Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin volledig herstraten:

Tuin volledig herstraten

Ik zoek iemand voor het plaatsen van 30 m2 kantbanden en 330 m2 ophogen herstraten. Graag een offerte voor nieuwe tegels en een andere voor de oude behouden.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin volledig herstraten uit heel Nederland:

Stadstuin herbestraten

Het opnieuw bestraten van onze stadstuin van 20 m2 met daarin een plantenbak van stapelblokken. Momenteel is de tuin volledig bestraat. De huidige bestrating mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. In overleg mogen nieuwe tegels worden aangeboden. Er is een achterdoorgang.

Uitgraven, afvoeren en zand erin

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om mijn tuin (nieuwbouw) Ongeveer 15 cm uit te graven en +- 10 cm tegelzand er terug in te doen. Mijn tuin is volledig leeg er staan alleen schuttingen aan weerszijde. Tuin is 9 meter lang en 5 meter breed. Bereikbaar via een normale poort vanaf de parkeerplaats. Zou graag een richtprijs hebben voor de kosten en wanneer het evt mogelijk is. Het is een rijtje nieuwe huizen en als het interessant is kan ik mijn toekomstige buren ook inlicbten over u tarief.

Een uitbouw aan de achterzijde van een woning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan creëren. Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 400 bij 538 cm. De terrasoverkapping die er nu zit zal worden verwijderd. Mijn buurman heeft als een aanbouw staan, ook 4 mtr, deze staat wel geheel op zijn grond. Wellicht kan ik in overleg met hem eea afspreken hierover. De opening naar de tuin wil ik graag “volledig glas” en een loopdeur. De uitbouw moet aan de achterzijde van een twee-onder-een-kap-woning gemaakt worden.

Uitbouw woonkamer

Het gaat om een uitbouw van woonkamer naar achtergelegen tuin. De woning is volledig houtskeletbouw. De maten van de muren zijn ongeveer 3.10 meter bij 2.80 meter. Ter beeldvorming, de kamer is op dit moment een tetrisblokje met in het midden het uitstekend blokje en dat zou ik naar totaal 5 blokjes willen. Alles moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Ik wil mijn tuin laten verbouwen, ik wil de huidige stenen die er nu liggen uit halen. Vervolgens wil ik alles goed laten egaliseren op afschot leggen. in de nieuwe situatie is de bedoeling dat de tuin niet meer volledig bestraat is, dit wordt gedeeltelijk kunst of echt gras. Wie de tegels regelt ben ik nog niet helemaal over uit.

Tuin afgraven, afvoeren en bomen verwijderen

De tuin van 8 m x 11 m moet volledig afgegraven worden en afgevoerd worden. Ook staan er 5 grote bomen die volledig verwijderd moeten worden. Het is een hoekwoning waar de schutting er ook uit gaat dus makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Tuin en oprit bestraten

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 30 m2 volledig laten bestraten (voor een oprit) met tegels van 60 x 60 cm (antraciet). Ook graag de heg extra verstevigen. Eerst moeten de tegels van 30 bij 30 cm verwijderd worden en een klein perkje aan de zijkant waar niets meer in staat.

Tuin vernieuwen

Achtertuin (ongeveer 48 m2) volledig aanpakken: nieuw terras, gras, grond ophogen, lange plantenbakken plaatsen, schutting met poort aan de achterkant, zitje achterin de tuin (vlonder wellicht of gewoon terras). We denken ook over de oprit: tegels vernieuwen, boom snoeien, evt ook een grote plantenbak plaatsen als afscheiding met de buren. We hebben geen idee van de kosten, m'n man zou ook graag het een en ander zelf doen in overleg. We willen graag kijken wat haalbaar is. Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie!

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Tuin ophogen en betegelen + schutting

Ik heb een tuin van 40 m2 die ik volledig wil laten betegelen. Daarnaast wil ik het op laten hogen met 20 cm, en een houten schutting van (ongeveer) 19 meter laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius