Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin ophogen en tegels leggen:

Tuin ophogen en tegels leggen

Ik wil dat mijn tuin verhoogd wordt en dat er gelijk nieuwe tegels op komen.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen en tegels leggen uit heel Nederland:

Tuin afgraven, ophogen en aanpassen

Onze tuin moet een stukje afgegraven worden en nieuw zand er weer op plaatsen. Onze tuin ligt lager dan de rest. Rondom de straat zijn wadi's, echter blijft onze tuin te nat. Ook willen wij terrassen verplaatsen en een verdiepte plek voor een trampoline. Het betreft een achter- en zij tuin van 150 m2 ongeveer. Er is een achterom.

Voortuin en achtertuin renoveren

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 140 m2 opnieuw inrichten. De vijver dient te worden verwijderd en er zal een nieuw ontwerp voor een moderne tuin gemaakt moeten worden. Hier zal het gaan om ongeveer de helft nieuwe bestrating en de helft beplanting. Hij dient zo onderhoudsvrij mogelijk te worden. De bestrating in de voortuinen de oprit is verzakt. Hier zal het vooral gaan om het ophogen. De totalen oppervlakte is 75 m2. De tegels willen wij graag opnieuw gebruiken.

Boomstronken wegfrezen en gedeeltelijk ophogen met geel zand

Ik wil mijn tuin renoveren, de grond moet schoongemaakt worden, boomstronken en wortels verwijderen en gedeeltelijk ophogen met straatzand. De tuin is ongeveer 9 bij 11 meter.

Algehele tuinrenovatie

Tuin weer ophogen, nieuw bestrating, onderhoudsvriendelijke planten, nieuw zonwering.. een nieuwe tuin! Oppervlakte is ongeveer 25m2

Terras ophogen

Terras ophogen. Op het moment ligt er beton, maar dit is verzakt. Graag willen wij het terras ophogen (ongeveer 9x4 m), een nieuwe trap naar de rest van de tuin en nieuwe tuintegels leggen.

Tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag de prijs willen weten voor het afgraven (en eventueel ophogen) van de tuin bij mijn nieuwbouw woning. Mijn vragen: - het betreft een tuin van 5,8 meter diep en 5,4 meter breed - is het handig om in januari de tuin te laten afgraven als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - is het handig om in januari na het afgraven meteen te laten ophogen als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - er is een hek achterom, maar wat als de graafmachine hier niet door kan? Ik heb nog geen idee wat voor een tuin ik wil. Graag uw advies en prijsopgave.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Tuin afgraven, ophogen met zand en aantrillen

Ik wil voor mijn nieuwbouwwoning de tuin bewerken. De tuin is tussen de 30 en 40 m2 groot. Deze moet met 20 cm worden afgegraven, opgehoogd worden met zand en vervolgens aan getrild worden. De buren willen eventueel ook meedoen. Dus dat kan in principe allemaal tegelijkertijd. Het gaat om minimaal 4 huizen en maximaal 7. De tuin is makkelijk te bereiken. Sommige tuinen zijn groter, omdat mijn tuin een uitbouw heeft en sommigen dat niet hebben.

Tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur

We zouden graag een groot deel van onze tuin laten 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen deels met aarde en deels met een zandbed van 3 x 5 meter ten behoeve van een nieuwe schuur. De tuin is circa 55 m2 groot. De tuin is goed bereikbaar via een steeg achter de tuin. Op 6 februari komt een nieuwe schuur. Voor die tijd moet bovenstaand werk uitgevoerd zijn. Graag eerst een indicatieve prijs.

Tuin ophogen bij nieuwbouw

Onze tuin van onze nieuwbouwwoning met ongeveer 5 cm ophogen (met zand) voor het aanleggen van een terras van ongeveer 30 m2. Het gaat dus alleen om het storten en egaliseren van de tuin.

Partners

Partners van Casius