Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonklinkers leggen op oprijlaan:

Betonklinkers leggen op oprijlaan

Ik zou graag van u een offerte ontvangen van een oprijlaan /bestrating. Betreft een bestrating van ongeveer 200 vierkante meter. En deze dient in een L vorm te worden gemaakt waarvan de lange zijde aan de woning /schuur gesitueerd is. Het mag een gemarmerde betonklinkers zijn of een vergelijkbare kleur, dus materiaal ook door u te leveren. Wij halen zelf de bestrating eruit.
Onze klant uit Hardinxveld Giessendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonklinkers leggen op oprijlaan uit heel Nederland:

Sierbestrating aanleggen

Het in de achtertuin (stadstuin) leggen van een klinkerpad van 0,8mx4,6m (hier hebben we al 2de hands betonklinkers voor in huis) en een aansluitend terras van 3,10mx4,20 met waarschijnlijk kloosterstenen in wildverband (deze moeten nog worden uitgezocht en gekocht). De stoeptegels en het beton die er nu nog liggen halen we zelf weg voordat de werkzaamheden beginnen.

Oprit aanleggen

Het laten leggen BSS betonklinkers oprit 36 m2. Er zijn al de betonklinkers en zand aanwezig.

Oprit laten beklinkeren

Ik wil voor mijn huis een oprit laten leggen met betonklinkers. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Werkzaamheden bestaan uit: verwijderen oude oprit (betonklinkers) ongeveer 25 m2, uitgraven van de oprit, verwijderen van enkele boomwortels, aanbrengen van opsluitbanden, aanbrengen gebroken puin en vulzand en leggen van nieuwe klinkers.

Oprit opnieuw leggen

Net over de grens in België willen wij graag de oprit opnieuw laten bestraten. Het gaat om het afgraven van de oprit, eventueel opvullen met zand en het leggen van betonklinkers. Dit hoeven niet perse nieuwe klinkers te zijn. De oppervlakte is 250 m2 en is goed bereikbaar.

Oprit leggen

Wij willen een oprit laten leggen met betonklinkers van 8 centimeter dik. De afmetingen bedragen 30 meter lang en 6 meter breed. Er ligt nu split en modder.

Betonklinkers leggen

Het gaat om het leggen van ongeveer 90 m2 betonklinkers, zwart of donker antraciet, ligt aan jullie prijs. Op de plek waar de klinkers gelegd moeten worden ligt nu ongeveer 5 cm dik grind. Het grind moet verplaatst worden naar achter, maximaal 25 meter verder op het zelfde terrein, daar ligt ook grind, dan moet er zand gestort worden en moeten te klinkers gelegd worden.

Bestrating leggen

Laten leggen van bestrating nieuwbouw. Grond moet onder te bestrating weg gegraven worden en opgevuld worden met zand. Bestraten oprit zijkant woning en achterzijde met betonklinkers antraciet. A 129 m2. En plaats met 60 x 60 cm tegels antraciet 36 m2. Graag all in. Mogelijk willen nog 3 huizen mee doen.

Betonklinkers leggen

Het betreft het aan leggen van een terrein van 200 m2 waar ongeveer 10 cm zand opgereden dient te worden, lever ik zelf. Daarna dient er 70 strekkende meters betonband geplaatst te worden en 200 m2 betonklinkers, los gestort en door mij geleverd.

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd

Betonklinkers laten aanleggen

Het leggen van 300 m2 beton klinkers. De stenen zijn al aanwezig en het zandbed is klaar gemaakt. Het gaat dus alleen om het leggen van de bestrating.

Partners

Partners van Casius