Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grote tuintegels leggen:

Grote tuintegels leggen

Ik wil grote tuintegels laten leggen. De tuin is ongeveer 11 m2.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote tuintegels leggen uit heel Nederland:

Houten vlonder terras aanleggen

Het betreft een terras met grote tuintegels in de huidige setting. Oppervlakte is ongeveer 23 m2. Het betreft niet een geheel vierkant. Als ik uitgavan een plankbreedte van 25 cm, dan heb ik er 16 van 3 m nodig en 9 van 4 meter. De vloer mag qua dikte in totaal niet hoger worden dan 6,5 cm i.v.m. aanwezige dorpel schuifpui. Dikte minimaal 25mm. Indien mogelijk ( ivm de max. Totaal dikte 6,5 cm) dikte 28 mm. ANTI-SLIP profiel vereist. KLEUR: Donkerbruin/donker eiken Wortelbroek is al aanwezig.

Tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen met grote tegels. Mijn tuin is niet zo groot. De ene kant is het 6 meter lang. En de andere kant 5 meter lang. En de breedte is 5 meter ongeveer. Ik zou keramische tegels willen. De tegels moeten 50 bij 50 cm worden.

Een volledig nieuw tuinontwerp maken

Ik zou graag een nieuw ontwerp willen voor mijn tuin. Wij hebben grote tuintegels en de tuin is ongeveer 250 m2.

Tuintegels laten leggen

Het gaat om een stuk van 6x3 meter wat nu grastapijt op ligt. Hier willen we graag grote tuintegels. De tegels moeten minimal 50 x 50 cm zijn, grijs/antraciet/zwart en niet heel glad waar je op uit kunt glijden. Kunt u mij voorbeelden sturen van tegels en de kosten? Met worteldoek en inclusief legkosten.

Tuintegels leggen

Er liggen nu oude grindtegels. Nu toe aan en gladde tegel grote licht grijs 65 2m

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Keramische tuintegels leggen

Van mijn 42 m2 grote achtertuin wil ik graag 40 m2 aan keramische tegels laten leggen die ik zelf aanschaf, en een bloembak van 2 m2 geplaatst hebben.

Sierbestrating leggen rondom huis

Momenteel liggen er kleine stenen, geen idee welke. Deze liggen rondom het huis aan 3 kanten. Met deze bestrating veeel onkruid. Daarom het idee er grote tuintegels in te lagen leggen. Het totaal aan oppervlakte zal circa 125 m2 zijn. Benieuwd naar de legkosten, inclusief het zand, Vraag.... overlapping van hoog naar laag zal met grotere tegels lastig zij zeker.

Achtertuin bestraten

Ls, graag zou ik de achtertuin van mijn aanstaande woning willen laten bestraten. Gaat om ongeveer 30m2. Ik zou grote tuintegels willen laten aanleggen en geen kleine klinkers. Per m2 voor de tegels wil ik max 20 euro uittrekken. Kunt u mij een offerte doen toekomen (mag ruim gerekend worden) voor het aanleggen van de bestrating in de gehele tuin met tegels die max 20 euro per m2 kosten.

Waaltjes en tegels in patroon aanbrengen

Ik wil graag mijn achtertuin van 30 m² en voortuin van 10 m² opnieuw laten bestraten. Ik heb de oude tegels al verwijderd, er moet nog wel wat nieuw zand worden aangevuld. Ik wil graag een legpatroon van Waaltjes in combinatie met grote tuintegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de best passende tegelmaat. n verband met het legpatroon spreek ik graag een uurtarief met u af. Ik wil de klus ofwel voor 16 september ofwel na 7 oktober laten verzorgen. De 1e periode heeft mijn voorkeur.

Partners

Partners van Casius