Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin met tuintegels bestraten:

Voortuin met tuintegels bestraten

De voortuin is 27,5 m2. De tuin moet ook geageliseerd worden. Tegels bestellen we zelf.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin met tuintegels bestraten uit heel Nederland:

Straatwerk in de tuin

Ik wil mijn oude tuintegels eruit halen en nieuwe tegels erin zetten. Achtertuin is 60 m2 en mijn voortuin is 20 m2 ik wil graag mat grijze gladde beton tuintegels erin. Tuinen zijn goed bereikbaar. Kunt u een offerte opstellen inclusief afvoeren, leveren van nieuwe tegels en uurprijs?

Tuin aanleggen

Tuin 12 x 6 meter bestraten. Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin, bloem/plantenbakken van steen gemetseld of opsluitbanden. En een nieuwe tuindeur ophangen en in de voortuin opsluitbanden voor de hedera's plaatsen.

Tuintegels in de voortuin leggen

Ik wil de parkeerplaats van mijn voortuin en pad naar de voordeur opnieuw laten betegelen. De oude tegels weghalen en eventueel wat zand storten om te egaliseren (er heeft een busje gestaan). De oude tegels ook afvoeren. Ik wil er een strakke licht grijze tegels van 100 x 100 cm of 60 x 60 cm. Ik kan tegels zelf uitzoeken, maar ze mogen ook geleverd worden door zetter. De oprijlaan is 25 m2 en pad naar voordeur 10 m2. Wellicht is het ook een optie om meteen tuinverlichting aan te leggen. Bij voorkeur zo snel mogelijk uitvoeren.

Tuin betegelen met tuintegels

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen tegels en zand zijn niet aanwezig en de tuin is helemaal leeg tekening en voorbeeld foto zijn toegevoegd . Ook moet met de lzelfde tegels de voortuin worden gedaan maar dat is niet zo groot

Tuintegels leggen

Ik wil het volgende uitgevoerd hebben: Het leggen van tuintegels in de voortuin. De tuin is ongeveer 41 m2 en er ligt zwart grond in.

Waaltjes en tegels in patroon aanbrengen

Ik wil graag mijn achtertuin van 30 m² en voortuin van 10 m² opnieuw laten bestraten. Ik heb de oude tegels al verwijderd, er moet nog wel wat nieuw zand worden aangevuld. Ik wil graag een legpatroon van Waaltjes in combinatie met grote tuintegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de best passende tegelmaat. n verband met het legpatroon spreek ik graag een uurtarief met u af. Ik wil de klus ofwel voor 16 september ofwel na 7 oktober laten verzorgen. De 1e periode heeft mijn voorkeur.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van tuin tegels van 60x60 cm in de voortuin. Is ongeveer 15,60 vierkante meter.

Tuintegels en schutting aanbrengen

Ik heb een voortuin 10 m2 en een achtertuin van 45 m2 waar tegels eruit moeten. Daarna moeten er nieuwe tegels en gras in gelegd worden. Tevens moet de tuin opgehoogd worden om hoger te zitten. En een schutting bij de voortuin en achtertuin zetten. Voor de achtertuin is het in totaal 20 meter schutting en de voortuin 10 meter schutting die eruit gehaald moet worden. Dan heb ik ook nog 4 bomen die eruit moeten, met wortels en al. - Voortuin: 180 centimeter en 480 centimeter, 180 centimeter en 90 centimeter. - Achtertuin: 450 centimeter, 260 centimeter en 940 centimeter. Graag wil ik een offerte hiervoor.

Tuintegels zetten

Heb een voortuin van 10 vierkante M En een achtertuin van 45 vierkante M Er zitten nu tegels van 30x60 die moeten eruit en er moeten nieuwe tegels gezet worden. Tegels ga ik zelf kopen. Wil graag snel mogelijk een offerte heb een foto van mijn achtertuin toegevoegd.

Tuintegels aan laten leggen

In de achtertuin 2 stroken 30 x 30 cm tegels, een pad van ongeveer 1 meter breed en een stuk van ongeveer 2 m2 achterin leggen. In de voortuin een deel tegels leggen. Allemaal dezelfde tegels, waarvan een deel al ligt, aangelegd door de bouwers, het betreft een nieuwbouwhuis. Het komt neer op ongeveer 22 m2.

Partners

Partners van Casius