Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor leggen van nieuwe vloer op dakterras:

Leggen van nieuwe vloer op dakterras

Bestaand dakterras, nu bedekt met dakleer en daarop rubberen tegels. Het dakleer moet worden vervangen en ook iets nieuws daarop. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 70 en 80 m2.
Onze klant uit Maasland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van nieuwe vloer op dakterras uit heel Nederland:

Vinyl vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vinly vloren in de badkamer (2,5 m2). I have purchased the floor already and need someone to install it with the right glue and levelling on the concrete floor. An afternoon job!

Verlijmde PVC vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor onderstaande: - Nieuwbouw woning (oplevering mei/juni 2020) - 86 m² pvc vloer leggen - 76 m1 plinten

Vloeren laten leggen

Ik wil graag vloer leggen in de gang van 10 m2, in visgraat. Momenteel ligt er al een visgraat vloer maar die moet worden vervangen na schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen van 42 m2. Huidige vloer haal ik er zelf uit.

Betonplaat storten voor een paardenstal

Ik wil een nieuwe paardenstal laten plaatsen. Ik overweeg het laten storten van een plaat of het leggen van prefab platen. Hierbij is prijsverschil uiteraard een overweging.. Het zou gaan om een vloer van ongeveer 15 cm dik, afmetingen 4,5m x 26m

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.

Vloer plaklaminaat

Hi, ik heb een ruimte van 4 x 4 m waarvoor ik plaklaminaat heb gekocht. De vloer kan denk ik direct geplaatst worden, het moet natuurlijk wel goed schoongemaakt worden. Omdat ik momenteel zelf fysiek niet in staat ben om het aan te leggen, zoek ik hulp. Het is dan meteen ook GOED en mooi aangelegd. Graag zou ik de klus zo snel mogelijk uit willen voeren.

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

Ik wil graag huidige -plavuizen vloer en vloerverwarming vervangen. De huidige vloerverwarming ligt in een zandcement vloer. Belangrijk is dat de nieuwe vloer op dezelfde hoogte komt als de huidige vloer. Ivm geplaatste keuken en deuren. Het gaat om ongeveer 60 m2 ( woonkamer en hal) . Ik weet niet of het nodig is om de huidige zandcement vloer( ongeveer 4 cm dik) inclusief vloerverwarming te verwijderen. Vloerverwarming is hoofdverwarming. Dus gaarne offerte voor verwijderen huidige plavuizenvloer met vloerverwarming en aanbrengen nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) plus het leggen van nieuwe plavuizen. ( ongeveer 60 m2)

Vloerverwarming leggen en een cv-installatie plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen en een cv-ketel of iets vergelijkbaars laten installeren. Het gaat om een jaren 30 woning waar de houten vloer vervangen wordt voor schuimbeton. Ik wil graag advies over de soorten installaties. Voor vloerverwarming gaat het om 38 m2. Er is nu een boiler aanwezig, deze hoeft niet afgevoerd te worden. Doel is voor verwarming. Welke capaciteit nodig is weet ik niet. Het is voor 1 persoon. De vloer oppervlakte van de woning is 64 m2.

Ondervloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag een pvc vloer in de huiskamer met een oppervlakte van 50 m2. Hiervoor moet er een ondervloer geëgaliseerd worden. De huidige tegelvloer halen wij zelf eruit.

Partners

Partners van Casius