Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gouda of directe omgeving.

1642 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gouda:

Betegelen bestaand dakterras

Ons dakterras van 50 m2 willen we laten betegelen met keramische tegels. Het terras bestaat uit 3 niveaus. Laagste deel aansluitend aan de keuken is 1,35 x 4,50 meter en het middenstuk van 6 x 5 meter bestaat uit planken. Het lage deel moet 12 cm worden opgehoogd en het middelste deel 23 cm. Het hoogste deel van 3 x 5 meter bestaat uit tegels en moet worden opgehoogd. De onderlaag is bituum.

Tuin ophogen en bestraten met tegels

Achtertuin 30 m2 iets ophogen. De bestaande tegels afvoeren. Nieuwe tegels leggen. Graag advies over tegelkeuze.

Tuin laten aanleggen

Ik zou graag mijn voor- en achter tuin willen laten aanleggen met beton tegels 60x60x4,5 cm. Het gaat om een totale oppervlakte van 45 m2 meter. Ik ben op zoek naar een stratenmaker hiervoor en wil weten hoeveel hij voor 1 m2 vraagt. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Ophogen terras en looppaden

In de achtertuin wil ik graag een terras bij de woning van 18 m2, 2 looppaden van ongeveer 9 m2 en een terras bij de schuur van 25 m2 ophogen. De bestrating moet er uit gehaald worden, zand geplaatst en de bestrating terug gelegd. De tuin is via een achterom te bereiken.

Voor- en achter tuin bestraten

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten bestraten met betontegels van 60 x 60 x 6 cm. De voortuin heeft een oppervlakte van 15 m2 en de achtertuin 45 m2. Ik heb een achterom.

Voortuin opnieuw bestraten

Bestaande bestrating herbestraten, grind en grondbeplanting weg, aantal nieuwe tegels aanschaffen

Achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in onze achtertuin. De tuin is 37 m2. De tegels zijn 60 x 60 x 4 cm. De oude tegels zullen door ons worden verwijderd. De tuin moet voor een deel worden opgehoogd zodat het allemaal dezelfde hoogte heeft

Oprit met straatwerk herstraten

Verwijderen en afvoeren bestaande bestrating oprit (alleen de tegels, niet het grind) en vervangen door nieuwe bestrating. Oppervlakte schatting 45 m2. Herstraten met zelf aan te schaffen 'Waaltjes' via 'de oude klinker' te Beuningen. Wij kunnen kiezen voor een partij uitsluitend met hele stenen. Mogelijk is iets aanvullen met zand nodig. Zal niet veel zijn. Zie foto voor de oprit.

Achtertuin bestraten

De tuin.. Er is een ontwerp aanwezig.. De gehele tuin willen wij bestraat hebben met 2 kleurige tegels, Met aan de zijkanten langwerpige stenen bakken waar planten in komen.. En eventueel aan de schutting kant spotjes in de grond.. Zoiets wat ik bijgevoegd heb als bijlage, maar dan waar gras zit moet betegeld worden. Breed ongv 6. 50 meter Lengte ongv 6. 50 meter tot schuur Lengte ongv 8. 50 meter tot het achterpad

Speelstraat aanleggen

Tussen 2 hoekhuizen willen mijn vrienden een speelstraat aanleggen. Het zou ongeveer 10 cm opgehoogd moeten worden met zand en vervolgens met betonsteentjes aangelegd. Het is ongeveer 70 m2. Op dit moment ligt er grind wat verplaatst zou moeten worden naar voren.

Oprit ophogen en herbestraten

De oprit is 6 meter lang en 3 meter breed, en klein stukje zijkant van 1.50 meter bij 3 meter. Wij hebben een gezamenlijke oprit, en geheel x 2. Qua ophogen, zand, zal er ongeveer 3-5 cm opgehoogd moeten worden. De bestrating mag daarna terug geplaatst worden.

Houten vlonder op dakterras leggen

Graag willen we een houten vlonder op ons dakterras laten realiseren. Het dakterras is circa 30 m2. De achterste 15 m2 wil ik via een trapje laten verhogen voor de loungeset.

Achtertuin compleet aanleggen

Ik wil tegels plaatsen in de tuin van 25 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 30 cm.

Tegelvloer leggen

De achtertuin heeft een achterom, het gaat om 39 m2, een rijtjeswoning. Oude tegels verwijderen. Nieuw tegels leggen. 60 x 60 cm.

Tuin ophogen en tegels leggen

Ik wil dat mijn tuin verhoogd wordt en dat er gelijk nieuwe tegels op komen.

Bestrating ophogen in de achtertuin

Ik heb in mijn achtertuin ongeveer 45 m² bestrating liggen die verzakt is. Ik wil de bestrating met steentjes van 10 x 10 cm laten verwijderen, de ondergrond laten ophogen en daarna de huidige bestrating terug laten leggen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin (als het kan op korte termijn) laten bestraten met betontegels van 60 bij 60 cm. Het betreft een nieuwbouwwoning, afgraven en egaliseren is al gebeurd (maand geleden). De achtertuin is ruim 35 m2. De tuin is al opgehoogd. De tegels en omranding zijn al besteld en worden deze week geleverd. Er is nog geen schutting dus de bestrating loopt tot maximaal 5 cm van de erfgrens van de aangrenzende percelen. De achtertuin is goed te bereiken.

Achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin graag laten aanleggen met in totaal 10,5 m² kunstgras, 27 m² bestrating met tegels van 60 x 60 cm en een verhoogde stenen bak voor beplanting. Het gaat om een terras van 3 x 5 en van 3 x 3 meter en om een pad van 3 x 1 meter. Ik wil een stuk kunstgras van 3 x 3 meter en van 0,5 x 3 meter. Ik heb een tekening bijgevoegd en een impressie van de bedoelde plantenbak, die ik overigens wel iets hoger wil. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuin laten bestraten

Onze tuin is 6 meter breed en 9 meter diep. Er moet bestraat worden. 3 meter vanuit de woning dan 3 meter gras en daarna weer 3 meter bestrating tot aan de schuur. Het zand kruien we zelf de tuin in. De grindtegels zijn er al uit en willen deze ondersteboven laten leggen. Dus aan trillen, opsluiten en straten. Misschien komt er nog meer bij kijken. Graag wil ik weten wat de kosten ongeveer zijn en op welke termijn dit uitgevoerd kan worden.

Tuin bestraten met tegels en klinkers

Ik wil graag mijn tuin bestraten met tegels van 60 x 60 cm en klinkers omheen, ook graag een aantal plantenbakken van steen.

Terras in de voortuin vervangen

Voortuin: 17 m2 grindtegels verwijderen en afvoeren. Daarna graag 17 m2 nieuwe tegels leggen, het gaat om 60 x 60 cm tegels. Ophogen is niet noodzakelijk.

Ophogen van de oprit

Wij willen graag onze oprit laten opknappen met nieuwe tegels. De totale oppervlakte (samen met de buren) is 35 a 36 m2. Kunt u een prijsopgave hiervoor geven? De tegels moeten worden recht gelegd, het ophogen zelf vergt hooguit een paar kuub zand.

Achtertuin ophogen en opnieuw straten

Midden in onze tuin ligt een terras, 40 meter van de openbare weg. De bestaande bestrating inclusief opsluitbanden dienen te worden verwijderd en en dan zal er 15 cm opgehoogd moeten worden.Hierna mag de bestrating terug gelegd worden. De oppervlakte van het terras is 8 bij 3.50 meter.

Tuin bestrating

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met Flamestone tegels van 60 x 60 cm nieuw en kantplanken nieuw. Het gaat om ongeveer 20 m2.Ik heb de tegels zelf en er hoeft geen oude bestrating verwijderd te worden.

Terrasverzakking in de tuin tegengaan

Het terras tegen het huis in de achtertuin is verzakt. De ondergrond spoelt weg onder het huis. Ik zoek iemand die dit kan oplossen door middel van een keerwand of zoiets. Er zal ook een stuk opnieuw gelegd worden. Graag advies. De breedte van de woning is ongeveer 4-5 meter.