Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen tegels laten leggen:

Betonnen tegels laten leggen

Wat kost het ongeveer om betonnen tegels van 1m x 1m te laten leggen? De achter tuin is ongeveer 50 m2 En we willen hem eigenlijk helemaal vol laten leggen.
Onze klant uit Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen tegels laten leggen uit heel Nederland:

Tegelwerk

Wij wonen met nog een stel op de 5e verdieping (bovenste verdieping) van een appartementencomplex. Toegang tot het torentje waarin wij wonen is via een centrale ingang, daar stap je in de lift naar de 1e etage en bereik je via de deur een centrale tuin. Via een loophelling voor rollend vervoer bereik je (ca. 50 meter lopen) de ingang van ons torentje. Vandaar met de lift naar de 5e verdieping. Zowel aan de voor- als achterkant hebben wij samen met de buren een rondlopend terras met een overstekend dak. Ons deel bedraagt ca. 15 m2 aan de achterkant en ca. 24 m2 aan de voorkant. Hierop liggen momenteel in totaal 392 betonnen tegels (30x30x4,5 cm) aan de randen van de tegels ligt grind dat eveneens verwijderd zal moeten worden. Zonodig kan ik tekeningen van de huidige situatie sturen. De huidige tegels liggen op het dak met tegeldragers (10x10x1,5 cm). Ons nieuwe terras dient onderhoudsvrij te zijn (dus ook geen grind meer). Wij dachten zelf aan mooie tegels van lichtgrijs met eventueel een werkje en anti-slip. Gaarne een prijs voor het weghalen en afvoeren van de bestaande tegels en grind alsmede de aanschaf en aanleg van nieuwe tegels. Ook graag een indicatie hoe het traject verder zou lopen met het uitzoeken van de juiste tegels en de tijdsplanning.

Zwembadconstructie realiseren

Ik zou graag een onderheide betonnen zwembadconstructie in mijn achtertuin willen plaatsen van 7 bij 3. Wie kan mij daar bij helpen? Ik zou graag in het voorjaar hiermee willen starten zodat ik in de zomer hiervan kan genieten. Momenteel bestaat het uit een betegelde tuin. Ik zorg ervoor dat de tegels worden verwijderd.

Tuinaanleg basis nieuwbouw

Graag willen wij vrijblijvend weten wat de tuinaanleg kosten ongeveer zijn voor: - 50 mtr houten schutting met betonnen palen en betonnen onderdorpels. - 250 m2 gras - 35 m2 terrasaanleg. Grote donkere tegels. Evt als extra optie, aanleg oprit met (grijs) grind en grind voortuin 80 m2

2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen

2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen van ongeveer 65m2 (totaal vloer en wandtegels). In september/oktober 2020. Grote betonnen tegels. Leidingwerk is al correct. Eventueel aanvullend met montage.

Huiskamer betegelen

Ik wil graag onze L-vormige huiskamer laten betegelen met tegels van 60x120 cm. Het gaat om een betonnen vloer met vloerverwarming. Het oppervlakte is 34 m2 en is voorziet van vloerverwarming. Ivm het weer willen we deze klus in het voorjaar laten uitvoeren. Nu ligt er nog 21 jaar oude marmoleum, dat moet eerst nog verwijderd worden. De tegels hebben wij zelf al aangeschaft.

Paardenstal bouwen en erf bestraten

Wij willen een paardenstal bouwen en het terrein betegelen. Nu is er een weiland. De stal zal ongeveer 100-120 m2 worden. Eromheen moet bestraat worden. Dit mag met B-keus. De soort tegels en de kleur maakt me niet zoveel uit. Prijstechnisch wie de tegel zal aanschaffen. De aarde dat afgegraven moet worden kan 100 meter verderop op het weiland gegooid worden. Dan moet er opgehoogd worden. Het weiland ligt aan een eigen weg en het is goed bereikbaar. In de stal komen 6 stallen. Het liefst willen we een binnenstal, maar wel dat de paarden naar buiten kunnen kijken. Er moet water komen, poetsplaats binnen en een poetsplaats buiten. Stroom moet er komen en een afvoer. Voor de fundering is alleen een betonnen ondervloer nodig, heijen hoeft niet. Tot 120 m2 en 5 meter hoog mogen we vergunningsvrij bouwen. Bouwtekeningen voor de gemeente zijn niet nodig. We willen graag overleggen weke oplevering het wordt, casco of compleet. De constructie willen we van hout, maar wel de eerste onderste halve meter gemetseld. Graag rond het voorjaar van 2020 beginnen.

Vloerverwarming aanleggen op begane grond

We willen vloerverwarming op onze gehele begane grond. Deze bestaat uit de volgende ruimtes: Woonkamer +/- 30 m2 Keuken +aanbouw +/- 18m2 Wc 2m2 Gang 5 m2 In de woonkamer ligt nu parket op een houten ondervloer Wc: tegels op een betonnen ondervloer Gang, aanbouw en keuken laminaat op een tegelvloer, daaronder ligt een betonnen ondervloer.

Tegelvloer laten leggen

Betegelen van een betonnen vloer. Woonkamer 29 m2 Slaapkamer 17,25 m2 De tegels halen wij zelf in huis. Wij willen alleen de leg service, daar een offerte van.

Achtertuin bestraten met betontegels

Het gaat om het laten leggen van bestrating in de achtertuin. Het gaat over betonnen tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 55 m2. Het is een nieuwbouwtuin waar we bezig zijn met een overkapping. Er ligt al zand maar dat zou aangevuld moeten worden. Aan de zijkant is een tuinpoort. Tegels zijn al geleverd. Als het mogelijk is, graag over drie weken beginnen.

Tegels zagen

Wij hebben een betonnen tegelvloer in de tuin maar hebben een onlangs een tuinkamer geplaatst waardoor er ongeveer 18 tegels 60 x 60 ingekort moet worden. Recht aan recht toe, breed 5,5 meter.

Partners

Partners van Casius