laag houten vlonder looppad vernieuwen

We hebben een gezamenlijk looppad met 9 woningen op een rij bestaande uit een houten vlonder. Eronder is een grote garage. Het betreft zo'n 95 m2. De bovenste laag houten planken is aan vervanging toe, het raamwerk eronder volstaat nog. Ik ben benieuwd naar de totaalkosten voor vervanging van deze bovenste laag, incl nieuwe planken, bevestingsmateriaal en 'manuren'. Aub contact via email ipv bellen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Houten vlonder vervangen

In mijn tuin ligt een houten vlonder, die dringend aan vervanging toe is. Ik heb 42 planken van 3 meter geteld. In de praxis folder zie ik nu een aanbieding van central park vlonderplanken fsc geïmpregneerd naaldhout, antislip, kopman 28x145 mm à € 11,62 p.st.. Graag offerte voor weghalen, afvoeren en opnieuw aanbrengen.

Tuin renoveren

Ik wil de achtertuin van 38 m2 laten renoveren: - Boomstronk verwijderen - 25 m2 tegels verwijderen en afvoeren - Houten of composieten vlonder aanleggen (+-17 m2) - Gazon aanleggen (9 m2) - Vernieuwing omheining tuin achterzijde (+- 5,5 m inclusief poort

Houten vlonder aanleggen rond huis

Ik wil mijn houten vlonder vervangen voor een duurzame vlonder. De vlonder is ongeveer 25 m2. Ik laat mij graag adviseren over het materiaalsoort.

Houten veranda of vlonder maken in de tuin

Ik heb een huis gekocht. Er zit een opstapje van 1,5 meter hoog en daar wil ik een houten verhoging van 3-4 meter laten plaatsen. Het zal lijken op een vlonder achtig iets. Ik weet niet wat de afmetingen zullen zijn. Ik zou graag willen dat de vakman met een schatting zou kunnen maken. Ik ga volgende week even opmeten wat de afmetingen zijn.

Achtertuin aanpakken

Wij willen graag onze achtertuin aanpakken en betegelen omdat mijn man rolstoelgebonden is. We hebben nu een houten vlonder tussen vijver en tuinhuisj, die moet weg en de brug over de vijver ook. In de rest van de tuin moeten ook tegels komen zodat mijn man overal kan komen en zelf straks ook weer wat kan doen in de tuin. Op de foto's uit 2013 was het net klaar maar in 2014 heeft mijn man een ongeval gehad waardoor hij nu in rolstoel zit en het zelf niet meer kan. Het gedeelte met die houten vlonder is voor mij niet handig en het is met dit weer vreselijk glad. Graag persoonlijk langs komen voor nadere uitleg. PS. LIEfST AFSPRAAK MAKEN PER MAIL, MIJN MAN IS DOOF EN IK SLECHTHOREND DUS BELLEN LUKT NIET. BVD

Partners

Partners van Casius