Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Nootdorp of directe omgeving.

196 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nootdorp:

Tuin volledig herstraten

Ik zoek iemand voor het plaatsen van 30 m2 kantbanden en 330 m2 ophogen herstraten. Graag een offerte voor nieuwe tegels en een andere voor de oude behouden.

Oprit bestraten

De oprit van 5 bij ongeveer 15 meter moet worden bestraat met Schellevis tegels van 1 x 1 meter en 8 cm dik. De ondergrond moet worden gevuld met puin. De oude tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd.

Voortuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en het afgraven van de grond. Daarnaast moet de grond opgehoogd en geëgaliseerd worden. Uiteindelijk moet de gehele tuin van 12,5 m2 betegeld worden.

Tuintegels eruit en nieuwe erin

Graag zouden wij onze tuin willen opknappen. Er liggen oude tegels in die eruit moeten, uitvlakken en nieuw tegels erin. Wel hebben we last van onkruid tussen de tegels. Nagekeken en er ligt een heel netwerk van wortels onder de tegels. Graag totaal prijs. Gaat om 40 vierkante meter. De achtertuin heeft een achterom. Het gaat wel om een autovrij gebied dus ik zal even een vergunning regelen.

Sierbestrating leggen

Graag willen wij onze tuin van 150 m2 laten betegelen. Zand ligt er al.

Tuin bestraten, eventueel met buren

Onze tuin opnieuw bestraten, verwijderen oude bestrating doen wij zelf. Ongeveer 29 m2. Er zal zand nodig zijn en we willen graag grote tegels, niet te duur. Wat is uw voorstel? En kunt u ons een scherper aanbod doen als we het samen met de buren doen?

Bestrating in achtertuin aanleggen

De oude tuin is betegeld en gedeeltelijk met gras en planten. Grondwerk 3 m2 afvoer oude bestrating, 5 m2 grond uitgraven en afvoeren, 1 m2 beplanting uitgraven, 4 m2 zand aanleveren. 44 m2 bestraten en rondom opsluitband aanleggen.

Grondwerk en eventueel bestraten

Grondwerk, inclusief het leveren en aanbrengen van een gebroken puinlaan ter behoeve van een stabiele oprit en het leveren en verwerken van voldoende ophoogzand en tuingrond Werkzaamheden: - Het afgraven van de tuin (exclusief oprit) op minimaal 25 centimeter van de dorpel over circa 70 vierkante meter - Het afgraven van de oprit (circa 30 vierkante meter) tot minimaal 40 cm - Zandpakket leveren en aanbrengen van circa 200 millimeter, verdichten met zware trilplaat (schatting circa 18 kubieke meter zand) Stelpost: Vrijgekomen grond afvoeren (circa 26 kubieke meter) Stelpost: Bij oprit 20 cm gebroken puin aanbrengen (Repac) Mogelijk is er al een puinlaag aanwezig. Stelpost: Aanleg elektra voor 6 lichtpunten, een stopcontact en een aansluiting voor een vijver met waterpomp en verlichting Indien u deze diensten ook aanbied: - Het leveren en aanbrengen van 75 vierkante meter bestrating bestaande uit circa 36 vierkante meter klinkers en 39 vierkante meter oud Hollandse tegel (Schellevis 60 bij 60 bij 5), 40 opsluitbanden antraciet (5 bij 15 bij 100) en 12 opritbanden antraciet (10 bij 20 bij 100) - Het leveren en aanbrengen van voldoende gezeefde tuingrond ter behoeve van bomen, hagen en opvullen van plantenbakken, oppervlakte circa 25 vierkante meter

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

De achtertuin bestaat nu uit bestrating, gras en onkruid. Dit dient te worden verwijderd en de tuin zal moeten worden geëgaliseerd. De oude tegels mogen worden terug gelegd en er zullen tegels bij gekocht moeten worden. De tuin is 5 meter breed en 10 meter lang en heeft een achterom.

Betonnen tuintegels laten leggen

Halo met Laylo. Als er voor mij tegels worden gelegd. Zou ik graag willen weten hoeveel het zou kosten. Ik zou graag wat van jullie horen.

Tuin laten bestraten

Mijn tuin is 10 m2 groot. Het onkruid dient te worden verwijderd en daarna zal het moeten worden geëgaliseerd. Hierna wil ik de tuin laten bestraten met siertegels. De achtertuin is bereikbaar via een achterom. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd. Zou u voor beide onderdelen separaat een offerte willen maken?

Terras ophogen

In verband met verzakking rond het huis willen wij het terras ophogen en opnieuw laten bestraten met de tegels die er nu liggen. Voorkeur is het ophogen met (gemalen) puin, omdat dit minder verzakt. Gaat om ongeveer 100 m2.

Terrastegels op het dakterras leggen

Het gaat om een dakterras. De tegels komen te liggen op terrasdragers (reeds aanwezig). Het terras wordt meteen daardoor verhoogd met ongeveer 15 cm. De tegels van 60 x 60 x 1.8 cm keramisch. Deze moeten op de terrasdragers waterpas gelegd worden, maar de tegels moeten op sommige hoeken ook gesneden worden zodat het past. En bij 6 tegels moet een inkeping gesneden worden om de bevestiging van de reling te kunnen leggen (zie ook foto ) Wij zelf halen het terras leeg en maken hem schoon zodat er zo begonnen kan worden. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Bestraten achtertuin

Ik wil graag sierbestrating in de achtertuin. De achtertuin is ongeveer 48 vierkante meter. Afvoeren huidige bestrating (gewassen grindtegels). Afgraven en opvullen met zand. We willen een wildverbandpatroon.

Tuinaarde verwijderen en betontegels leggen

Ik heb in mijn tuin een driehoek met zwarte tuinaarde van 3.40 bij 2.80 bij 4 meter. De rest van de tuin is betegeld. Ik wil de aarde laten afvoeren en dit stukje tuin laten aanpassen. Er moet zand worden aangevoerd en er moeten wat tegels worden verwijderd. Daarna wil ik er grote grijze betontegels van 50 x 50 cm laten leggen, zodat er een vierkant terras ontstaat. Ik bespreek de situatie hier graag ter plaatse en ontvang daarna een offerte.

Plaatsen van reeds aanwezig hek

Ik wil graag een metalen hek voor de oprit plaatsen, bestaande uit 2 draaiende delen van elk 1.50 meter breed. Aan één zijde is een muurtje en aan de andere zijde is niets. Er zal ook nog een meter hek aan de losse zijde geplaatst moeten worden. Wat gaat het ongeveer kosten om dit te laten doen?

Tuin met klinkers bestraten

Wij willen in een gedeelte van onze tuin de bestrating vervangen. Wij zullen zelf de huidige bestrating verwijderen en afvoeren. Het betreft ongeveer 55 m2 waar klinkers moeten worden gelegd. De klinkers zijn al gekocht en ophoogzand kunnen we indien nodig ook zelf verzorgen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Bestraten van de achtertuin

Wij willen de tuin van onze nieuwbouw woning volledig laten bestraten. Het betreft een tuin van 112 m2 waar tegels in gelegd moeten worden van 80x80 cm, zand en tegels zijn al in bezit.

Wij zouden graag onze tuin leeghalen en ...

Wij zouden graag onze tuin leeghalen en opnieuw willen bestraten. Ook het plaatsen van een nieuwe schutting hoort hierbij.

Wij hebben een huis met een dakterras ...

Wij hebben een huis met een dakterras gekocht. Het dakterras moet nog aangelegd worden. Wij willen als afscheiding naar de buren en aan de voorkant matglazen panelen. (de buren zijn hiermee accoord) Op het dakterras willen we tegels. Planten, terrasmeubelen ed. verzorgen we zelf. 1 mei krijgen users de sleutel van het huis.

Bestrating van een stukje tuin met ...

Bestrating van een stukje tuin met gebakken bestrating (waarschijnlijk waalformaat). De keuze moet nog gemaakt worden of we alleen een terras gaan bestraten. Dat zou 5 m2 zijn of het hele stuk waarbij ook nog een keuze gemaakt moet worden in welke delen (varieert van 17 m2 tot 24m2).

2 terrassen aan leggen van 1.00 meter ...

2 terrassen aan leggen van 1.00 meter bij 1 meter tegel en een pad rondom het huis