Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin ophogen en tegels leggen:

Tuin ophogen en tegels leggen

Ik wil dat mijn tuin verhoogd wordt en dat er gelijk nieuwe tegels op komen.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen en tegels leggen uit heel Nederland:

Tuin Uitgraven en aanleggen

Nieuwbouwwoning, tuin uitgraven en weer ophogen. Daarna aanleggen van betontegels waaltjes een gras. Tuin is 39m2

Tuin, oprit en terras ophogen

Heer, mevrouw, Wij hebben een nieuwbouwwoning in Huissen gekocht en onze grond moet worden opgehoogd (oprit met puin, tuinaarde voor en achter en achter nog een deel geel zand voor bestrating). Bent u toevallig in de gelegenheid om eind september/begin oktober rondom onze woning voor de ophoging zorg te dragen? Zou u in dat geval een kostenindicatie kunnen geven op basis van onderstaande afbeelding waarbij wij graag puin willen onder de oprit en onder het terras (4m diep)? Onze buren aan de zijkant hebben een vergelijkbaar perceel en willen waarschijnlijk ook graag meedoen waardoor er mogelijk maar 1x transport nodig is. Wij horen graag van u. Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet,

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Ik wil mijn tuin van 30 m2 afgraven en ophogen. Daarna moeten er 3 bloembakken geplaatst worden, een goot/put maken voor de waterafvoer. Door de schuur kan de tuin betreden worden.

Tuin uitgraven en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het uitgraven/afvoeren en ophogen met zand van 54 vierkante meter tuin. En op welke termijn dit mogelijk is. Ik hoor graag van u. Mvg, Ronnie. Rameswar

Tuin uitgraven, ophogen en betegelen

De tuin is gedeeltelijk betegeld met betontegels 40x60. In het midden ligt er zand. Er dient ongeveer 29 m2 uitgegraven, opgehoogd en betegeld te worden.

Tuin uitgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben ongeveer 35 m2 tuin achter dat wij willen laten uitgraven, met zand weer laten ophogen en egaliseren. Wij hebben er echter geen verstand van en weten niet wat er nodig is, 10 of 20 cm uitgraven. We zien graag een offerte tegemoet.

Ophogen tuin en oprit

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waarbij de grond rondom het huis moet worden opgehoogd met ca 250 mm. Daarbij willen we de grond voor de oprit (groen in afbeelding) graag ophogen met gebroken puin, de grond onder het terras (6,5m breed, 4m diep: rood in afbeelding) met zand en de rest met tuinaarde (blauw in afbeelding). Wij zijn benieuwd naar de prijsindicatie en horen graag van u.

Tuin betegelen

Achtertuin. Oude tegels weghalen en afvoeren. Tuin ophogen. Bestraten met nieuwe grote keramische tegels. Kunstgras leggen. Circa 35 m2 bestrating.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Tuin leeghalen, opnieuw bestraten, schutting plaatsen. Tuin +/- 10 cm ophogen

Tuin afgraven en zand afvoeren

Tuin afgraven (10 cm), afvoeren en ophogen. Het gaat om 50 m2

Partners

Partners van Casius