Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Leiden of directe omgeving.

2208 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: betonbestrating leggen, erf bestrating aanbrengen, achtertuin vernieuwen, oprit en pad bestraten, terras en oprit aanleggen, oprit en terras bestraten, oprit en terras bestraten, oprit bestraten, terras betegelen, dakterras aanleggen, bestraten van de achtertuin, tegels leggen nieuwbouw, oprit, terras en tuinpaden opnieuw leggen, voor en achtertuin bestraten en tuinbakken maken, terras bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Leiden:

Oprit met oude Waaltjes bestraten

Graag laten wij de oprit met gebakken oude Waaltjes, horizontaal in een richting, halfsteens gelegd, bestraten. Er zal eerst geëgaliseerd moeten worden voordat er gestart kan worden met de bestrating. De oppervlakte is ongeveer 85 m2.

Sierbestrating leggen in achtertuin

Het betreft het leggen van een terras en een pad met waaltjes. Gekanteld gelegd want zo ligt de rest ook al. Ongeveer 16 m2. Ook een stuk terras leggen met kinderkopjes, ongeveer 9 m2. Kinderkopjes zijn aanwezig, de waaltjes niet. Er ligt een betonnen vloertje in de tuin. Ik weet niet of hier overheen gelegd kan worden. Zie foto.

Sierbestrating met tegels leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin van een nieuwbouwwoning. De oppervlakte is 45 m2. Er zal een laagje aarde weg gehaald moeten worden en zand gestort worden. De tuin is goed te bereiken.

Achtertuinvan nieuwe bestrating voorzien

Achtertuin moet bestraat worden met tegels 60x40 en opgehoogd. Oude bestrating halen we er zelf uit.

Tegels in de achtertuin laten leggen

Ik wil tegels laten leggen in de achtertuin voor een oppervlak van 50 m2. De achtertuin is 68 m2 totaal. Ik heb een achterom.

Tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het bestraten van de tuin en die is 42 m2. De achtertuin is goed te bereiken van buitenom met een groot plein erachter. Er kan alleen geen auto of vrachtwagen langs. Er ligt nu bestrating in die verwijdert moeten worden. Graag ook uitgraven, vullen met nieuw zand en egaliseren. Ik kan zelf tegels regelen of de vakman doet dit. Ik heb geen idee wat het formaat moet worden, dat maakt op zich ook niet uit.

Bestraten van een kleine tuin

Graag wil ik een offerte voor het bestraten van mijn tuin. Het is een kleine tuin van 24 m2. Alles uit de tuin wordt verwijdert. Er zal zand komen te liggen en de tuin wordt geëgaliseerd. Ik heb beton graniettegels op het oog van c.a. 60 x 40 cm. De tuin is niet goed via achterom te bereiken, er moet door het huis worden gelopen. Graag contact in eerste instantie via email.

Straatwerk aan pad en terras

Ik wil graag wat klussen in de tuin laten uitvoeren: - Aanvoeren straatzand, circa 4 kuub; - Straten van 60 x 40 tegels (nieuw) voor een pad van ongeveer 20 strekkende meter; - Straten van 30 x 30 tegels (oud) voor terras, ongeveer 12 m2; - Aanvoer materiaal is langere route (tuincomplex), levering met shoveltje of kooiaap maakt alles een stuk makkelijker; - Op het werk zelf alle ruimte.

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten tegels 40 bij 40. Onkruid verwijderen, zorg zelf dat het afgevoerd word. Oppervlakte 5 bij 5, 25 m2. Incl. Materiaal oa tegels.

Tuin bestraten bij de nieuwbouwwoning

Gehele tuin bestraten op goedkoopste manier. (wel echte straat stenen) Tuin is 115 m2. Zijkanr woning komt ook direct parkeerplaats voor auto in eigen tuin.

Gehele tuin laten betegelen

Bij nieuwbouw woning met twee eigen parkeerplaatsen geheel tegel

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil onze achtertuin laten ophogen met ongeveer 30 cm. De bestaande bestrating wil ik behouden en uitbreiden zodat we een groter terras krijgen. Onze tuin grenst aan een ringweg dus makkelijk bereikbaar. De afmeting van de tuin is 6 meter breed en ongeveer 8 meter diep. De verdere inrichting van de tuin verzorgen we zelf. Het werk betreft enkel en uitruimen, ophogen en bestraten van de tuin.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin bestraten, de tuin is ongeveer 30 m2. Er zit ook een trap in. Ook zou ik, als het kan, een afvoergoot willen laten leggen. Er is een aansluiting voor, dus alleen de goot zelf. Wij willen het bestraten als het kan zo snel mogelijk. Er hoeft geen bestrating verwijderd te worden. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm.

Tuin betegelen

De klus betreft het betegelen van 50 m2 tuin en 22 meter opsluitband wat gezaagd moet worden.

Tuin herbestraten

Tekening aanwezig. De tuin moet verhoogd worden. Tegels van 15x30. Voor 35 m2 (denk ik).

Tuin opknappen

Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren. Twee boompjes moeten worden verplaatst. Oppervlakte van 50 m2 moet worden opgehoogd. Tegels van 60x60 plaatsen.

Tuin opknappen en betegelen

Wij willen graag onze tuin laten betegelen. Hier ligt nu een klein terras voor in de tuin en achter in de tuin bestraat en daartussen een grasveld, maar willen graag de volledige tuin laten betegelen. De tuin is naar schatting 8 meter breed en 16 meter lang. Achterin de tuin staat een berk die we er uit willen laten halen. Graag zou ik overleggen over de verschillende mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van de tuin.

Tegels leggen in de tuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het opnieuw leggen van de tegels in de tuin. Wellicht dient er ook nog opgehoogd te worden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil de voor- en achtertuin bij mijn woning laten renoveren. De achtertuin is ongeveer 32 m², waarvan ik 20 m² wil laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm en 8 m² kunstgras. Onder het kunstgras zou ik graag zacht materiaal laten leggen. Daarnaast wil ik 3 borders: 2 kleine borders van 2 stenen hoog en 1 grote border van 3 stenen hoog. Op dit moment ligt er reeds bestrating in de achtertuin, die zal moeten worden verwijderd. De voortuin bestaat nu gedeeltelijk uit grind en planten, die moeten worden verwijderd. In de voortuin wil ik 16 m² keramische tegels van 60 x 60 cm laten leggen en een verhoogde border van 2 stenen hoog Er zal ook zand moeten worden aangevuld en tuinaarde voor de borders. Ik wil de werkzaamheden in onderling overleg, maar uiterlijk in maart laten uitvoeren. Ik heb al tegels gezien bij de Gamma die ik goed vind passen. Er mag ook een aanbieding worden gedaan van de levering van alle materialen, incl. de door mij gewenste tegels.

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een houten terras aan laten leggen van ongeveer 50 vierkante meter groot. Deze moet gemaakt worden in een hoek van twee huizen (U vorm) en deels een gemeenschappelijke tuin. Deze ruimte bestaat nu uit kiezelstenen en bestrating, dit kan indien mogelijk gewoon blijven liggen. Hier boven op willen we dan graag de houten vlonder laten maken. Graag ontvang ik een offerte.

Binnenplaatsje laten bestraten

Ik wil graag mijn binnenplaatsje opnieuw laten bestraten in verband met verzakking. Het gaat om een plaatsje van ongeveer 1.30 bij 2.90 meter. Naar verwachting zal de ondergrond ook geëgaliseerd moeten worden.

Tuin laten bestraten

Ik wil de tuin laten bestraten met betontegels 60x60, de tuin is 56 m2. Grond moet geegaliseerd worden.

Tuintegels vervangen en nivelleren

Wij willen graag de tuintegels in de tuin vervangen en nivelleren. De oude zijn door de wortels van onze boom omhoog gaan staan. Het gaan om een oppervlakte van 7x4 m.

Tuin afgraven, zand storten en volledig bestraten

Wij zoeken offertes voor het afgraven van de rechthoekige tuin achter onze nieuwbouwwoning (4.8 m x 11 m). Geschatte oppervlakte is 40-50 m2 excl. schuur. Afgraven tot een diepte van 20-30 cm. Storten van zand en volledig bestraten met simpele tegels (+/- 20 euro per m2). Graag offerte voor arbeid, afvoeren huidige grond en incl. zand voor bestrating.

Achtertuin bestaten

Wij willen de achtertuin laten bestraten met nieuwe grijze tegels van 50x50 cm. Wij hebben een richtprijs van 15 euro per m2 voor de tegels. Ik zou ook graag weten wat het bestraten zou kosten. Oude tegels halen we zelf weg. Voor 75% ligt er dus al zand voor de nieuwe tegels. Ik had berekend dat het om 162 tegels van 50×50 cm gaat. De achtertuin is via een poort bereikbaar, te voet niet met een auto te bereiken.