Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels uithalen en nieuwe tegels leggen:

Tegels uithalen en nieuwe tegels leggen

25 m2 grond uithalen Zand plaatsen 90 m2 tegels leggen 60 m2 tegels uithalen
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels uithalen en nieuwe tegels leggen uit heel Nederland:

Achtertuin betegelen

Ik wil onze achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60 bij 60 cm en 2,5 mm dik. De oude tegels gaan wij er zelf uithalen. De tuin moet wel opgehoogd worden met 4 cm. Ik heb een achterom.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag mijn oude bestrating (klinkers) laten uithalen en nieuwe tegels (50×50) laten terugplaatsen. Hiervoor zal ook de grond gelegaliseerd moeten worden, omdat het nu een hobbelig terras is door verzakking. Er zal een border vrij blijven voor beplanting. Dit deel doen wij zelf.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in voor en achtertuin De voortuin is ongeveer 6 m2 en heeft een hoge opstap naar het huis wat trapsgewijs moet lopen aan het eind van de voortuin moet een klein randje overblijven zodat we een klein heggetje kunnen planten. De achtertuin is ongeveer 40 m2 en moet bestraat worden met betontegels. Er liggen nu oude tegels in maar die kunnen we er eventueel ook zelf uithalen

Nieuwe bestrating leggen

In de tuin opnieuw bestraten Ongeveer 55m2 Er liggen nu nog oude tegels in, deze kan ik er zelf uithalen. Evt afwatering? Grote tegels

Tegelvloer lggen

Ik wil mijn beneden vloer zo goed als helemaal laten betegelen. Woonkamer, keuken, werkkamer en hal. Wij hebben keramische houtlook tegels bij jullie gekocht. Er ligt nu laminaat wat wij er zelf uithalen. Of het egaliseren van de vloer eronder nodig is weten wij niet. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om een totaal van 81 m2. 60 m2 moet bestraat worden met keramische tegels. 1 maal een pad aan de achterzijde van 12 m2 moet bestraat worden met waaltjes en een pad aan de voorzijde van 9 m2 ook met waaltjes. Dit is inclusief het zand en ander materiaal. Eventueel ook de oude grond afvoeren. Het uithalen en uitgraven doen wij eventueel zelf afhankelijk van de kosten.

Tuin met tegels en kunstgras renoveren

Gras uithalen en tegel + kunstgras inleggen. Onze tuin is ongeveer 80 m2, 8 x 10 meter, er zijn nog wat planten en pad met tegels (op zand gelegd) en gras.

Tegels leggen in de keuken

Ik wil nieuwe tegels laten leggen in de keuken (19 m2). Van deze 19 m2 is de helft oude tegelvloer en de andere helft is laminaat wat eerst nog eruit moet. (Dit zou ik misschien ook zelf kunnen doen!) Graag zou ik ook een elektrische vloerverwarming laten installeren (14,7 m2). Graag offerte tegels leggen met uithalen van de oude vloer en zonder uithalen van de oude vloer, separate offerte vloerverwarming! Zelf nog geen materiaal gekocht, mijn voorstelling tegels met houtstructuur 15,5 x 62 cm.

Vloertegels leggen in de hal en de WC

Ik wil graag tegels laten leggen van 30 x 30 cm op de vloer van de hal die een L-vorm heeft en ongeveer 5 m2 bij elkaar is. In de wc (hangend) komen vloertegels met een motief van 20 x 20cm. De oppervlakte daar is 2,7 m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft. Dit kan eventueel in overleg met de vakman. Er ligt nu een houten vloer in, deze kunnen we er zelf uithalen.

Tegels opnieuw leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw leggen van de tegels. De oppervlakte is 30 bij 3 meter, 90 m2. De oude tegels kan ik er eventueel zelf uithalen. Hierna dient alles geëgaliseerd te worden en de tegels gelegd.

Partners

Partners van Casius