Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vloer voor tuinoverkapping realiseren:

Vloer voor tuinoverkapping realiseren

Voor onze tuinoverkapping willen we een vloer van thermowood realiseren van ca 24 m2. De planken worden op de bestaande bestrating geplaatst dat aansluit op de dorpel van de woning. Dit hoogte verschil is ca 15 cm.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer voor tuinoverkapping realiseren uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen in het buitenverblijf

Wij willen graag de houtkachel Gotland bij GAMMA aanschaffen en laten plaatsen. De houtkachel zal geplaatst moeten worden in een nog te bouwen tuinoverkapping van hout. De vloer van de overkapping zal worden voorzien van Vietnamees hardstenen tegels. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Tuinoverkapping bouwen

Ik zou graag een tuinoverkapping willen bouwen. De afmetingen zijn 500 x 400 cm. De tuinoverkapping zal achterin mijn tuin geplaatst worden, waar deze bevestigd kan worden aan een stenen schuur. Het moet een houten overkapping worden met 3 palen ter ondersteuning. Eventueel wil ik hier ook houten vloer bij laten maken, dit weet ik echter nog niet zeker. Ik vroeg me af wat ik daarvoor nodig heb aan materialen en wat het mij zou kosten om dit door jullie te realiseren. Ik hoor graag van u.

Offerte tuinoverkapping

Wij willen een tuinoverkapping maken in onze achtertuin. Afmeting is 12 x 3.50 m. Het linker deel wordt een berging van 4 x 4.50 meter, die een meter naar voren steekt. Het rechterdeel van 8 meter is open. We houden van robuust, dus palen van 15 x 15 cm hebben onze voorkeur. Het leggen van de vloer doen we zelf. Bijgaand in de bijlagen een materialenoverzicht zoals wij dat hebben laten maken een een schets van de overkapping. Eventueel kunnen we e.e.a. bij ons thuis toelichten.

Vloer storten onder tuinoverkapping

Graag ontvangen wij geheel vrijblijvend een offerte voor het storten van de vloer in de tuin, binnen een nieuwe glazen tuinoverkapping die er al staat. De afmeting is 4.75 x 3.00 meter. Het geheel dient ongeveer 5 cm dik te zijn en moet waterpas gemaakt worden. De huidige tuintegels liggen onder afschot. Kan de vloer over de tegels gestort worden? Bekisting maken en beton storten. Of een andere oplossing voor een vloer. Werkplek goed bereikbaar.

Houten tuinoverkapping

Open houten overkapping met brede rand van 3.5 x 3.5 meter op houten palen. We willen het geplaatst op een vlonder vloer. Graag offerte voor levering en plaatsing van de houten overkapping.