Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten met betontegels:

Bestraten met betontegels

Ik wil sierbestrating leggen in mijn tuin van ongeveer 100 m2. De tegels die ik wil zijn 40 bij 80 bij 4 cm en de tuin is al afgegraven en voorzien van puin en ophoogzand. De tuin is makkelijk te bereiken via de zijkant.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten met betontegels uit heel Nederland:

Verzakte oprit opnieuw bestraten

Op bungalowpark in de buurt van Nunspeet is mijn oprit verzakt. Tegels aanwezig. Betontegels 50 x 50 centimeter. De oprit is 6 x 3 meter en de bereikbaarheid is uitstekend. De grond moet worden gelegaliseerd en daarna mogen de oude tegels weer teruggelegd worden.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.

Tuin afgraven, tuinaarde storten en bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken we iemand die de tuin kan afgraven nieuwe tuinaarde kan storten en 100 m2 betontegels kan bestraten .

Terras ophogen en bestraten

Graag een offerte voor het leggen van tegels tbv terras, 18 m2. Het oude terras is al verwijderd, moet +-25 cm opgehoogd worden, geschat 5 m3 zand benodigd. Optioneel is het zand te leveren. De tuin is achterom bereikbaar met de auto/aanhanger/vrachtauto. Uitvoerdatum is niet een vereiste maar indicatie. Tegels zijn 60x60x4 cm betontegels. De tegels en opsluitbanden zijn er. Wat kost het en wanneer kunt u dit mogelijk uitvoeren?

Voortuin leeghalen en bestraten

Onze voortuin (6,2 breed x 3,7 diep) is voor 50% leeg, en langs de randen nog voorzien van planten. Graag willen we deze volledig verwijderen, en de tuin opnieuw laten bestraten met een combinatie van betontegels en klinkers (circa 3 x 3,5 meter, en 0,7 x 3,5 meter, dus totaal 13 m2). Tussen deze stukken bestrating ligt het oorspronkelijke granito tuinpad. In de tuin liggen enkele grote stronken en wortels welke verwijderd dienen te worden. Rondom de voortuin staat een ijzeren hek, waarlangs we graag een groenblijvende beukenhaag willen plaatsen (1m hoog over een totale langste van 9 meter.)

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Wij willen onze tuin van ongeveer 31 m² laten ophogen en daarna laten bestraten. We ruimen zelf de oude bestrating op. We zullen ook zelf grijze betontegels van 60 x 60 cm gaan aanschaffen. We willen aan 1 zijde een plantvak overhouden. Eventueel moet er ook een gootje voor afvoer van water komen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek vooraf stellen wij op prijs, dan kunt u het werk hier even bekijken.

Betontegels in de achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met beton tegels van 60 bij 60 cm. De tuin moet opgehoogd worden. De afmeting is 55 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen.

Voor- en zijtuin aanleggen

Wij willen graag de voor en zij tuin laten bestraten met 60 x 60 cm betontegels en een verhoogde bloembak van circa 360 cm bij 60 cm langs het trottoir. Daarnaast willen we graag de huidige bestrating (tegels en grind) laten verwijderen en afvoeren.

Tuinrenovatie

Opnieuw bestraten van tuin 59m2 met betontegels. Afvoeren oude grond/tegels/klimop/afval/onkruid en ophogen tuin. Heraanleg electra onder tuin, herstel waterkraan.

Partners

Partners van Casius