Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hellevoetsluis of directe omgeving.

429 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin, oprit vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hellevoetsluis:

Het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad

Egaliseren van bestaand tuinpad ( wortels) en opnieuw betegelen. Het pad is 1 x 8 meter. Ik dat er ook nieuwe tegels in moeten. De wortels komen van een grote boom af.

Het opnieuw betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande tegels. Vervolgens moet er ongeveer 40 m2 aan keramische tegels in de tuin gelegd worden. Of de ondergrond onder de bestaande tegels goed is moet bekeken worden.

Voor en achtertuin betegelen

Ik wil graag mijn tuinen betegelen. Voortuin ca. 85 m4 en achtertuin ca. 15 m4 Tegels zijn 20x30x6, tegels staan binnenkort op pallets vooraan in de voortuin Zand is al gestort en vlak geharkt in voor en achtertuin Tegels en evt banden leggen, stuk tuinmanswoning verlagen zodat auto opgereden kan worden.

Bestrating aanleggen in achtertuin

Ik wil graag Oud-Hollandse betontegels van 60 X 60 X 5 centimeter laten neerleggen in achtertuin met tussen ruimtes van 5 cm. Ik wil een tussen pad van 2 om 3 tegels dat loopt naar het terras. Het gaat om 38 m2. Het zand is al geëgaliseerd, het gaat dus alleen om de bestrating. Er is via een poort van ongeveer 1 meter breed bij te komen. Wat rekenen jullie voor de bestrating?

Terras en oprit herbestraten

Na een verbouwing willen wij onze parkeerplaats en deel van het terras opnieuw laten bestraten. Tegels aanwezig, wellicht wat extra zand nodig. Tevens graag een afvoerputje of goot (direct naast de aanwezige hemel water afvoer). Totale oppervlakte circa 50 m2.

Tuin ophogen en bestraten

Het gaat om 30 vierkante meter bestraten plus het ophogen. Het gaat om de voortuin.

Terrassen aanleggen

Eenmaal een terras van 2,50 x 5,20 meter (voor schuifpui), 1 terras iets verhoogd van 2.00 x 4,50 meter, 1 terras van 2.00 x 2.00 meter (achterin voor schuur) en een pad naar achteren van 1 x 6 meter van het grote terras naar de schuur. Voor het verhoogde terras willen wij rondom opsluitbanden en langs het 1e terras grindzijde, eventueel nog elders, maar dat is nader te bezien. Afvoeren oude materiaal doen wij zelf. Er gaat gebruik gemaakt worden van tegels. Alles dient wel te worden opgehoogd in verband met verzakking.

Tuin ophogen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 12 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zou graag in mijn tuin een kleine ophoging willen maken door middel van een vlonder van composiet. De afmeting moet ongeveer 3 meter x 4 meter worden. Tuin heeft een achterom.

Achtertuin en zijtuin van tuintegels voorzien

Ik wil de achtertuin en zijtuin voorzien van keramische tegels van 60 bij 60 cm. De grond moet 10 cm worden opgehoogd. Het totaal is 80 m2.

Terrastegels leggen

Terras voor en achter is al schoongemaakt, tegels zijn besteld en er zijn nieuwe rubbers beschikbaar. Dus alleen 33 m2 leggen. Wij doen zelf al het voorwerk.

Tuin en oprit van bestrating voorzien

Het bestraten van de gehele voor- en zijtuinen volgens bijgevoegde tekening en omschrijving.

Achtertuin bestraten

Het leggen van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm terras tegels in onze achtertuin ongeveer tussen de 45 en 50 m2. Ben ook bereid om mee te helpen.

Voor- en achtertuin aftrillen en bestraten

Voor en achtertuin afvlakken, aantrillen en bestraten. Achtertuin 50,4 m2 voortuin 20,6 m2 ongeveer. Voortuin een opsluitband te plaatsen, voor het hellinkje naar de voordeur. Wellicht achter onder de schuttingdeur ook nog een? Verder is het L-vorm achtertuin en voortuin rechthoek. Tegels 30 x 60 cm. Tuin wordt kaal met alleen zandbed klaargemaakt. Geen opstakels

Terrastegels vervangen

Ik wil m'n terras laten vervangen door andere tegels. Het terras is ongeveer 5,40 bij 3 meter. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden.

Composiet vlonders aanbrengen

Serre afmetingen zijn 5.50 meter bij 3 meter. Hier graag composiet vlonders/planken leggen. Oude tegels verwijderen we zelf. Tuin heeft een achterom.

Tuintegels leggen voor- en achtertuin

Het betreft een nieuwbouw hoekwoning. Achtertuin is voorzien van zand. Ongeveer 30 m2 bestraten met betontegels in wildverband. Afmeting van de tuin 4,5 x 8 meter minus een schuur van 3 x 2 is 30 m2. Voortuin 4,10 x 3 meter betegelen met 60 x 60 betontegels. Hier ligt nog geen zand. Graag in voortuin ook 2 schuttingen plaatsen. Uiteraard welkom om het werk te bespreken.

Straatwerk leggen met bestaande tegels

Oude tegels oprapen, ophogen en opnieuw bestraten. Een klein stukje ongeveer 9 meter bij 1.50 meter bestraten. Is nu aarde. Daar zijn geen tegels voor.

Voor- en achtertuin ophogen en herstraten met dezelfde stenen

Stenen uitgraven, tenminste 5 cm ophogen (schatting). Zand mag door de vakman geleverd worden. Bestaande stenen terugleggen en mooi afwerken. Goed bereikbaar. Voortuin is 15 m2 en achtertuin is 62 m2.

Tegels op het balkon leggen

Wij hebben een balkon van ongeveer 26 m2. Deze willen wij opnieuw laten betegelen. Met tegels van 50 bij 50 cm, liefst natuursteen, wel vuil afstotend en bestand tegen weersinvloeden. Wat zou ons dit ongeveer gaan kosten

Oprit parkeerplaats aanleggen

In opdracht van de Gemeente Amersfoort ben ik op zoek naar de kosten van het aanleggen van een opritje bij een gehandicaptenparkeerplaats. Hier gaat het om de totale kosten incl materiaal.

Oprit aanleggen

De gemeenten Amersfoort wilt een oprit laten aanleggen binnen 5 meter van een gehandicaptenparkeerplaats. Hiervoor willen zij de kosten weten van het laten aanleggen van een opritje van 1 meter breed. Ik zou graag een offerte willen van een aannemer uit Amersfoort voor het aanleggen van 1 opritje. Hierbij mag een minimum- en maximum bedrag gegeven worden.

Tuin met nieuwe tuintegels bestraten

Uit mijn tuin wil ik graag oude stenen verwijderen. Het betreft 47 m2. Tuin laten leggen met terrastegels 60 x 60 cm, (130 stuks) 47 m2. Ophoog en voegzand zand laagje van 3 cm door u mee te nemen.

Deel van de tuin laten bestraten

Wij willen 170m2 laten bestraten (op 2 niveaus met een trap over de lengte van 10 meter 50 cm hoogteverschil). Graag bestraten (teven leveren) met betonklinkers. Aan twee kanten (2 x ongeveer 12 meter) moeten damwanden of betonprofielen geplaatst worden. Drie jaar geleden is hier zand gestort. Dit zal deels afgegraven moeten worden, zodat het niveau verschil ontstaat. Graag ontvang ik een offerte.

Sierbestrating in de achtertuin leggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die op korte termijn tijd heeft om in onze achtertuin van ongeveer 22 m² sierbestrating te leggen. We hebben de oude stenen er al uitgehaald en de nieuwe stenen en zand zijn al aanwezig. We horen graag wat de kosten zijn.

Oprit uitgraven, repak storten en betegelen

We willen onze oprit opnieuw betegelen en gelijk goed aanpakken. Aan ons is het advies gegeven om oprit 30 cm af te graven en 20 cm repak te storten en dit aantrillen. Hierboven op 8 cm zand plaatsen. En oprit betegelen met betontegels 60 x 30 x 6 cm. De oppervlakte is 31 m2.