Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor egaliseren, zand aanbrengen en betegelen:

Egaliseren, zand aanbrengen en betegelen

5 cm grond afgraven, hoeft niet afgevoerd te worden. 10 cm zand aanvoeren, aanvullen en egaliseren geschikt voor tegels. 45 m2 40 x 60 cm tegels leggen
Onze klant uit Monster (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren, zand aanbrengen en betegelen uit heel Nederland:

Voortuin afgraven, egaliseren en bestraten

Afgraven, puin en zand storten. In totaal circa 30 m2, 6 meter X 5 meter. Bestraten met gebakken waaltjes en deels getrommeld. Ongeveer 8 tegels 50 X 50 cm. Indien mogelijk plaatsen containerhok en fietsbeugel Betreft voortuin nieuwbouwwoning met zandgrond. Zie foto tuinontwerp

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2

Tuin egaliseren en bestraten

Het gaat om het (waarschijnlijk) aanvullen met zand (circa 2 m3) en het aanleggen van een terras van circa 78 m2 met 60 x 60 x 4.6 centimeter tegels en aquavoegen. En om het aanleggen van een wit grindpad (circa 14 x 0.5 meter ) om de schuur heen.

Pad en terras vervangen

Tuinpad/terras vervangen. Zelf zorg ik voor de stenen/zand, jullie egaliseren de boel en leggen de stenen. Gaat om ongeveer 100 m2

Siertegels verwijderen en tegels leggen

Wij hebben een tuin van ongeveer 11,5 meter lang en 4 meter breed, dat momenteel is gelegd met een mengeling van tegels (10x10 en 5x20). Een klein gedeelte hierin is gras. Aan 1 zijkant is een soort bloembak gemaakt in een golvende vorm. Wat wij als eindresultaat zouden willen hebben is de bloembak rechtgemaakt en de rest van de tuin volledig gelegd in tegels van 60 x 60 cm. Nu hebben we geen idee wat dat ongeveer zou moeten kosten (aangezien er ook nog wel wat zand aan te pas zal komen voor egaliseren), nog los van de kosten van tegels. Als jullie voor ons een inschatting zouden willen maken van kosten heel graag!

Terras leggen

Bestrating Uitvoerdatum: voo 31 mrt. 2018 Plaats bestrating: Achtertuin, Zijtuin Oppervlakte bestrating: 42 m² Oppervlakte hele tuin: 80 m² Oplevering tuin: Glad (zand) Tegels al aanwezig: Nee Zand al aanwezig: Nee Ontwerp al gemaakt: Niet nodig Beschrijving: Tegels van 60/60 cm en/of 30/60 cm. Gelijk leggen met bestaande tegelwerk. Mogelijk moet wat afgegraven worden. Dit hoeft niet weggevoerd te worden maar kan gebruikt worden voor de rest van de tuin te egaliseren om dan daar steentjes neer te leggen. Het werk kan nu of voor einde maart 2018 gemaakt worden. De tegels kunnen door mij zelf of door u geleverd worden. Mogelijkheid om met klein graafmachine in de tuin te komen is er.

Tegelwerk in de achtertuin renoveren

De achtertuin opnieuw aanleggen met tegels. Circa 44 m2. De oude bestrating verwijderen en afvoeren. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Er kan eventueel een container neergezet worden. Die kan ik via Gamma bestellen. Ik wil de nieuwe tegels bij Gamma bestellen. Kunt u eventueel het zand meenemen om de ondergrond te egaliseren? Er moet naar de afwatering gekeken worden. Tevens even kijken naar het rooster van de afwatering. Misschien willen we een stukje tuin als moestuin gebruiken.

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik heb een nieuw huis /tuin. Er gaat een grondwerker aan de slag. Zand wordt aangebracht en aangetrilt. Ophogen / egaliseren hoeft dus niet, (zoals hierboven aangegeven). Ik wil graag stoeptegels (30 x 30 cm) + lijnen van bakstenen. Eventueel ook fundament schuur aanbrengen. Betreft ongeveer 55 m2.

Tuin egaliseren en bestraten

Achtertuin egaliseren en nieuw bestraten. Het oude zand en aarde moet eruit. 45 m2 is de tuin voor de bestrating.

Partners

Partners van Casius