Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor leggen van nieuwe vloer op dakterras:

Leggen van nieuwe vloer op dakterras

Bestaand dakterras, nu bedekt met dakleer en daarop rubberen tegels. Het dakleer moet worden vervangen en ook iets nieuws daarop. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 70 en 80 m2.
Onze klant uit Maasland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van nieuwe vloer op dakterras uit heel Nederland:

Click pvc laten leggen

Ik ontvang graag een m2 prijs voor het leggen van clickpvc vloer in een bestaande woning met een tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 55 m2 incl ondervloer en hoge plinten incl afkitten etc .

Betonvloer tbv uitbreiding recreatiebungalow aan laten leggen

Voor de uitbreiding van mijn recreatiewoning (houtskeletbouw) is een betonnen vloer (met isolatie aan onder- en zijkant) nodig van circa 700 bij 300 cm. De vloer kan op staal worden aangelegd, de zandlaag ligt op 60-80 cm diepte. Wat betreft de verdere bouw bespreek ik graag de mogelijkheden met de aannemer, maar het gaat in eerste instantie alleen om uitbreiding van de betonvloer.

Visgraat PVC Vloer leggen

In onze nieuwbouw hebben wij Visgraat PVC vloer liggen in de keuken en een andere vloer in de woonkamer, deze moeten nog wel aan elkaar vast gemaakt worden, dit zouden wij graag willen laten doen door een professional.

Beton vloer door de hele woning leggen

Beton vloer door de hele woning leggen. Het gaat om de gehele begane grond inclusief luik, wc en keuken. Het is in totaal ongeveer 45 m2,

Egaliseren vloer

Voor het frezen van de vloerverwarming en leggen van tegel vloer moet onze vloer worden geegaliseert. Er zitten nu lijmresten op van een grove kam. Horen graag wat de kosten zijn en de mogelijkheid of dit op kort termijn kan. Het is tussen de 40 en 50 m2 in totaal.

Badkamer vloer leggen terrazzo

Wij zouden graag willen weten wat het leggen van een terrazzo vloer van ongeveer 8 m2 gaat kosten. Er liggen nu vloertegels in welke ook verwijdert kunnen worden door mij.

Keramische tegels op de vloer laten aanleggen

Beste tegel aanlegger, Ik ben bezig met verbouwen en vloer verwarming leggen in de begane grond. Daarna wil ik de begane grond, van 150 vierkante meter, laten betegelen. Ik wil graag een betaalbare offerte voor aanleggen van 90x90 keramische tegels en ook plinten (MDF, 60 meter)? De tegels en plinters heb ik zelf. Groet, Shahram.

Betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis. Dit huis heeft in de woonkamer nog de oude houten vloer (1964). We onderzoeken graag de mogelijkheden om deze te vervangen door een betonnen vloer. Het betreft een ruimte van 7,14 x 3,65 meter. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer realiseren op de 1e verdieping. Ook deze ruimte heeft nu een houten vloer die we dan moeten vervangen, dit gaat om een ruimte van 1,97 x 2,54 meter. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en horen graag van u.

Egaliseren vloer

Wij willen een pvc vloer leggen maar zoeken nu iemand die de betonnen vloer onder ons huidige tapijt volledig egaliseert. Het gaat ongeveer om 25 m2.

Laminaatvloer leggen

De zolder heeft een nieuwe laminaatvloer nodig. Oude vloer is al verwijderd. De vloer is 21 m2. Inclusief leggen van ondervloer en lage plinten. Liefst (rond) 23 oktober.

Partners

Partners van Casius