Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor opnieuw betegelen van de vlonder:

Opnieuw betegelen van de vlonder

De damwand van onze roeivereniging is onlangs vervangen. De nieuwe damwand is iets hoger dan de vorige. Omdat hij iets hoger ligt loopt het vlonder niet meer volledig af, de laatste 2 meter loopt hij iets omhoog, daardoor staat er nu een plas op het diepste punt. We willen het vlonder weer laten aflopen. Het totale vlonder is 14 bij 22 meter. Vlonder tegels hergebruiken. Een paar zijn gebroken, sommige moeten vervangen worden. Dat zal om ongeveer 50 tot 80 nieuwe tegels gaan. Materiaalkosten graag apart vermelden op de offerte. Mocht er een andere manier of een goedkopere manier zijn om dit op te lossen, ontvang ik graag advies.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw betegelen van de vlonder uit heel Nederland:

Complete inrichting / aanleg nieuwbouwtuin

Wij willen onze nieuwbouwtuin compleet laten inrichten/aanleggen, net als de voortuin en de oprit laten bestraten. De afmeting van de achtertuin is 10 x 16 meter, de voortuin is 6 x 5 meter en de oprit 3 x 9 meter. De oprit zou betegelt moeten worden. De voortuin groot en deels ook betegelt in combinatie met grint. Hier en daar misschien een stuk voor planten. In de achtertuin is er al een terras van 10 x 5 meter. De rest willen we een combinatie van gras en ook stukje betegelen richting water. Aan water willen we een vlonder van ongeveer 10 x 5 meter. Zouden de kosten voor het aanschaffen van tegels apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er is nog geen schutting aanwezig, deze zouden we ook willen laten plaatsen. Zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om locatie te bekijken en verdere wensen te bespreken met ons.

Renovatie voor- en achtertuin

Ik wil graag mijn voortuin egaliseren, opnieuw betegelen en de aanwezig planten verwijderen. Achtertuin egaliseren, opnieuw betegelen en vlonder renoveren. Er zit namelijk een brandvlek op de vlonder. Materiaal verwijderen en afvoeren.

Tuin opknappen

Tuin ophogen voor en achter. Waar nu een stuk gras is (8 vierkante meter) willen we ook betegelen en we willen een vlonder plaatsen voor een deel (15 vierkante meter) en overkapping plaatsen indien mogelijk. Circa 50 vierkante meter achtertuin en 10 voortuin.

Achtertuin aanpakken

Wij willen graag onze achtertuin aanpakken en betegelen omdat mijn man rolstoelgebonden is. We hebben nu een houten vlonder tussen vijver en tuinhuisj, die moet weg en de brug over de vijver ook. In de rest van de tuin moeten ook tegels komen zodat mijn man overal kan komen en zelf straks ook weer wat kan doen in de tuin. Op de foto's uit 2013 was het net klaar maar in 2014 heeft mijn man een ongeval gehad waardoor hij nu in rolstoel zit en het zelf niet meer kan. Het gedeelte met die houten vlonder is voor mij niet handig en het is met dit weer vreselijk glad. Graag persoonlijk langs komen voor nadere uitleg. PS. LIEfST AFSPRAAK MAKEN PER MAIL, MIJN MAN IS DOOF EN IK SLECHTHOREND DUS BELLEN LUKT NIET. BVD

Sierbestrating leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in achtertuin van zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning. Tuin is 35 m2 exclusief schuur. Zelf bouwen wij een vlonder van rond de 7,5 m2 en wil ik graag een stukje/ streep border aan een kant. Dus het te betegelen stuk is rond de 26 m2. Ik wil dit graag op deze manier (zie foto) betegel met deze stenen. Tuin heeft een achterom. Mogelijk moet er nog een gedeelte afgegraven worden.

Terras betegelen

Ik wil het bestaande houten vlonder laten vervangen door terrastegels (het hout splintert). Het huidige terras is 16 meter lang en gemiddeld 4.50 meter breed. De ondergrond is beton, maar de tegels moeten verhoogd (20 cm) worden gelegd om aan te sluiten op de terrasdeuren (en HWA die er onderdoor loopt). Op bijgevoegde foto staat ons terras rood ingetekend.

Tuin vernieuwen en renoveren

Wij willen graag de tuin laten vernieuwen. Op dit moment bestaat de tuin uit gras, een lage heg en 2 struiken. Wij willen graag dat de tuin wat opgehoogd word, gelijk aan de woning, en dan voor het grootste gedeelte laten betegelen en een kleine vlonder. De heg zal verwijderd moeten worden en daar willen we een nieuwe houten schuttingsdelen met betonnen palen hebben met deur. De grond bij de heg is zo'n 30 cm lager dan de woning waardoor de schutting dan erg laag uitkomt. Vandaar dat we het willen laten verhogen. De tuin is totaal 60 m2 en goed bereikbaar.

Tuinaanleg met bestrating, pergola en border

Op 29 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Bovenkarspel en wij zouden graag een offerte ontvangen voor een tuinrenovatie. Wij halen de tegels die er nu liggen, er zelf uit. De tuin is dus 'kaal'. In de bijlage vindt u het tuinontwerp zoals wij dat in gedachten hebben. Wij willen aan de linkerkant een lage border. Bij de zithoek willen wij graag een houten pergola, aangegeven met blauwe vierkantjes. Verder willen wij graag grote tegels. In de bijlage vindt u foto's van de tuin zoals deze nu is en een 'inspiratietuin'. Ook zouden wij graag willen weten wat het verschil in kosten is als wij een vlonder zouden willen zoals in de 'inspiratietuin' of als wij deze compleet zouden betegelen. Met een kruis staat in de tekening aangegeven waar het waterkraantje zit. Wij willen de tuin voor de zomer van 2018 gedaan hebben. De tuin heeft een formaat van 9,5 x 5,5 meter inclusief de schuur en uitbouw. We zullen zelf de materialen aankopen. We ontvangen graag uw offerte voor alle arbeid.

Tuin en oprit betegelen

De tuin moet leeggehaald worden en opnieuw betegeld worden. Er ligt nu een vlonder en gras in. Nadat het is opgehoogd moet er wederom een vlonder in van composiet, 15 m². De rest, 25 m², moet betegeld worden met keramische tegels van 92 x 92 cm met een dikte van 1,8 cm. Daarnaast heb ik een oprit van 17 m² die opnieuw betegeld moet worden met de tegels die er al liggen. Deze zijn 30 x 30 cm.

Terras laten ophogen

Mijn terras van 4.50 x 3 meter is betegeld met gewassen grind tegels 60 x 40 met pas stukjes van 20 x 20 en afgesloten aan de tuinkant met houten bielzen. Helaas is het terras weer aan een ophoogbeurt toe. Er kan weer zo'n 10 cm zand op. Eigenlijk wil ik een houten terras, maar dat zal wat begrotelijk worden. Ik zou graag een offerte willen voor het ophogen met (indien mogelijk) als optie een houten vlonder-terras. Misschien is het opnieuw betegelen dan niet nodig.