Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin herbestrating en bandjes plaatsen:

Voortuin herbestrating en bandjes plaatsen

Onze voortuin moet nodig opnieuw bestraat worden. Hier en daar is de tuin verzakt en en dient te worden verhoogd. De tegels kunnen gewoon weer worden gebruikt. Er zijn 2 borders die we wel willen behouden maar waar opsluitbanden ontbreken. Die willen we dan ook laten plaatsen. De afmeting van de tuin is ongeveer 5 x 4 meter. De voortuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin herbestrating en bandjes plaatsen uit heel Nederland:

Herbestrating met Koppelstones

De voortuin wil ik graag laten herbestraten met de aanwezig Koppelstones. Er is ook al een kuub zand aanwezig. De tuin zal 5 cm opgehoogd moeten worden en de oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Voortuin ophogen en herbestraten

In verband met de ophoging van de straat door de gemeente willen wij de voortuin ongeveer 10 cm ophogen. Daarna een herbestrating met de bestaande stenen (omdraaien) en aantrillen. De stenen zijn 15 bij 15 cm. De tuin is 17 m2 en ongeveer 16 m2 moet bestaat worden. Wij ontvangen graag een offerte inclusief de levering van het zand.

Herbestrating voortuin

Graag laat ik de voortuin opnieuw bestraten. De oude tegels moeten er uit, eventueel extra zand laten storten en de tegels weer terug gelegd. De oppervlakte is 40 m2.

Herbestrating van de voortuin

Huidig is siebestrating zie foto, moet worden bestrating geschikt voor oprit auto. 25 m2 , tevens bescherming tegen onkruid van onder de tegels. Tevens vraag kan de huidige sierbestrating ook herbestraat worden en geschikt worden voor de auto op te parkeren. Graag complete offerte via mail zsm bvd

Voortuin met Cobblestones herbestraten

Voortuin van 20 m2 herbestrating. Betreft cobblestones. Wij kunnen de voorbereidingen in eigen beheer doen.

Herbestrating voortuin en schutting plaatsen

Klus voor de tuin is: - tegels opnieuw plaatsen: huidige tegels eruit en opnieuw leggen. - te veel aan zand onder de tegels weghalen - grond drillen zodat de tegels er strak op gelegd kunnen worden en niet kunnen inzakken - schutting aan een kant moet nog geplaatst worden + bamboemat tegen de schutting aan bevestigen Schutting is aanwezig, bamboemat moet nog worden aangeschaft. Wij willen vakkundige bedrijven met een goede kennis van het vak en ontvangen graag een voordelige en vrijblijvende offerte. Wij zouden graag begin september met de klus willen beginnen.

Herbestrating voor- en achtertuin

We willen de voortuin van ongeveer 10 x 3 meter en achtertuin van ongeveer 10 x 7-8 meter opnieuw laten bestraten. De bestrating is verzakt. Achter de tegels en voor de klinkers hergebruiken.

Gras leggen en bestraten

Gras in de voortuin: grootte ongeveer 50 m2, vermoedelijk zoden, herbestraten van het pad naar de voordeur, ongeveer 10 meter en herbestrating achtertuin van ongeveer 25 m2 met bestaande stenen (grindtegels 30-60cm, op zijn kop leggen).

Herbestrating en aanleg tuin

Voortuin herbestraten met nieuwe tegels. De tegels kunnen eventueel ook geleverd worden. En achtertuin bestand terras herbestraten en aanleg bordes met tegels uit voortuin. Vervangen van gazon. Straatwerk in de voortuin is ongeveer 25 m2. Terras achter is ongeveer 20 m2, opnieuw leggen met dezelfde stenen. Tuin loopt af naar sloot en hier willen we een bordes aanleggen met de stenen van voor - ook ongeveer 20 m2. We graven de tuin voor het gras af - stuk van ongeveer 32 m2 - graszoden leveren en leggen. Uitvoeringstermijn flexibel, het kan ook eerder.

Herbestrating 125m2

Terras achtertuin, 90X90 Pad zijkant huis, oprit en pad voortuin ca 40X40 OF 50 X 30 Totale oppervlakte ongeveer 125 m2 We hebben de tegel nog niet. Eventueel inclusief levering. We weten nog niet wat voor tegels we willen.