Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen tegels laten leggen:

Betonnen tegels laten leggen

Wat kost het ongeveer om betonnen tegels van 1m x 1m te laten leggen? De achter tuin is ongeveer 50 m2 En we willen hem eigenlijk helemaal vol laten leggen.
Onze klant uit Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen tegels laten leggen uit heel Nederland:

Vloer van de schuur bestraten

ik heb een schuur waar een vloer in gelegd moet worden, een smal deel, 1,20 bij 4,20 en een rechthoekig deel van 3,50 bij 2,75. Ik heb betonnen tegels van 60x60 Op dit moment ligt er klei, dit moet iets worden uitgegraven en met zand worden opgevuld, dan kan er gelegd worden.

Betegeling rondom een zwembad vervangen

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 30 m2 aan tegelwerk rondom mijn zwembad kan vervangen. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig. De tegels moeten op een betonnen ondergrond geplaatst worden.

Een kleine tegelvloer leggen

Ik zoek een tegelzetter die een aantal tegels kan plaatsen op een stuk van 326 bij 140 cm. Het betreft een betonnen ondergrond, waarvan ik de oude tegels verwijderd heb. Het gaat om 60 bij 60 cm tegels. De tegels haal ik zelf.

Tuin opnieuw bestraten

Mijn tuin is ongeveer 45 vierkante meter. Ik wil licht grijze betonnen tegels van 60x60 laten aanleggen, mocht u deze kunnen leveren graag gespecificeerd meenemen in de offerte. . Er zitten nu ook tegels is, deze moeten eruit. Ondergrond moet best een stuk opgehoogd worden. Tuin word ook gebruikt als parkeerplek Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de indicatie van hoeveel het zou kosten. O en natuurlijk in wat voor termijn jullie al kunnen leggen.

Zandcement dekvloer storten

Graag ontvang ik een offerte voor een dekvloer. Hieronder volgt wat informatie: - 3e verdieping - Ongeveer 85 m2 - Dikte 7 cm , badkamer 10 cm - Er is vloerverwarming aanwezig - Vloerverwarming is niet gevreesd, maar ligt in noppenplaten - Ondergrond is een betonnen vloer - Wordt afgewerkt met tegels

Paden bestraten met betonnen platen

Betreft het bestraten van de oprit (11 x 6 meter) , een pad naar de voordeur (8 x 2 meter) en een pad langs de woning (19 x 1 meter) en een pad voor de woning (8 x 1) Grote betonnen tegels / Platen 1x1

Terras laten bestraten

Rechthoekig terras met rechthoekige tegels en betonnen opsluitbanden. Zand is nodig ivm ophogen. Ongeveer 28 m2. Tegels zijn reeds uitgezocht.

Oprit vervangen

Onze oprit is 5,80 breed x 8,50 lang en aan vervanging toe. Wij vinden de look van een grijze betonnen oprit erg mooi en zijn benieuwd naar het prijskaartje wat hierbij komt kijken. Het optisch voegen zodat het lijkt of het gigantische tegels zijn vinden wij mooi, maar geen voegen misschien nog mooier. Graag horen we hier de prijsverschillen van. De oprit is nu half betegeld en half grind wat nog afgegraven zal moeten worden.

Afschot maken op balkon

Ik wil graag dat een afschot wordt gemaakt op ons balkon. Balkon is ongeveer 5.4 meter breed (volle breedte huis) en 1.5m diep. Balkon bevindt zich op betonnen ondergrond (was ooit dak. Maakt deel uit van bestaande uitbouw). Ooit liep het balkon goed af, maar door de jaren heen is door de tegels een lichte verdieping ontstaan in het midden van het balkon, waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt. Het liefst willen we van de tegels af, zodat wij voortaan het balkon goed schoon kunnen houden. Graag willen de opties horen en een prijsindicatie.

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Partners

Partners van Casius