Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, terrassen aan leggen in een achtertuin, bestraten achtertuin, tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken, een achtertuin grotendeels bestraten, het opnieuw betegelen van een achtertuin, tuin betegelen, oprit vergroten, oprit aanleggen met betontegels, oprit voor garage betegelen, het aanleggen van een oprit van de dijk, nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen, dakterras aanleggen met hekwerk, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam:

Tegels voortuin

Sierbestrating van de voortuin. Momenteel deels gras en planten en deels kleine tegels. Ongeveer 15 m2.

Een voortuin renoveren en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan renoveren. De tuin is 30 m2 en het gaat voornamelijk om het bestraten hiervan. De tegels, muurblokken en aarde voor de bakken bestel ik zelf. De vraag aan u of u het zand kan organiseren waarmee de tuin moet worden opgehoogd. Voorafgaand aan dit werk verwijder ik het hekwerk waardoor de tuin nog beter bereikbaar is.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin egaliseren en bestrating aanbrengen van ong 55 m2 met tegels van 60 bij 60cm. De tegels verzorg ik zelf. Een terras van 2x2 en een stuk gras moet verwijderd worden en afgevoerd.

Bestrating van tuin

Ik zoek voor een klant een stratenmaker die 10 tegels in verschillende maten van bij elkaar 25m2 kan bestraten in een tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Oprit opnieuw bestraten

De bestrating van de oprit dient te worden verwijderd. Hierna moet alles worden opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De oprit is 3 bij 6 meter groot en goed te bereiken.

Balkonterras op rubberen dragers leggen

Ik wil tegels inclusief rubberen dragers laten aanleggen op ons terras/balkon. Oppervlakte van balkon is ongeveer 12 m2 en het loopt in een punt (driehoek). Graag in de offerte aangeven hoeveel dit zou kosten en hoeveel tijd de klus in beslag gaat nemen.

Sierbestrating leggen in voor- en achtertuin

Leggen van sierbestrating in de voor tuin en achtertuin. De tuin is ongeveer 50m2 en er ligt momenteel plantjes en tegels in

Betontegels leveren en leggen

Ik wil goedkope betontegels door de vakman laten regelen en inclusief het laten leggen door hem laten doen. Circa 25 vierkante meter. Er ligt al een ondergrond.

Achtertuin betegelen en tegels vervangen

Terras in de achtertuin, tegels vervangen. Het gaat om zo'n 20 m2. Huidige tegels halen wij zelf weg en de nieuwe tegels schaffen wij ook zelf aan (60 x 60 cm). Hoeveel kost het om te laten plaatsen?

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

De achtertuin van 47 m2 moet ongeveer 7 cm opgehoogd worden. Hierna mogen de oude tegels van 60 bij 40 cm terug gelegd worden. De tuin is goed te bereiken.

Tuintegels leggen

Ik wil tuintegels laten leggen. Het oppervlak van de tuin is ongeveer 40-44 m2. Ook moet er rond de 15 m2 kunstgras geplaatst worden. Dat dient de vakman ook te plaatsen. De tuin hoeft niet leeggehaald te worden. Ik heb een achterom.

Tegels aanleggen in de achtertuin

Achtertuin 50m2 , tegels zijn 60 bij 60 cm

Voortuin herbestrating en bandjes plaatsen

Onze voortuin moet nodig opnieuw bestraat worden. Hier en daar is de tuin verzakt en en dient te worden verhoogd. De tegels kunnen gewoon weer worden gebruikt. Er zijn 2 borders die we wel willen behouden maar waar opsluitbanden ontbreken. Die willen we dan ook laten plaatsen. De afmeting van de tuin is ongeveer 5 x 4 meter. De voortuin is goed bereikbaar.

Bestraten van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten en een bloembak erin. De tuin is 60 m2. De tuin kan kaal opgeleverd worden.

Bestaande bestrating in de achter- en voortuin ophogen

Achtertuin: 15 × 5 meter verminderd met schuuroppervlak: 6.50 × 1,2 meter. Voortuin: 4.50 × 2.80 meter. Voor- en achtertuin zijn bestraat met 10 x 10 cm Koppelstones, maar dient circa 10 cm opgehoogd te worden, waarbij Koppelstones omgedraaid worden.

Tuin betegelen achter

De totale achtertuin is ongeveer 50 m2 groot. Hier van wil ik een groot deel laten betegelen. De achtertuin staat nu nog in de onkruid en is niet afgegraven. Ik zou graag 2 prijzen willen weten. Er zal een offerte gemaakt moeten worden met het verwijderen van het onkruid het afgraven en het leggen van de tegels. De andere offerte zal gaan om alleen het leggen van de tegels. De tegels zijn al aanwezig, het zand voor het ophogen nog niet. Gaat om betegelen van achtertuin, tegels zijn aanwezig. Tuin staat nog in onkruid en is niet afgegraven. Mits mogelijk zijn meerdere offertes gewenst: Met onkruid verwijderen/afgraven, en één voor alleen tegels leggen. Ongeveer 50 m2 totaal.

Bestrating voortuin vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het leggen van nieuwe bestrating van circa 55 m2 en daarbij het plaatsen van een afvoer put. Verder het afvoeren van oude bestrating. Zie bijlage voor oppervlakte. Oude bestrating wordt verwijderd door bewoner maar afvoer door aannemer. Vraag of er vanuit de ondernemer extra zand indien nodig verzorgd kan worden. (opnemen in offerte) Bestrating wordt door bewoners besteld.

Voor- en achtertuin betegelen

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 550x850 cm en de voortuin 620x210 cm. Graag zouden wij 2 offertes willen ontvangen: - een met een klein beetje ophogen (5 cm) en egaliseren - een offerte met ophogen (5 cm), egaliseren en de oude tegels verwijderen en afvoeren Wat zou dit kosten?

Tuin ophogen en tegels laten leggen

De voor tuin is ongeveer 25 m2 groot. De tegels moeten eruit gehaald worden, dan opgehoogd en dan zal of de oude tegels of nieuwe tegels geplaatst moeten. Kunt u een offerte maken voor het leggen van de oude tegels en voor het leggen van de nieuwe tegels?

Sierbestrating in de achtertuin aanleggen

De klus betreft het opnieuw aanleggen van sierbestrating in de achtertuin en het verwijderen van de oude tegels en houten vlonder. Deels oude tegels gebruiken voor de zijkant woning. Gaat denk ik om 70 m2 totaal. Ik wil graag niet al te duren tegels, ik dacht in kleur rood/bruin, groot vierkant of langwerpig.

Tuin opnieuw laten bestraten

Ik wil mijn tuin van 40 a 45 m2 opnieuw laten bestraten en het moet opgehoogd worden. Er staat ook een tuinhuisje in mijn tuin en die staat op een soort frame om het verzakken te voorkomen, maar daaronder moet het ook met zand opgehoogd worden. Ook moet er een gedeelte van de schutting (1 paneel) opgehoogd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels van beton leggen

In de achtertuin die goed bereikbaar is willen wij graag betontegels laten leggen. Er is al voor 24 m2 tegels aanwezig. De oppervlakte is totaal 90 m2 van de tuin. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het leveren van de tegels? Er is een foto beschikbaar.

Tuin leeghalen en betegelen

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter. Op dit moment liggen er ook tegels in welke eerst verwijderd dienen te worden, daarna de grond egaliseren en opnieuw bestraten. De tegels welke gelegd moeten worden zijn 60 bij 60 cm. De tuin is goed te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Natuurstenen bestrating laten leggen

Graag wil ik mijn tuin van +/- 30 m2 laten bestraten met natuursteen van 60 x 60 cm. Zand ligt er, de tuin is leeg, dus het kan zo gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten en plaatsen.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

De tuin moet opgehoogd worden en opnieuw worden bestraat. Gedeeltelijk met de oude bestrating (15m2 met 50x50 cm. tegels) en aanvullend nieuwe grijze tegels. De totale tuin is 5.50 breed en 12 meter diep. Inclusief een schuurtje van 2.5 x 2.5 in de hoek van de tuin. Het oppervlakte van het te bestraten deel is plusminus 47 m2. Tuin leeghalen doen wij zelf. Resterende tegels eventueel aan te schaffen bij Karwei.