Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras aanleggen:

Terras aanleggen

Het gaat om een +/- vierkant terras van Padouk hardhout. Formaat ca. 4,50m x 4,70m, dus zo’n 22 m2. Bevestiging op hardhouten piketpalen + hardhouten balken waar de vlonderplanken op bevestigd worden met clips (blinde bevestiging). De klus zal ongeveer in maart 2020 uitgevoerd moeten worden. Op de plek waar de vlonder komt, liggen nu terrastegels die wij zelf tijdig zullen verwijderen. De vlonderplanken liggen binnen enkele meters van de werkplek.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen uit heel Nederland:

Vloer onder terras

Wij willen een terras aanleggen in onze tuin. Wij willen dit doen met flagstones. Daarvoor hebben wij een ondervloer nodig van 10cm dik met daarin een wapeningsnet het gaat om een terras van 17m2. Ik zorg zelf dat het uitgegraven wordt.

Terras werkzaamheden

Ik zoek een hovenier die een terras wil aanleggen bij een vijver, eerst een vloer van 500 x 300 waarin een verhoging van 180 x 180 X 20 verwerkt dient te worden, aansluitend een stuk van 100 x 150 en daarna aansluitend een stuk van 300 x 200 en tevens de vijverrand die 20 breed is en een totale te bedekte lengte heeft van 800 cm. En een stuk van 360 x 70 onder een raam. Alle maten zijn in cm. lengte x breedte x hoogte. In totaal dus ca. 27 m2

Terras aanleggen

Ik wil graag en terras laten aanleggen langs de achterkant van mijn appartement, ca. 15 m2, met 5 cm dik wildverband tegels.

Terras laten leggen

Verwijderen oud terrasje en opnieuw aanleggen met nieuwe terrastegels (zoek ik ook nog) op zand. incl. insluitbanden en alle materialen. Betreft ongeveer 18 m2.

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Het aanleggen van een dakterras

Ik zoek een specialist die een dakterras kan aanleggen van ongeveer 16-25 m2. Hier is toestemming van de VVE voor nodig. Er ligt grind en kiezels op het betonnen dak. Duikluik via berging naar dak, licht terras aanleggen, hekwerk in zelfde stijl als huidige hekwerk bestaande terassen. Uitwerking op aanvraag beschikbaar. Mogelijk meerdere woningen bij interesse in offerteprijs.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen van circa 4 m2 en een tuinpad van circa 5 meter lang.

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Hardhouten terras en kunstgras aanleggen

Mijn tuin is 8,5 bij 6,5. Ik wil graag een hardhouten terras van 8,5 bij 3 en op het resterende stuk van 8,5 bij 3,5 wil ik kunstgras. Het deel waar het terras moet komen is nu bijna helemaal bestraat met tegels van 50 x 50 cm. Wellicht kan het terras daar op geplaatst worden. Hiervoor moet wel mijn jacuzzi verplaatst worden naar de open schuur achterin de tuin. Hiervoor moet de stroomkabel worden verlengd.

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Partners

Partners van Casius