Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hardinxveld Giessendam:

Ophogen en sierbestrating aanleggen

Ik wil het liefst binnen 2 weken bij mijn woning de voor- en achterkant laten bestraten met siertegels. De voorkant beslaat zo'n 13m2, de achterkant zo'n 19m2. Ik zorg zelf voor de tegels, maar er moet ook opgehoogd worden. De vakman zorgt voor het zand en overig materiaal.

Betonklinkers leggen op oprijlaan

Ik zou graag van u een offerte ontvangen van een oprijlaan /bestrating. Betreft een bestrating van ongeveer 200 vierkante meter. En deze dient in een L vorm te worden gemaakt waarvan de lange zijde aan de woning /schuur gesitueerd is. Het mag een gemarmerde betonklinkers zijn of een vergelijkbare kleur, dus materiaal ook door u te leveren. Wij halen zelf de bestrating eruit.

Klinkers leggen

Het leggen van waaltjes ca 44m2 en zetten van opsluitbandjes.

Terras en oprit van bestrating voorzien

De oprit willen wij graag opnieuw laten bestraten met de bestaande stenen, zeshoekig. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Daarnaast wil ik het terras van ongeveer 40 m2 laten bestraten met tegels van 30 bij 30 cm. Deze tegels dienen te worden geleverd door de vakman. De oprit en het terras dienen met 5 cm opgehoogd te worden met nieuw zand.

Tuin bestraten onder een overkapping

Op 3 augustus krijgen wij een schuur met overkapping in de tuin. Hieronder willen wij het graag betegeld hebben. Het is in totaal 18 m2 (9 m2 schuur, 9 m2 overkapping). In de schuur mogen de goedkoopste tegels gelegd worden, onder de overkapping willen we grijze tegels van 60 bij 60 centimeter. Wij horen graag hoeveel dit bij u zou kosten, zowel inclusief als exclusief materiaal. Verder zouden we graag horen of het kan in de week van 9 augustus (8 augustus kunnen we niet, de rest van de week wel). Wij horen graag van u.

Tuintegels aanleggen in de achtertuin

Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin. Totale oppervlakte is ongeveer 6m2.

Na het weghalen van een schuurtje wil ik ...

Na het weghalen van een schuurtje wil ik het achterpad verdelen in twee vlakken; een terras en een lager gedeelte. Voor het lager gedeelte heb ik al bestrating. Voor het terrasgedeelte kijken we nog naar de opties. De betonvloer van de schuur is geschakeld met de schuur van de buren die niet weg gehaald is. de betonvloer kan evt. verwijderd worden, maar dan moet een vorst rand gemaakt worden. ideeën voor het terrasgedeelte zijn er wel, maar zij nog niet definitief. Zowel in het lager gedeelte als op het terras dient een waterafvoerpunt te komen, waarvoor de afvoerbuizen al voor 80% gereed zijn.

Het balkon veroorzaakt lekkage aan de ...

Het balkon veroorzaakt lekkage aan de onderliggende kamer. We hebben al de voegen vernieuwd maar dit leidde niet tot het gewenste resultaat. Graag iemand die verstand heeft van balkon/beton-lekkage.

Scheuren in het balkon, waardoor lekkage

Scheuren in het balkon, waardoor lekkage

Het gaat om het opnieuw bestraten van ...

Het gaat om het opnieuw bestraten van twee terassen van rep. 6 maal 3 meter en 5 maal 3 meter met een pad ertussen van 1,2 meter bij 5 meter er moet 4 kuub zand op. Oude bestrating moet verwijderd worden.