Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Leiderdorp of directe omgeving.

741 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Leiderdorp:

Herbestraten tuin 80 vierkante meter

Wat gaat het kosten het herbestraten van een tuin 80 m2? Materiaal? Weet ik nog niet

Zinkgat herstellen

Voor mijn woning is een zinkgat (een baksteen is er doorheen gezakt) ontstaan, mogelijk door een lek in de riolering (onbekend). Ik wil dit graag op zeer korte termijn laten herstellen.

Betontegels leggen in de tuin

In mijn achtertuin moeten ongeveer 45 betontegels gelegd worden en het bestaande tegelwerk hier en daar geëgaliseerd.

Paving of the backyard

A patio and path to be built in our back garden (please see attached plan). All current brickwork to be removed, along with 2 trees. Replaced with a 5.1 x 1. 8 m patio paved with 60 x 60 cm paving slabs with some 60 x 30 cm slabs. A path of 60 x 30 cm slabs leads to another paved area of 2.4 x 2 m, also covered with 60 x 60 cm slabs.

Vlonder terras aanleggen

Gaat om een terras wat recht loopt en iets voorbij de uitbouw van ongeveer 10 m2. Hier willen wij een vlonder op laten plaatsen met composieten planken. Goed bereikbaar. Liggen nu tegels.

Herbestrating brandgang

Achter mijn huis loopt een brandgang. Deze is verzakt en hierdoor blijft er water op staan bij flinke regenbuien. De bedoeling is dat dit wordt herbestraat en weer netjes afloopt. De huidige tegels kunnen worden hergebruikt (wellicht een paar nieuwe nodig, maar niet veel), wel is er zand nodig. De lengte van de brandgang is zo'n 40 meter, de breedte zal ongeveer een meter betreffen.

Voegen bestaande bestrating dichten

Wij hebben onlangs 40 m² bestrating laten leggen met tegels van 60 x 60 cm. Ik wil graag tussen de tegels voegmortel of iets anders laten plaatsen, zodat er geen onkruid meer tussen kan groeien. Er is geen worteldoek onder de tegels gelegd. De bestrating ligt goed op afschot. Ik krijg graag advies en een prijsopgave.

Voortuin bestraten

De kleine voortuin van zo'n 10 m2 zullen wij zelf leeghalen. Hierna dient deze te worden bestraat met tegels van 60 bij 60 bij 4 cm inclusief het leggen van betonranden. De voortuin dient nog wel te worden geëgaliseerd. De werkzaamheden dienen in verband met het werk in de week van 16 oktober en anders rond de kerst uitgevoerd te worden.

Oprit met Waaltjes aanleggen

De betonklinkers, 13 m2, en het grind, 7 m2, dient te worden verwijderd van de oprit. Hierna zal er zand gestort moeten worden en geëgaliseerd. De bestrating zal dan bestaan uit waaltjes, 20 m2, van een goede kwaliteit.

Bestaand terras veranderen en vergroten

Bestaand terras van 50 m2 veranderen en vergroten tot 70 m2. Bestaand straatwerk egaliseren 35 m2. Ingraven elektra in het straatwerk.

Tuin leeghalen en betegelen

Mijn tuin is ongeveer 31 m2 groot. Het groen wat aanwezig is (grote vlinderstruik/bamboestruik en nog een paar kleine struikjes en klimop) moet eruit. Dan kan er zand gestort worden en bestrating (een soort stoeptegels). Ik weet niet op er ook nog worteldoek in moet. Het is een gesloten tuin met een muurtje en een hekwerk erop. Het hekwerk kan eraf om het groen af te voeren.

Plaats met bestrating ophogen

Ik wil de bestrating laten ophogen. Het plaatsje is ongeveer 3.50 bij 3 meter en de oude stenen mogen terug geplaatst worden. Graag ontvang ik een separate prijs voor het materiaal en voor de arbeidsuren.

Deels herbestraten van het pad rond het huis

Een stuk van 10 meter bij 1 tot 2 meter herstraten en verhogen nabij deur. Over de gehele lengte met 3 stenen verbreden. En ander stuk van 12,5 meter bij 1 tot 2 meter herstraten met verhoging nabij een deur. Herstraten / opnieuw leggen met 7 betonstenen. Extra stenen zijn aanwezig. Nieuwe opsluitbanden zijn ook nodig.

Terracotta vloer vervangen door tegelwerk

Wij willen 60 m2 terracotta vloer onder de arcade laten verwijderen en deze vloer vernieuwen met 45 bij 45 cm tegels. Dan 2 ruimtes van 5 m2 met tegels van 20 x 20 cm. verwijderen en deze ook met tegels van 45 x 45 cm laten leggen. Een pad onder een ander deel van de arcade waar nu schelpgrind ligt laten betegelen met 50 x 50 cm grijze tuin tegels. Het pad is 2 x 40 meter lang.

Veranderen bestrating tuin

Mijn tuin van 13 meter bij 5 meter moet betegeld worden. Het terras wil ik een stuk verhoogd hebben, zodat de stap vanuit de woonkamer naar de tuin niet zo hoog is. Tegels in overleg, eventueel geleverd door de vakman.

Aanleg terras

Aanleg van 2 terassen. in totaal ong 43 m2. Tegels van ongeveer 60*60 cm. Tegels kopen we zelf. Zandbed eventueel aanvullen. Bestaande tegels haal ik zelf weg, maar deel graag wel afvoeren, ongeveer 20m2.

Orientering kosten. Ophoging brandpoort ...

Orientering kosten. Ophoging brandpoort met twee rioolputten. Ongeveer 50m2. Tegelmaat: 50 x 50. Reacties graag per mail.

Aanleg terrastegels, oppervlakte 37 m2 ...

Aanleg terrastegels, oppervlakte 37 m2 met drie halve rondjes voor vijver, boom etc.

Egaliseren van de ca 10 m2 voor tuin en ...

Egaliseren van de ca 10 m2 voor tuin en 40 m2 achtertuin. Bovenop Zand (12 cm) bedekking voor het bestraten met klinkers (gebakken steen). Electriciteits bekabebeling verlengen/vernieuwen voor tuin/grond LED verlichting en stekkerdoos (2). Blokhut typ 022 en kinderspeelhuisje in de blokhut in elkaar zetten met paal versteveging. Adviseren van de benodigde materialen, eventueel ook bestel bij Praxis.

Achtertuin ophogen vanwege verzakking en ...

Achtertuin ophogen vanwege verzakking en aanleg tegels en beplanting. Mogelijk nieuwe tegels en de tuinaanleg zal ook vernieuwd moeten worden. Tuin is 5 bij 7 m, is goed te bereiken achterom voor materiaal.

Het gaat dus om de voortuin plus-minus ...

Het gaat dus om de voortuin plus-minus 22m2 . Oude stenen eruit en dan herbestraten. Grootste gedeelte zijn stenen van 10 bij 10 cm. En dan nog een aantal 5 duimers.

het werk moet alleen weer opgehaald ...

het werk moet alleen weer opgehaald worden zo een 5 tot 10 cm ongeveer 70 m2 stenen 10/20 en zo een 17 opsluitbanden

Ik wil een kwart ronde bv houten ...

Ik wil een kwart ronde bv houten schutting (nog niet in mijn bezit) laten plaatsen op de linkerzijde van balkon. En vanuit de regenpijp de mogelijkheid creëren om regenwater op te vangen in een regenton (nog niet in mijn bezit).

Mijn balkon is diep 193 en breed 539. De ...

Mijn balkon is diep 193 en breed 539. De ondergrond is beton. Ik zou graag geimpr. planken hebben.

afvoeren van grindtegels, aarde en ...

afvoeren van grindtegels, aarde en grasmat, ophogen tuinmet zand en volledig bestraten van tuin met nog uit te zoeken stenen.