Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor deksteen vervangen + opvullen onderlaag + voegen:

Deksteen vervangen + opvullen onderlaag + voegen

1 van de dekstenen op de rand rondom het huis is gebroken. Deze steen moet verwijderd. Daarna moet de onderlaag (waar de deksteen op rust) worden opgevuld; hier zat vroeger een doorgang voor een kozijn (zie foto). Een nieuwe deksteen (is aanwezig) moet terug geplaatst worden en de aansluiting tussen de dekstenen en de muur van de buren moet opnieuw gevoegd over een lengte van ongeveer 3 meter.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deksteen vervangen + opvullen onderlaag + voegen uit heel Nederland:

Complete dakinspectie

Nalopen dakpannen (circa 120 m2) en eventueel gebroken pannen vervangen. Vorsten nakijken en vastzetten. Schoorsteen (2x) nakijken en loodslab vervangen en eventueel deksteen vervangen.

Deksteen vervangen op schoorsteen en overig onderhoud

Ik wil graag de deksteen van de schoorsteen op ons dak laten vervangen. Bovendien wil ik de hele schoorsteen goed laten nakijken en indien nodig laten repareren. Er brokkelen hier en daar wat stukken af. Ik wil een afspraak maken om de schoorsteen even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Gotenschoonmakers hebben geconstateerd ...

Gotenschoonmakers hebben geconstateerd dat er rond de schoorsteen lood los is, ook is de deksteen van schoorsteen gescheurd. Wat we in eerste instantie nodig hebben is, dat de schoorsteen bekeken wordt, om te kijken of er een probleem is. En als er een probleem is, wat het kost om dit op te lossen. Tevens moet de dakbedekking van de schuur vervangen worden, schuur lekt. Willen op termijn een grasdak, dakbedekking moet (indien mogelijk) grasdak voorbereid zijn.