Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Leiden of directe omgeving.

2217 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, aanleg parkeerplaats 350m², grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, twee terassen aanleggen voortuin en achtertuin, ophogen van een steeg en een afwaterput maken, achtertuin opnieuw bestraten, oprit aanleggen, parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren, het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon, oprit ophogen + gewone klinkers, garage veranderen in een dakterras, oprit aanleggen, terras en tuinpad leggen, tuin betegelen, keramische terrastegel incl leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Leiden:

Opnieuw betegelen van de vlonder

De damwand van onze roeivereniging is onlangs vervangen. De nieuwe damwand is iets hoger dan de vorige. Omdat hij iets hoger ligt loopt het vlonder niet meer volledig af, de laatste 2 meter loopt hij iets omhoog, daardoor staat er nu een plas op het diepste punt. We willen het vlonder weer laten aflopen. Het totale vlonder is 14 bij 22 meter. Vlonder tegels hergebruiken. Een paar zijn gebroken, sommige moeten vervangen worden. Dat zal om ongeveer 50 tot 80 nieuwe tegels gaan. Materiaalkosten graag apart vermelden op de offerte. Mocht er een andere manier of een goedkopere manier zijn om dit op te lossen, ontvang ik graag advies.

Voortuin tegels ophogen

Ik heb een voortuin van 57 m2 waar nu tegels in liggen. Dit wil ik graag op laten hogen met 3 cm en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Tuin betegelen inclusief materiaal

Ik zoek iemand voor het betegelen van mijn achtertuin. Gaat om 9 bij 6 meter. De grond graag egaliseren, oude materiaal ook afvoeren.

Sierbestrating leggen

Ik ben op zoek naar iemand die sierbestrating voor mij kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van 16 m2.

Uitgraven en afvoeren grond uit achtertuin

Het uitgraven van een achtertuin 3x4m 1 meterdiep en afvoeren tuin makkelijk bereikbaar.

Oprit bestraten

Ik wil een oprit bestraten van ongeveer 60 m2. De ondergrond is nu houtsprokkel. De grond hoeft niet afgevoerd worden.

Het realiseren van een oprit, terras en pad

Ik zoek een stratenmaker voor een aantal klusjes. Het gaat in totaal om 35 m2. Dit bestaat uit de oprit 12 m2, terrasje voor het huis 12 m2, pad naar huis en aansluiting tegelwerk achtertuin 10-12 m2, oprit staat soms een kleine auto, ik wil geen spoorvorming, ik wil graag klinkers waalformaat en heb een restpartij met verschillende lengtes op het oog, ik wil geen betonbandjes maar een rollaag van klinkers langs terras en pad. Er hoeft waarschijnlijk niets afgegraven/opgehoogd te worden.

Bestrating op volkstuin aanleggen

Betreft aanleg van paden en bestrating op nieuwe volkstuin, zie geel gearceerd op bijgeleverde tekening. Oppervlakte bestrating achterin tuin maximaal 20 m2 opgebouwd uit: - 3,5 x 2,5 meter, waarvan 4 m2 in de hoek geschikt moet zijn als fundering om een schuur op te plaatsen, waterpas, grote tegels. - 3 x 1,50 meter, aansluitend aan bovenstaande en langs achterzijde van een kas - 3 x 1,20 meter, in een kas, middenpad Aanleg overige paden, totale lengte maximaal 40 meter, voor offerte; inclusief bestrating rondom kas. Materiaal: bij voorkeur tegels 60 cm x 40 cm, maar 30 x 30 cm kan ook, met uitzondering van de fundering 4 m2 voor schuur; tweedehands/hergebruik en verschillende materialen is geen probleem. Offerte inclusief raming voor aanschaf zand en stenen en overige benodigdheden uitgaande van 20 m2, oppervlakte exclusief paden, en 40 meter lengte, paden. Bij aflevering materialen aan openbare weg is de loopafstand naar de tuin ongeveer 200 meter over verhard en breed pad. Eventueel is openstelling nooduitgang mogelijk direct naast de tuin, inclusief aflevering materialen aldaar; dan is loopafstand nihil. Graag in prijsopgave rekening houden met 200 meter loopafstand.

Oprit met oude Waaltjes bestraten

Graag laten wij de oprit met gebakken oude Waaltjes, horizontaal in een richting, halfsteens gelegd, bestraten. Er zal eerst geëgaliseerd moeten worden voordat er gestart kan worden met de bestrating. De oppervlakte is ongeveer 85 m2.

Sierbestrating leggen in achtertuin

Het betreft het leggen van een terras en een pad met waaltjes. Gekanteld gelegd want zo ligt de rest ook al. Ongeveer 16 m2. Ook een stuk terras leggen met kinderkopjes, ongeveer 9 m2. Kinderkopjes zijn aanwezig, de waaltjes niet. Er ligt een betonnen vloertje in de tuin. Ik weet niet of hier overheen gelegd kan worden. Zie foto.

Sierbestrating met tegels leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin van een nieuwbouwwoning. De oppervlakte is 45 m2. Er zal een laagje aarde weg gehaald moeten worden en zand gestort worden. De tuin is goed te bereiken.

Achtertuinvan nieuwe bestrating voorzien

Achtertuin moet bestraat worden met tegels 60x40 en opgehoogd. Oude bestrating halen we er zelf uit.

Tegels in de achtertuin laten leggen

Ik wil tegels laten leggen in de achtertuin voor een oppervlak van 50 m2. De achtertuin is 68 m2 totaal. Ik heb een achterom.

Tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het bestraten van de tuin en die is 42 m2. De achtertuin is goed te bereiken van buitenom met een groot plein erachter. Er kan alleen geen auto of vrachtwagen langs. Er ligt nu bestrating in die verwijdert moeten worden. Graag ook uitgraven, vullen met nieuw zand en egaliseren. Ik kan zelf tegels regelen of de vakman doet dit. Ik heb geen idee wat het formaat moet worden, dat maakt op zich ook niet uit.

Bestraten van een kleine tuin

Graag wil ik een offerte voor het bestraten van mijn tuin. Het is een kleine tuin van 24 m2. Alles uit de tuin wordt verwijdert. Er zal zand komen te liggen en de tuin wordt geëgaliseerd. Ik heb beton graniettegels op het oog van c.a. 60 x 40 cm. De tuin is niet goed via achterom te bereiken, er moet door het huis worden gelopen. Graag contact in eerste instantie via email.

Straatwerk aan pad en terras

Ik wil graag wat klussen in de tuin laten uitvoeren: - Aanvoeren straatzand, circa 4 kuub; - Straten van 60 x 40 tegels (nieuw) voor een pad van ongeveer 20 strekkende meter; - Straten van 30 x 30 tegels (oud) voor terras, ongeveer 12 m2; - Aanvoer materiaal is langere route (tuincomplex), levering met shoveltje of kooiaap maakt alles een stuk makkelijker; - Op het werk zelf alle ruimte.

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten tegels 40 bij 40. Onkruid verwijderen, zorg zelf dat het afgevoerd word. Oppervlakte 5 bij 5, 25 m2. Incl. Materiaal oa tegels.

Tuin bestraten bij de nieuwbouwwoning

Gehele tuin bestraten op goedkoopste manier. (wel echte straat stenen) Tuin is 115 m2. Zijkanr woning komt ook direct parkeerplaats voor auto in eigen tuin.

Gehele tuin laten betegelen

Bij nieuwbouw woning met twee eigen parkeerplaatsen geheel tegel

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil onze achtertuin laten ophogen met ongeveer 30 cm. De bestaande bestrating wil ik behouden en uitbreiden zodat we een groter terras krijgen. Onze tuin grenst aan een ringweg dus makkelijk bereikbaar. De afmeting van de tuin is 6 meter breed en ongeveer 8 meter diep. De verdere inrichting van de tuin verzorgen we zelf. Het werk betreft enkel en uitruimen, ophogen en bestraten van de tuin.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin bestraten, de tuin is ongeveer 30 m2. Er zit ook een trap in. Ook zou ik, als het kan, een afvoergoot willen laten leggen. Er is een aansluiting voor, dus alleen de goot zelf. Wij willen het bestraten als het kan zo snel mogelijk. Er hoeft geen bestrating verwijderd te worden. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm.

Tuin betegelen

De klus betreft het betegelen van 50 m2 tuin en 22 meter opsluitband wat gezaagd moet worden.

Tuin herbestraten

Tekening aanwezig. De tuin moet verhoogd worden. Tegels van 15x30. Voor 35 m2 (denk ik).

Tuin opknappen

Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren. Twee boompjes moeten worden verplaatst. Oppervlakte van 50 m2 moet worden opgehoogd. Tegels van 60x60 plaatsen.

Tuin opknappen en betegelen

Wij willen graag onze tuin laten betegelen. Hier ligt nu een klein terras voor in de tuin en achter in de tuin bestraat en daartussen een grasveld, maar willen graag de volledige tuin laten betegelen. De tuin is naar schatting 8 meter breed en 16 meter lang. Achterin de tuin staat een berk die we er uit willen laten halen. Graag zou ik overleggen over de verschillende mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van de tuin.