Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating op volkstuin aanleggen:

Bestrating op volkstuin aanleggen

Betreft aanleg van paden en bestrating op nieuwe volkstuin, zie geel gearceerd op bijgeleverde tekening. Oppervlakte bestrating achterin tuin maximaal 20 m2 opgebouwd uit: - 3,5 x 2,5 meter, waarvan 4 m2 in de hoek geschikt moet zijn als fundering om een schuur op te plaatsen, waterpas, grote tegels. - 3 x 1,50 meter, aansluitend aan bovenstaande en langs achterzijde van een kas - 3 x 1,20 meter, in een kas, middenpad Aanleg overige paden, totale lengte maximaal 40 meter, voor offerte; inclusief bestrating rondom kas. Materiaal: bij voorkeur tegels 60 cm x 40 cm, maar 30 x 30 cm kan ook, met uitzondering van de fundering 4 m2 voor schuur; tweedehands/hergebruik en verschillende materialen is geen probleem. Offerte inclusief raming voor aanschaf zand en stenen en overige benodigdheden uitgaande van 20 m2, oppervlakte exclusief paden, en 40 meter lengte, paden. Bij aflevering materialen aan openbare weg is de loopafstand naar de tuin ongeveer 200 meter over verhard en breed pad. Eventueel is openstelling nooduitgang mogelijk direct naast de tuin, inclusief aflevering materialen aldaar; dan is loopafstand nihil. Graag in prijsopgave rekening houden met 200 meter loopafstand.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating op volkstuin aanleggen uit heel Nederland:

Bestrating opnieuw leggen in volkstuin

Het betreft een volkstuin (geen elektriciteit) en moeizaam toegankelijk. Het is een tuin van zo een 250m2. Een deel hiervan is betegeld. Ik schat zo een 50m2 tegels moet opnieuw worden gelegd. De tegels zijn verzakt en zullen moeten worden opgehoogd.

Bestrating en kleine terras verbeteren

Lezer, Ik heb een kleine tuin op de Volkstuin park de eendracht. Graag zou ik het kleine pad op nieuw laten leggen. Het kleine terras voor en achter ook te verbeteren , eventueel ook de achter kant aan het water te verbeteren .

Klussen in een volkstuin

Op de volkstuin: Er moeten 3 schuttingen geplaatst worden, de oude (2) naar de andere kant van de tuin, een pad vervangen en een pad nieuw aanleggen (2 x 10 meter), terras voor en achter het huisje, aan de achterzijde de bestrating aansluitend maken en aan de waterkant afwerken en een hekje plaatsen, een vrijstaande overkapping bij de deur van het huisje plaatsen, eenvoudig hok maken, waar de rolstoel droog in kan staan. De volkstuin is 221 m2.

Tuin plantklaar maken

Het betreft een volkstuin van ongeveer 300 m2. Hier dient 100 m2 bestrating verwijderd te worden en 200 m2 gras met onkruid. Het gaat om het verwijderen en het afvoeren hiervan.

Volkstuin opknappen

Mijn volkstuinhuisje is 6x5 meter. Rondom ligt aan 3 zijden een bestrating van gemiddeld 2 meter breed. Deze is hier en daar verzakt en zou opgehoogd en opnieuw gelegd moeten worden. Dezelfde bakstenen kunnen hergebruikt worden. Eventueel aangevuld met nieuwe stenen en een ander legpatroon (?). Totaal 33 m2. Daarnaast wil ik in mijn moestuin (waar ik volgens het Engelse tuinier principe verhoogde bakken heb), graag nog een derde en vierde verhoogde bak laten aanleggen van een hardhoutsoort.

Bomen rooien en tuinaanleg

In mijn volkstuin heb ik 5 knotwilgen staan en wil er drie verwijderd zien. Verder wens ik advies over tuinaanleg met vijver. Tuin is ongeveer 150 m2. Tuin is helemaal kaal en wil er graag een groot gazon in, wat struiken, pergola, vijver en eventueel nog wat bestrating. Levering materialen in overleg.

Bestrating en schuttinkje

Op volkstuin: Paden zijn bestraat, maar verzakt: ophogen en opnieuw bestraten. Pad is 7 meter lang en twee stoeptegels breed, dus 0.6 meter. Rond huisje van 6 x 4 meter moet smalle bestrating (3 stoeptegels) aangelegd zodat er omheen gelopen kan worden. Hergebruik bestaande tegels eventueel tegels erbij. Eventueel stukje beschoeiing van 2-3 meter (schuttingdelen) vernieuwen. Levering in overleg.