Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad:

Het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad

Egaliseren van bestaand tuinpad ( wortels) en opnieuw betegelen. Het pad is 1 x 8 meter. Ik dat er ook nieuwe tegels in moeten. De wortels komen van een grote boom af.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad uit heel Nederland:

Tuin bestraten / betegelen

Ik wil onze achtertuin laten betegelen. De tuin is 130 vierkante meter en alleen bereikbaar via de woning. De tuin moet nog worden geegaliseerd, maar is grotendeels bedekt met gras, en een klein stukje met oude tegels (fotos beschikbaar). Werkzaamheden zouden dus zijn: tuin egaliseren / zand storten (als nodig), oude tegels verwijderen, nieuwe tegels de tuin in brengen en plaatsen. Zie bijgevoegde foto, de tuin is een portiekwoning. Deze is dus lastig bereikbaar, dus je moet eerst omhoog en omlaag de tuin in.

Een tuin bestraten met grote tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een kleine 50 m2. De tuin is momenteel bestraat met oude tegels. Die verwijder ik zelf. Het gaat om het ophogen (6 m3), egaliseren en bestraten met grote tegels. De tuin is prima bereikbaar.

Een bestaand terras ophogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een stratenmaker die een bestaand terras van 20 m2 opnieuw kan leggen. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de tegels, het ophogen met ongeveer 2 m3 zand, het egaliseren en opnieuw bestraten met bestaande tegels. Het betreft 60-40 cm tegels.

Terras aanleg

Het bestraten van de achtertuin van 50 x 50 tuintegels in kleur antraciet. Tuin grootte is 70 m2. Het mogen ook 40 x 80 tegels zijn, de vakman mag deze eventueel aanleveren indien mogelijk. De huidige bestrating haal ik eruit. Het moet daarna aangevuld worden met zand, ophogen en egaliseren.

Ophogen van voor en achtertuin en opnieuw bestraten

ophogen van verzakte sierbestrating in voor en achtertuin. voor plm 12 m2 met klinkers, achter plm 35m2 tegels van 60*60. De voortuin is open, de achtertuin moet via de woning zelf worden bereikt. Aan de voorzijde zal het ongeveer een kuub zijn, de achterkant iets minder. Dus, oude bestrating er uit, ophogen, egaliseren, opnieuw leggen van de bestrating.

Ondergrond container opnieuw bestraten

Wij gaan naast het servicepunt van FlixBus bij de P+R van Station Sloterdijk een container plaatsen van 6.1 m bij 2.3 m. Nou is de bestrating waarop de container komt te staan in redelijke staat maar we willen toch het stukje waarop de container komt te staan even opnieuw laten leggen zodat het een mooi vlak geheel is waarop de container komt te staan. Hebben jullie komende 3 weken tijd om een stuk straatwerk opnieuw te leggen (laat zeggen 7 m x 3 m) en wat zijn de kosten daar dan voor. Je kunt dezelfde stenen gebruiken, verder wellicht wat zand nodig om het geheel wat te egaliseren.

Bedrijfsoprit herbestraten en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die 2 bedrijfsopritten opnieuw kan bestraten. Het gaat om 180 m2 aan bestrating wat tijdelijk moet worden verwijderd, dan moet die 180 m2 opgehoogd en geëgaliseerd worden. Na het egaliseren dienen de oude tegels teruggezet worden. Er komen hier vrachtwagen met containers van 15 ton, dus het moet stevig liggen, maar de ondergrond ligt er al 30 jaar.

Tuin stukje bestraat en graszoden

Onze tuin willen wij opnieuw laten bestraten en laten egaliseren, de totale tuin is 6 x 10, met de huidige tegels zal dit moeten worden bestraat, het resterende deel met graszoden.

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten

Wij willen graag onze parkeerplaats (nu grind) laten egaliseren en vervolgens bestrating neerleggen. Het geheel is ongeveer 320 m2. Graag ontvangen wij een basis offerte. Wat het minimaal zal kosten om dit te realiseren. De nieuwe bestrating mag worden aangeleverd door de vakman. Ik verneem het graag! Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius