Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor nieuwe betegeling in serre:

Nieuwe betegeling in serre

In mijn serre liggen nu draintops. Die wil ik vervangen door gladde tegels, ik zit aan iet grotere tegels te denken, bijvoorbeeld tegels van 50 bij 50 centimeter. Ik kan de tegels er eerst zelf uithalen of dit laat ik de vakman doen. De serre is ongeveer 5 meter breed bij ongeveer 2.30 meter, oftewel ongeveer 11,5 m2.
Onze klant uit Naaldwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe betegeling in serre uit heel Nederland:

Afwerking/verbouwing 5 kamer eengezins/tussenwoning

Bezig met aankoop van woning. 7 december krijg ik de sleutel waarschijnlijk. Verbouwing van badkamer, keuken en kleine wc. Bestaande moet compleet verwijderd worden en alles moet opnieuw aangelegd worden. Dus nieuwe leidingen, betegeling, plaatsen sanitair etc. Stucwerk van alle wanden, aantal m2 durf ik niet te zeggen. Ombouw overloop. Plaatsen nieuwe verwarmingen. Leidingen liggen goed, maar huidige radiatoren zijn heel lelijk, dus ik wil ze laten vervangen. Advies: Bouw serre en/of dakkapel - dit wil ik zo mogelijk ook meteen laten doen. Graag een aannemer die meedenkt en mij ook kan adviseren.

Betreft een complete renovatie van een ...

Betreft een complete renovatie van een herenhuis! Dak vervangen; Moet er af en moet een heel nieuw dak op. Grote Uitbouw aan de zijkant van het huis, soort serre. Dit zijn bouwkundige werkzaamheden; Daarnaast compleet nieuwe CV, niet loodgieterswerk, electra, sanitair van keuken, badkamer en toilet. Betegeling, stucwerk, schilderwerk etc.

Ik heb een hoekhuis in Utrecht en heb de ...

Ik heb een hoekhuis in Utrecht en heb de volgende plannen. Aanbouw in de vorm van serre met twee vaste muren aan de zijkanten en een glazen dak met zonnewering. Breedte 6meter.Diepte 3 meter.Hoogte 2,70 meter.De serre krijgt of opslaande deuren of een schuifpui(ben ik nog niet uit) Vanuit de rechterkant van de serre via een deur naar een nieuw te bouwen Berging (8m2)aan de zijkant van het huis(zijtuin wordt hiervoor benut). Natuurstenen vloer in de huiskamer doorgetrokken naar de serre.+/- 52m2 In deze vloer vloerverwarming. Toiletrenovatie inclusief hangend toilet ,verplaatsing afvoer betegeling enz. Plaatsing van een dakkapel 5m lang eerste verdieping Verplaatsing dakramen naar zolder

Wij willen een uitbouw of serre ca. ...

Wij willen een uitbouw of serre ca. 5,50x2,50 met vrijwel volledige doorbraak naar woonkamer incl. schuifpui, isolatie muren berging, buitenkraan, radiatoren etc. Voorts oude keuken slopen en leidingen verleggen t.b.v. nieuwe keuken op andere plaats in woning. Afscheidingsmuurtje 1,10x2,40. Op eerste verdieping tweede badkamer realiseren in een slaapkamer naast huidige badkamer met mogelijkheid voor bad, stoomcabine en sauna (afvoer, aanvoer, elektra incl. extra groepen) incl. betegeling. Spachtelputzen benedenverdieping. Liefst zoveel mogelijk separate bedragen per onderdeel.

platte daken moeten vervangen worden, ...

platte daken moeten vervangen worden, rot kozijn/deur/drempel/regenpijpen moet vervangen worden, balustrade om balkon moet gemaakt worden, badkamer moet gezet worden met alle leidingen enzo, toilet verbouwen, nieuwe keuken met alle betegeling enzo, dubbel glas serre en deuren dienen gemaakt te worden en erin gezet worden

Totaal opp serre ca 28 m2(ca ...

Totaal opp serre ca 28 m2(ca 4x7m);Achterzijde huis heeft soort nis van ca 4m waardoor voor een groot gedeelte van de lengte van de serre-nml 7 m alleen maar een dakconstructie nodig is; serre komt op de tuin uit ; gewenst is een dubbele openslaande deur naar de tuin en een loopdeur ; alles uitgevoerd in glas; kozijnen mogen van Alumium event kunstof; dakconstructie met plat, eventueel zadeldak.wel lichte serre gewenst( lichtkoepel of kunststof transparantplaten. Vloerverwarming gewenst + betegeling met grote tegels; haal zelf bestaande tegels weg; er moet wat extra grond worden aangebracht/stuk fundering, eventueel metselwerk om een borstwering te maken voor de beglazing.

Verbouwing keuken: van dichte naar open ...

Verbouwing keuken: van dichte naar open keuken, nieuwe leidingen (gas en water), electriciteit, installatie keuken, betegeling, egalisatie vloer en plafond, nieuwe houten vloer leggen in woonkamer en keuken Aanbouw serre Verbouwing badkamer, tegels, nieuw sanitair, nieuwe leidingen Verbouwing toilet, idem badkamer Renovatie electriciteit Vaste trap naar zolder Zolderisolatie: dakisolatie Stucen woonkamer, hal, 3 slaapkamers (nu granolwanden) Inbouwen vaste kast in een van de slaapkamers Nieuwe radiatoren heel huis Dubbele begelazing

aan weerszijden van de tuinkant van de ...

aan weerszijden van de tuinkant van de woning is bij de buren een uitbouw aanwezig. Links 1,6m en rechts 3m. Ons idee: de pui uitbreken en een wintervaste serre plaatsen, schuin lopend van de ene naar de andere uitbouw. Het muurtje in het midden van de pui wordt gebruikt om een gelhaard te situeren (rondloop). Als de betegeling van de vloer niet meer verkrijgbaar is moeteen passende overgang worden gecreeerd naar het serredeel. De reeds aanwezige vloerverwarming moet in de serre worden doorgetrokken. Er is nog geen fundering of heipalen aanwezig. De tuinzijde is moeilijk met groot graafmateriaal bereikbaar. We twijfelen nog aan een volledig glazen serre of een met gesloten dak. Er zal in de serre elektriciteit moeten worden doorgetrokken (verlichting buitenzijde/extra contactdoos)

Woning is uit 1937, 2-onder-1-kap. ...

Woning is uit 1937, 2-onder-1-kap. Werkzaamheden betreffen aanbouw van serre (deels steen, deels met kozijnen/glas, maat ongeveer 3x6 meter). Serre heeft plat dak. Daarnaast werkzaamheden in de aangrenzende keuken (doorbreken, nieuwe betegeling e.d.). Vloeren voorzien van vloerverwarming. Mogelijk (afhankelijk van technische mogelijkheden/kosten) tevens een kelder onder de serre aanbrengen.