Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor egaliseren, zand aanbrengen en betegelen:

Egaliseren, zand aanbrengen en betegelen

5 cm grond afgraven, hoeft niet afgevoerd te worden. 10 cm zand aanvoeren, aanvullen en egaliseren geschikt voor tegels. 45 m2 40 x 60 cm tegels leggen
Onze klant uit Monster (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren, zand aanbrengen en betegelen uit heel Nederland:

Tuin uitgraven, egaliseren en tegelklaar maken

Nieuwbouwwoning: De tuin is alleen grond. Dit wil ik wat laten uitgraven en opvullen met zand zodat ik de tuin kan betegelen. Het is een rechte tuin van 11. 25 x 5. 00m ongeveer 56 m2. De tuin is leeg en goed bereikbaar. De bouwvakkers hebben mij verteld dat de grond stevig is, zodat ik eventueel ook de auto erop kan zetten. De oude grond wil ik ook laten afvoeren. Uitvoerdatum in overleg

Tuin egaliseren

Wil ik graag offerte ontvangen voor mijn tuin rond 25 m2 er moet oude tegels verwijderen en weggooien naar afvalcontainer en egaliseren en ophogen met zand. Ik wil graag weten twee prijzen prijs puur voor arbeid en totaal met container en zand.

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Terras egaliseren en herbestraten met de oude tegels. Er moet weer een mooi een mooi terras van gemaakt worden. Er dient nieuw zand aangeschaft te worden en dat wat er nu ligt aan rest en oud moet worden afgevoerd.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Grond bij de woning afgraven

Bij onze nieuw te bouwen woning moet ongeveer 250 m2 zand afgegraven worden en gevuld met wit zand, 20 cm. De afgegraven grond kan verdeeld worden over de kavel en hoeft niet afgevoerd te worden. Tevens egaliseren van het zand vanuit het bouwdepot.

Bestrating in de tuin aan laten leggen

Er dient te worden bestraat ten behoeve van de ondergrond en omloop rondom een nieuwe Whirlpool. Het gras wat er nu ligt is deels verzakt, dus zand erin, egaliseren en verdichten hard nodig. Het zal gaan om een deel van 5 bij 5 meter. Onder de whirlpool kunnen simpele tegels gelegd worden en daarom heen mogen er mooiere tegels gelegd worden. Het gras dient te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag een offerte voor het laten bestraten. Ik wil mijn tuin laten bestraten met 60x60 tegels en een stukje kunstgras van 3 bij 3. En en bak van stapelblokken van 3m lang bij 60cm breed 2 hoog. En opsluitbanden langs de randen. Oppervlakte bestraten is 43 m2 inclusief kunstgras. De tuin 10 m lang en 5,20m breed. Ik zorg dat de tuin leeg is en opgevuld is met zand en dat de tegels in de poort staan.

Tegels leggen in tuinkamer

Tegels leggen op de vloer van een tuinkamer van 5 x 2.50 meter. De huidige tegels moeten verwijderd worden, ophogen en egaliseren met zand en nieuwe tegels leggen. Zand en tegels zijn aanwezig. Onder de tegels moet onderlaag gelegd worden: OxxoBase. De tegels die verwijderd zijn, hoeven niet afgevoerd te worden.

Achtertuin legen en egaliseren

De achtertuin van ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang dient te worden afgegraven. Het zal gaan om ongeveer 15 cm. Deze grond dient ook afgevoerd te worden. Daarna dient het geëgaliseerd te worden met schoon zand. De tuin is goed bereikbaar via de carport.

Achtertuin bestraten en inrichten

De tuin is deels langwerpig/rechthoekig met aan een kant een border, gras, middenin een tegelpad, dan weer gras en een border. De tuin is 505 cm breed en 600 cm diep. Aan de rechter kant wil ik 30 x 30 cm tegels laten leggen. Dat is 8 a 10 m2. Ook 6 schuttingdelen en een deur van 110 x 180 cm plaatsen (4 + 2 met daartussen de deur). 18 mm planken met betonnen palen. Egaliseren l+ ophogen & schutting offerte apart in 2 delen. Zand graag meebrengen. Overige materialen in overleg.

Partners

Partners van Casius