Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en tuinpad aanleggen:

Oprit en tuinpad aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit en tuinpad (totaal 35 - 40 m2). Graag een offerte voor het klaarmaken van de ondergrond, het leveren en leggen van de kasseien en het voegen.
Onze klant uit Maasland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en tuinpad aanleggen uit heel Nederland:

Oprit en tuinpad aanleggen

Ik zou graag de voortuin en zijtuin laten betegelen. Het oppervlak bedraagt 65 m2. Er moet onder andere een pad naar de voordeur gemaakt worden en er moet een oprit aangelegd worden.

Oprit en tuinpad aanleggen

Ik heb twee bestratingsklussen. De eerste is het aanleggen van een oprit voor twee autos (9 x 6,5 meter) met materiaal split antraciet. En de tweede klus is het aanleggen van een tuinpad met betontegels (totaal ongeveer 18 m2).

Oprit en deel van de voortuin bestraten

Ik wil de oude tegels op onze oprit van ongeveer 25 m² laten verwijderen en de ondergrond laten voorbereiden voor nieuwe bestrating. Verder moet er in de voortuin ongeveer 7 m² van het oude tuinpad en een stuk aarde worden verwijderd. We willen er daarna zand en nieuwe bestrating laten plaatsen. We hebben nog geen keuze gemaakt voor klinkers of tegels. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouwde woning

Voor een nieuw bouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Zou u een offerte voor volgende werkzaamheden willen geven ? De werkzaamheden 1- Uitgraven en afvoer vd grond. De oprit = 30 cm diepte. De fundering = 30 cm diepte. De vijver = 50 cm diepte. 2- Aanvullen met zand, puin / menggranulaat. De oprit 30 cm diepte. De tuinpad rondom het huis 20 cm diepte. 3- Leveren beton mortel voor fundering tbv veranda. Fundering met oppervlakte 0,5 x 10 meter x 60 cm diepte. Fundering met oppervlakte 28 m2 x 20 cm diepte 4- Bestraten oprit met grijs buitentegels 20x30x6 cm graniettegels 50x50x3 cm. 5- gras zoden aanleggen. Graag zou je een prijsopgave per werkzaamheid willen geven.

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Gat graven voor een zwembad

Ik wil een gat laten graven van 11 bij 6 bij 1.50 meter en de grond laten afvoeren. Locatie is goed bereikbaar via oprit en tuinpad/gazon.

Aanleggen tuin met oprit, poort en erfscheiding

Aanleggen van oprit ongeveer 43.52 m² (60 x 60 x 2 cm). Aanleggen van terras met tuinpad naar schuurtje en oprit ongeveer 45.44 m² (40 x 40 x 3 cm). Aanleggen van (kunst / speel) gras op ongeveer 55 m². Plaatsen van (nog aan te schaffen) erfafscheiding / schutting ongeveer 30 meter á 180 cm. En ongeveer 12 meter á 100 cm hoog. Plaatsen van (dubbele) poort van 2.80 meter breed. Aankleden van voortuin ongeveer 4 x 6 meter (in overleg nader te bepalen). Tegels van 60 x 60 zijn nieuw, tegels van 40 x 40 cm zijn reeds eerder gebruikt. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het betreft een hoekwoning aan de straatkant.

Totale tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt in januari 2017 opgeleverd. We willen daar de tuin van ongeveer 350 m² laten aanleggen. Er is daar nu kleigrond en we willen de tuin aan de achterzijde geschikt laten maken voor het aanleggen van gras en planten in borders, eventueel inclusief een goede drainage. Naast het huis moet een oprit met bestrating komen. Aan de zijkant willen we eventueel ook een tuinpad laten bestraten. Aan de voorkant van het huis is de tuin ongeveer 3 x 13 meter groot. Daar willen we beplanting. Afhankelijk van jullie prijzen kan er ook gesproken worden over de plaatsing van een berging en de fundering voor een tuinhuisje. Ik hoor graag van jullie.

Stronk van prunus verwijderen

Ik wil een stronk weg laten frezen. De Prunus boom is al tot de grond afgezaagd. Diameter stronk is 50 centimeter met een aan oppervlakte liggende wortel van circa 1 meter lengte en diameter van 30 centimeter. De stronk ligt circa 1.5 meter van openbare weg. De doorgang van het tuinpad tussen twee muurtjes is 92 centimeter, eventueel is de stronk toegankelijk via een bredere doorgang van de oprit.

Oprit en tuinpad bestraten

Wij willen onze (redelijke nieuwe oprit) van straatwerk en grind laten vernieuwen naar alleen maar straatwerk. Met koppelstones van 15 x 15 centimeter, maar dan over het hele vlak van 12 meter lang bij ongeveer 4 meter breed. De huidige bestrating is op repack gelegd. Daarnaast willen we ook graag een looppad naar de voordeur. Dit zal ongeveer een lengte van 6 meter zijn met een breedte van 80 centimeter met witte klinkers 20 x 10 centimeter. Dit is nu nog gewoon op een grondlaag. Koppelstones zijn aanwezig. Witte klinkers nog niet. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.