Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hillegom of directe omgeving.

318 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hillegom:

Sierbestrating leggen (33m2)

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin, Ca 14m2 oprit En 19m2 tuin. Met paar kleine details. Bij voorkeur huidige waalstenen en tegels vervangen voor nieuwe. Ophogen van tuingedeelte ca 10 cm en oprit egaliseren. Leggen zsm in overleg. Nieuwe stenen op dit moment op voorraad bij een leverancier, maar sta open voor suggesties.

Een terras leggen

Laten leggen van een terras van ongeveer 60m2. Dit moet in de achtertuin gebeuren. Ik bespreek graag met de stratenmaker wat ik exact wil.

Achtertuin bestraten

Het laten leggen van simpele tuinbestrating in de achtertuin, de goedkoopst mogelijke tegel. Ongeveer 30 m², er ligt momenteel zand maar niet voldoende. Tegels en type leveren in overleg. Locatie is goed toegankelijk.

Opnieuw betegelen van een terras

Het gaat om een deels bestaande terrasvloer die wordt uitgebreid tot 40m2. De oude vloer gaat eruit en er komt een nieuwe in. De vloer is in totaal 38 m2. Het is een terrasvloer op het balkon alwaar ook een jacuzzi waaromheen gelegd moet worden. Het oude materiaal zal ook moeten worden afgevoerd.

Terras met betontegels ophogen

Terras ophogen, oppervlakte is circa 17.5 m2. Betontegels, zand en opsluitbandjes zijn aanwezig. Locatie is goed bereikbaar.

Terras leggen

De oppervlakte van het terras is 37 m². Er ligt nu wit grind en een houten vlonder terras. Klant denkt aan koppelstones, in overleg met vakman. Er zal ook zand nodig zijn. Tuin makkelijk bereikbaar via garage.

Sierbestrating in de achtertuin leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 50 m2 en er ligt momenteel zand in.

Achtertuin tegels leggen

60 x 60 cm antraciet 4 mm tuin tegels leggen in de achtertuin. 50 m².

Tuin egaliseren en bestraten

In de tuin is het zand al aanwezig. Dit dient aangetrild te worden en daarna zal er bestraat moeten worden met betontegels van 60 bij 60 cm. De oppervlakte is ongeveer 38 m2.

Garage-oprit bestraten

Bestaande garage oprit 2.540 x 5.745 meter bestraten met H-profiel 8 cm antraciet klinkers. Cilindrische inzetstukken voor de garagedeuren rods 4 st. Oud grind en tegels verwijderen en afhalen. Het gaat over één parkeerplaats die je via Google Maps kan makkelijk zien.

Sierterras leggen in de achtertuin

Een sierterras direct achter huis van ongeveer 18 m2. We hebben een klein budget, maar geen tijd om zelf te leggen en horen graag of er opties zijn om voor rond de €1000,- toch iets neer te laten leggen op korte termijn.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag 70 m2 achtertuin bestraten. Als eerste vlak maken van de grond door middel van ophogen met zand. Met machine egaliseren (trilmachine), daarna bestraten. Tegels regelen we in beginsel zelf. Er zal iets van 6 kuub zand er nodig zijn. Het zal gaan om tegels van minimaal 40 bij 40.

Verzakte bestrating opnieuw aanleggen

De bestrating in de tuin is verzakt en dient opnieuw gelegd te worden. Het gaat om een stuk van 5 bij 5 meter. Er zal wellicht zand nodig zijn om alles weer goed terug te kunnen leggen.

Achtertuin herbestraten

Wij willen graag de achtertuin herstraten. Afmeting 5.40 x 20 meter Het terras 5.4 x 3 meter met bestaande klinkers aanvullen met 60x60 tegels, iets van 10 tegels. Het pad naar schuur recht aanleggen en bij de schuur alles bestraten, grote tegels met cobble stones omrand. De extra, grote tegels van 60 x 60 zijn nog niet aanwezig, de cobblestones wel. Misschien iets ophogen. Ondergrond is zandgrond dus de bestrating ligt stevig. Alles graag in strakke rechte lijnen, beplanting aan de kanten verzorgen we zelf.

Tuin laten bestraten

Wil graag mijn tuin van 40 vierkante meter laten bestraten rond 23 juni

Bestrating aanleggen bij een nieuwbouw huis

Graag offerte voor het aanleggen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Voor het DeoNeo project in Haarlem zijn we op zoek naar een stratenmaker die +/- 24m2 aan 60x60x6 tegels kan leggen. Wij zorgen zelf voor het afgraven en aanvullen van de zandlaag. Het zou gaan om een MBI GeoPlano Bergamo tegel van 60x60x6cm. We willen de tegels zo leggen dat er zo min mogelijk zaag werk aan de pas komt, verwacht is dat er maximaal zo'n 3 meter zaagwerk is. Daarnaast moet er 1 putje ingezaagd worden onder de buitenkraan.

Voortuin bestraten en vuil afvoeren. ...

Voortuin bestraten en vuil afvoeren. 5m breed en 4m lang. Totaal ongeveer 20m2. Evt. leveren stenen.

Leggen van 120m2 klinkers oprit naar ...

Leggen van 120m2 klinkers oprit naar garage bij 2 nieuwbouwwoningen. Leggen in visgraat verband. Al het voorbereidende grondwerk reeds uitgevoerd. Benodigde zand ligt reeds op juiste niveau.

Het verhogen van de tuin met +/- 6cm met ...

Het verhogen van de tuin met +/- 6cm met zand en het bestraten van de tuin met een gedeelte nieuwe tegels

door regenval ingezakte bestrating moet ...

door regenval ingezakte bestrating moet opgehoogd tot onder fundering huis en schuurtje

in de keuken ca. 2.20x6.80 tegels leggen ...

in de keuken ca. 2.20x6.80 tegels leggen op een ruw betonnen vloer, en in de badkamer van 2.20x3.00 tegels zetten op een houten ondervloer, eventueel ook hier beton, of een zwevende vloer aanbrengen. in badkamer ook vloertegels op 3 wanden plaatsen. OP de vloer in de badkamer moet ook gedouched kunnen worden dus ook afvoer aanbrengen. ( stopcontacten aanbrengen is niet nodig maar ik kwam anders geen scherm verder)