Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin tegels ophogen:

Voortuin tegels ophogen

Ik heb een voortuin van 57 m2 waar nu tegels in liggen. Dit wil ik graag op laten hogen met 3 cm en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin tegels ophogen uit heel Nederland:

Tuin en oprit bestraten

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 30 m2 volledig laten bestraten (voor een oprit) met tegels van 60 x 60 cm (antraciet). Ook graag de heg extra verstevigen. Eerst moeten de tegels van 30 bij 30 cm verwijderd worden en een klein perkje aan de zijkant waar niets meer in staat.

Het afgraven van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De voortuin is 550 bij 150 cm en de achtertuin is 550 bij 800 cm. Dit moet geëgaliseerd ten behoeve van keramische tegels.

Voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten en daarnaast een verzonken fietsenstalling in de voortuin. Er moet genoeg ruimte zijn om ook een motor te plaatsen. De tuin is nu vlak maar zal mogelijk geëgaliseerd moeten worden. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor al het overige materiaal. Oppervlakte is ongeveer 6 x 5 meter.

Voortuin leeghalen

Graag de voortuin ( +/_ 20 m2 ) leeg halen zodat wij deze weer op nieuw kunnen indelen en aanleggen. Er staan enkele kleine boompjes, grote struiken en wat tegels. Afvoeren mag in de offerte worden opgenomen.

Tuin renoveren

Voortuin ca. 12 m2 Oude beplanting en aarde eruit Nieuwe aarde en beplanting nodig Midden tegels verwijderen en af voeren Tegelpad blijft bestaan en hekwerk

Terras met tegels en bestrating opnieuw leggen

In de achtertuin (52 mtr) stenen verwijderen en afvoeren. Nieuwe tegels (60 bij 60) leggen in stabilisatiezand. Totaal 50 mtr. Tegels koop ik zelf. Terras opsluiten met 9 mtr opsluitbanden. Verder bestaande bestrating in voortuin en gangpad naast woning herleggen. Betreft stenen 14 / 7 / 4 cmtr die nu plat liggen en op z’n kant komen te staan, aangevuld met dezelfde stenen uit de achtertuin. Totaal ongeveer 22 a 25 mtr2.

Voortuin renoveren, hydroblobs toepassen en border maken

Onze voortuin (+/- 19 m2) ligt nu op afschot naar ons souterrain toe, wat niet wenselijk is. Daarnaast willen we graag hydroblobs onder het nieuw aan te leggen terrasje (met grind en/of tegels), t.b.v. de waterafvoer en bewatering van de tuin. Rondom het terras moet een plantenrijke border komen. Een oude boom dient verwijderd te worden en als het kan willen we het andere boompje dat al in de tuin staat op die plek hebben. Zie foto

Ophogen tuin voor en achter

Betreft het ophogen van de voor - en achtertuin met zand, het verwijderen en opnieuw plaatsen van bestaande tegels. De voortuin dient tevens (gedeeltelijk) als oprit. De totale oppervlakte is ongeveer 87 M2 en de verzakking is aan de voorkant ongeveer 8 cm en achter 11 cm.

Tuinaanleg basis nieuwbouw

Graag willen wij vrijblijvend weten wat de tuinaanleg kosten ongeveer zijn voor: - 50 mtr houten schutting met betonnen palen en betonnen onderdorpels. - 250 m2 gras - 35 m2 terrasaanleg. Grote donkere tegels. Evt als extra optie, aanleg oprit met (grijs) grind en grind voortuin 80 m2

Complete voor- en achtertuin renovatie

Circa 130 m2 achter- en voortuin renovatie, incl. poort. Tevens oude tuinen verwijderen. Gaat om tegels, gras, elektra en trapjes. Zie bijlagen. Verder dienen een nieuwe schuur, schutting, pergola, poortdeuren en hekwerk geplaatst te worden. Graag al het materiaal opnemen in de offerte. De situatie is goed toegankelijk. Ik ben bereikbaar voor toelichting/overleg.

Partners

Partners van Casius