Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Lisse of directe omgeving.

271 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras achtertuin aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin, composiet vlonderplanken, tuinen en parkeerplaats bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lisse:

Sierbestrating plaatsen

Ik wil voor 40 m2 sierbestrating leggen. De oude bestrating kan wel als vloer gebruikt worden voor het nieuwe schuurtje. Indien mogelijk het hergebruiken van stenen bielzen om nieuwe hoge plantenbakken van te maken.

Bestrating ophogen

We willen onze verzakte bestrating (kleine stenen, wildverband, diverse afmetingen) ongeveer 15 cm ophogen. Bovendien dient er ongeveer 9 meter opnieuw te worden bestraat. Het totaal oppervlak is ongeveer 45 m2. Wat kost dat ongeveer?

Voortuin en achtertuin aanleggen

Mijn voor- en achtertuin wil ik graag bestraat hebben. Hiervoor moet eerst nog wel de oude bestrating en beplanting verwijderd worden. Optioneel is afvoeren van deze materialen, dit ligt aan de meerprijs. De voortuin bedraagt zo'n 20 m2 en de achtertuin zo'n 70 m2. Achtertuin is redelijk bereikbaar. Materialen in overleg.

Sierbestrating leggen

Tuin bestraten met tegels en 4 poeren plaatsen in het te betegelen gedeelte. De oppervlakte van de tuin is circa 57 m2 en geheel leeg. Er moet hier en daar nog wat zand bij.

Achtertuin bestraten

Achtertuin (52 m2) opnieuw bestraten met 30 x 20 cm betonstenen. De oude tegels worden zelf opgeraapt dus het betreft alleen leggen.

Achtertuin ophogen en tegels leggen

Wij willen in de achtertuin oude tegels laten verwijderen, tuin ophogen met zand en egaliseren, (worteldoek leggen) oude tegels afvoeren en nieuwe tegels leggen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag een offerte voor het laten bestraten. Ik wil mijn tuin laten bestraten met 60x60 tegels en een stukje kunstgras van 3 bij 3. En en bak van stapelblokken van 3m lang bij 60cm breed 2 hoog. En opsluitbanden langs de randen. Oppervlakte bestraten is 43 m2 inclusief kunstgras. De tuin 10 m lang en 5,20m breed. Ik zorg dat de tuin leeg is en opgevuld is met zand en dat de tegels in de poort staan.

Bestrating opnieuw aanleggen

Bestaande tegels 50x50 opnieuw leggen (egaliseren) 30 m3. Tegels zijn geen zware dikke betontegels

Voortuin met bestrating aanleggen

Het gaat om het bestraten van een voortuin van 6 x 3 meter. Het tuinplan is nog niet aanwezig, maar waarschijnlijk een stenen afscheiding met de stoep en buren. Ik wil graag aan de ene kant een laag muurtje, ook wil ik graag een laag muurtje/plantenbakken. En aan de andere kant wil ik graag een hoger muurtje van ongeveer 1.20 meter hoog. De rest van de tuin wil ik graag bestraten.Er staat 1 boom in de tuin, de rest wordt opgevuld met stenen van 60 x 60 cm, de aanwezige stenen en/of grind. Het verwijderen van de huidige indeling van de tuin doen we zelf. Ik wil wel ook graag zand meegeleverd krijgen.

Oprit bestraten met Excluton tegels

Ik heb bij mijn woning nu een voortuin van ongeveer 22 m² met tegels. Ik wil daar een oprit gaan maken met Excluton betontegels die ik zelf zal kopen. Ik haal zelf de bestaande tegels eruit. Ik laat daarna de tuin graag afgraven en de grond afvoeren. Er moet daarna zand worden aangevoerd en ook acht betonnen opsluitbanden. Daarna laat ik de tegels graag plaatsen en aantrillen. Ik ontvang graag uw offerte.

Achtertuin bestraten

Omdat mijn achtertuin flink verzakt is, wil ik de bestrating graag laten ophogen. Ook wil ik nieuwe tegels. Er moet een verhoogd stuk terras komen aan de kant van de woning. Er staan enkele struiken in mijn tuin, die ik graag wil laten staan. Het gaat om ongeveer 40 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Bestrating leggen

Wij hebben een vlonder liggen van ongeveer 9 m2. Nu willen wij deze zelf weghalen en de rest verder bestraten met tegels van 1 bij 1 meter. Het gaat dus om vermoedelijk 9 tot 12 nieuwe tegels aanleggen.

Tuin opnieuw bestraten

Planten e.d. zijn al uit de tuin gehaald. De schutting is al geplaatst. Nu moet alleen nog (een deel van) de bestaande bestrating verwijderd worden en nieuwe bestrating geplaatst te worden. Verwijderen van bestrating kan ook eventueel door ons gedaan worden. De afmetingen en vorm van de tuin staan in de bijlage (al het gele zou bestrating moeten worden). Het bruine is grond waar ik bloemen zou kunnen planten. Het bruine zijn twee bosjes/bomen die er al staan (en moeten blijven staan). Met deze afmetingen kom je ongeveer uit op 78 vierkante meter bestrating. De voorkeur gaat uit naar wat grotere tegels. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegels leggen in een tuin

Het betegelen van ongeveer 35 m2 meter tuin met tegels van Graag een offerte met het weghalen van de oude tuintegels en zand en een offerte wanneer we hier zelf voor zorgen.

Tuin bestraten

De achtertuin willen wij graag opnieuw laten bestraten. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. De tuin dient wellicht opgehoogd te worden en bestraat. De oppervlakte is ongeveer 30 m2 en de achtertuin is goed bereikbaar.

Straatwerk op de oprit vervangen

De oprit van 85 m2 opnieuw bestraten. Ik wil geen bezoek, wel een prijsopgave.

Bestrating aan laten leggen

Ongeveer 35 m2 bestrating met 50 x 50 cm terrastegels (grind). Per direct, vóór 12 juni 2015 gelegd.

Bestrating opnieuw leggen

Het verwijderen van de huidige bestrating plus het opnieuw betegelen. Formaat tuin: 5 x 6 meter. We gaan tegels in overleg aanschaffen, er is een aanbieding bij Karwei.

tuin 41 m2 bestraten

tegels koop ik zelf in, zand en bestraten wil ik uitbesteden gaat om 41 m2 liefst zsm prijsopgave alleen via mail, tel niet bereikbaar ivm werk

tuin aanleggen ongeveer 70 m2 met hardsteen

Achtertuin moet aangelegd worden. Wij hebben de tuin al leeggehaald qua beplanting/bomen en wilden de aanleg in eerste instantie zelf uitvoeren. We weten al welke stenen we willen en het tuinontwerp is al bedacht. Nu rest de stap dat wij aarde dienen af te voeren. Dit hebben wij al in zakken in de tuin staan. Ook dient de oude bestrating(oud gebakken waaltjes) te worden verwijderd. Resteert dan nog aanvoer zand/worteldoek en legwerk. Ik zoek gewoon iemand die dit voor een heel schappelijk prijsje kan en wil uitvoeren. Max 15euro per m2.

Kuilen wegwerken

Een vrij groot stuk bestaand straatwerk vertoont hier en daar verzakkingen. Er zijn ongeveer 8 kuilen ontstaan van nog geen meter doorsnede. Dit dient hersteld te worden. Ongeveer 1 dag werk voor 2 man.

Plavuizen bestraten

Voortuin is fout bestraat, alles wijkt, kiert en zit los met hoogte verschil. Betreft plavuizen. Dit moet dus opnieuw maar dan goed aangelegd worden. Plavuizen aanwezig, gaat om ongeveer 10 m2, kan misschien wat meer zijn.

Bestraten tuin

Het ophogen van de achtertuin en het plaatsen van circa 23 vierkante meter tegels. Afvoeren van de oude bestrating. Ook het leveren van de tegels.

Achtertuin bestraten 40 m2

Border uitgraven +/- 1 m3 zand voor in de plaats. Rondom banden zetten en tegels 60x60 leggen +/- 40 m2.

er is een opbouw op een plat dak gemaakt ...

er is een opbouw op een plat dak gemaakt van hout ong. 9 jaar geleden en nu moet er een nieuwe deur en gedeeltelijk een vernieuwing van de genoemde opbouw komen.