Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Naaldwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Naaldwijk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Naaldwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Naaldwijk of directe omgeving.

168 klanten uit Naaldwijk bevelen een bij Casius in Naaldwijk aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Naaldwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, oprit realiseren met bestrating, betonplaten of asfalt 200m2, tuin circa 70m2 bestraten, houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin, terras en tuin laten bestraten, voor en achtertuin betegelen, bestrating leggen incl afgraven toplaag en aanbrengen zandbed (100 m2), bestrating aanleggen van keramiek tegels (50m2), het betegelen van 280m² totaal met een kunstgras omheining, bestraten van oprit en terras, grote tegels leggen op brekerzand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Naaldwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Naaldwijk:

Oprit bestraten

Het gaat om ca. 120 m2 ouderwetse kasseien, bijv. Zweeds graniet, rondom een vijver van 7 mtr breed, 14 mtr. lang. De kopse einden van de vijver lopen rond. Afhankelijk van hoe dit aangeboden wordt, bestaat wellicht de mogelijkheid om nog een extra 100-200 m2 te doen. Tevens is dit afhankelijk van het definitieve ontwerp van de landschapsarchitect. Daarbij hoort her-bestraten van ca. 400 m2 straatklinkers en ca. 120 m2 Portugese keitjes tot de mogelijkheden.

Betontegels leggen

Het laten leggen van betontegels in de voortuin. Afmeting: 15 m2. Er ligt nog geen zand in. Bodem bestaat uit aarde met een beetje split.

Nieuwe betegeling in serre

In mijn serre liggen nu draintops. Die wil ik vervangen door gladde tegels, ik zit aan iet grotere tegels te denken, bijvoorbeeld tegels van 50 bij 50 centimeter. Ik kan de tegels er eerst zelf uithalen of dit laat ik de vakman doen. De serre is ongeveer 5 meter breed bij ongeveer 2.30 meter, oftewel ongeveer 11,5 m2.

Oprit bestraten en plantenbakken maken

Ik wil de oprit bestraten, deels met huidige stenen, deels met nieuwe stenen, op de plek waar de auto staat. Tevens het aanleggen van 2 plantenbakken. De oprit is ongeveer 25 m2.

Voor- en achtertuin aanleggen

Beide tuinen grond afvoeren(nieuwbouw)en bestraten, hoofdzakelijk betontegels van 60 bij 60 cm. In achtertuin wat randjes met waaltjes en het omranden met betonstroken van 2 border. Wij regelen de stenen/randen.

Achtertuin aanleggen met straatwerk

Offerte voor het laten betegelen van mijn achtertuin van 875 cm diep en 540 cm breed. Gaarne een indicatie met de (goedkoopste) tuintegels die jullie verkopen.

Achtertuin laten bestraten

Achtertuin bestraten, ongeveer 28 m2. Tegels heb ik al alleen moet nog uitgegraven worden en zacht zand in. Gewoon de hele tuin bestraten geen gekke dingen. En als het kan 3 schuttingen plaatsen. Graag prijs met uitgraven en zacht zand. En een prijs als ik het zelf zou uitgraven? Dus alleen bestraten van de tuin.

Ophogen van bestaande bestrating

Ik wil de tuin van 40 m2 graag laten ophogen. De tuin is volledig bestraat met tegels min 6 m2. Er staat ook een schuur van 6 m2. De verhoging moet 5 cm zijn. De tegels dienen opnieuw geplaatst te worden. Deze zijn 60 bij 60 cm.

Tuin bestraten

We willen volgend jaar pas onze tuin aanpakken en willen nu zo goedkoop mogelijk onze tuin laten bestraten. Hij is al uitgegraven en zand teruggestort. Het is een kleine nieuwbouw tuin

Tegelbestrating leggen

Mijn zus en haar vriend zijn laatst op hun zelf gegaan. Ik wil graag voor hun housewarming ervoor zorgen dat ze een mooie tuin krijgen. Een deel van de tuin is voorzien van graszaadjes. Als dat nog niet goed genoeg is gegroeid wil ik daar eventueel plek over laten voor kunstgras. Er liggen nu tegels in zoals stoeptegels. Kunt u mij misschien vertellen wat ik ongeveer kwijt ben. Het gaat om een tuin in een rijtjeshuis te poeldijk Alvast bedankt,

Tegels in de voortuin plaatsen

Het betreft het plaatsen van de tegels in de voortuin. Het gaat om ongeveer 25 m2. Het oude materiaal verwijderen we zelf. De tuin zal wel geëgaliseerd moeten worden. De nieuwe tegels zullen 60 bij 60 cm gaan worden.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten. Het zijn tegels 60x60 cm en de tuin is 60 m2. Wij halen zelf de bestaande tegels eruit.

Terras ophogen en achtertuin betegelen

Wij willen het terras van onze achtertuin laten ophogen en voorzien van nieuwe tegels. Graag willen wij een offerte hebben voor het volgende: - ophogen en bestraten 60 m2 - benodigde ophoogzand - oude stenen/tegels laten verwijderen Op zich hebben wij de nieuwe keramische tegel al in gedachten van 60 bij 60, maar advies hierover wordt zeker op prijs gesteld. Het lijkt ons verstandig om eerst de situatie te komen bekijken om een goede offerte te kunnen opleveren.

Tuin herbestraten

Ik wil graag de achtertuin laten herbestraten, ik schat in ongeveer 40 m2. De huidige tegels moeten verwijderd worden, de grond geëgaliseerd en de oude tegels opnieuw terug leggen.

Grindtegels laten snijden

3 grindtegels 50x50x5cm moeten gesneden worden naar: 1. lengtes 50x50x49x45 cm 2. lengtes 50x41x49 x? hoek eruit 3. lengtes 50x50x40x34 Ik kan de tegels zelf brengen en weer meenemen, alleen snijden dus, ergens in het Westland.

Bestrating voortuin

Voortuin volledig bestraten met 2 kleuren betonstenen: Bestaande stenen, tegels en zand/grond opruimen. Egaliseren, ophogen, worteldoek aanbrengen. Boomstronk verwijderen (doorsnede ca 8 cm).

Rolstoelvriendelijke tuin

Aandacht Aandacht is een variatie van liefde. Ze is een geschenk dat je ontvangt En geven kunt. Ze is niet alleen op zichzelf gericht, Ze ziet ook de ander Ze verspreid licht, ze heeft fantasie, En ze is verrassend. Ze haalt mensen uit de schaduw. Ze is attent en creatief. Ze denkt aan wie gemist wordt. Ze kan stil zijn Maar ook stem geven aan wat vergeten wordt. Aandacht is voedsel voor de ziel, Onmisbaar als de liefde. Naaldwijk 27-03-'11 Ik zou willen dat ik het zelf geschreven had, maar helaas...

Rolstoelvriendelijke tuin

Aandacht Aandacht is een variatie van liefde. Ze is een geschenk dat je ontvangt En geven kunt. Ze is niet alleen op zichzelf gericht, Ze ziet ook de ander Ze verspreid licht, ze heeft fantasie, En ze is verrassend. Ze haalt mensen uit de schaduw. Ze is attent en creatief. Ze denkt aan wie gemist wordt. Ze kan stil zijn Maar ook stem geven aan wat vergeten wordt. Aandacht is voedsel voor de ziel, Onmisbaar als de liefde. Naaldwijk 27-03-'11 Ik zou willen dat ik het zelf geschreven had, maar helaas...

Terrastegels verwijderen en nieuw terras ...

Terrastegels verwijderen en nieuw terras maken, ongeveer 5 bij 5 meter, tegels moeten we nog aanschaffen, dat willen we evt. zelf wel doen.