Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras onderheien:

Terras onderheien

Wij willen onze achtertuin onderheien. De tuin is circa 11 bij 5 meter en mag ruw worden afgeleverd (later kiezen wij voor tegels in cement of printbeton). De tuin is bereikbaar met een kleine heistelling (zijtuin is ongeveer 2 m breed), er is geen achterom dus grote heistelling is geen optie. Beton kan met een slang aangevoerd worden. Offerte inclusief afgraven en afvoeren van de grond. Bijgaande foto's moet genoeg informatie geven over de bestaande situatie.
Onze klant uit Driebruggen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras onderheien uit heel Nederland:

Onderheid terras aan huis maken

Graag zouden wij ons terras laten onderheien. Het betreft een terras van circa 6,90 x 4 meter. Daarnaast zouden wij graag een fundering onder ons tuinhuisje laten aanleggen van circa 3 x 4 meter.

Terras onderheien en betonvloer storten

7,5 x 5 meter terras onderheien en betonvloer aanbrengen. Palen hebben goede zandplaat om op te staan bij ongeveer 12 meter. Graag een complete offerte met materialen en werkzaamheden. Locatie is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Onderheid terras maken

Binnenkort start de bouw van ons huis. We willen ons terras in de tuin laten onderheien. Het terras willen we laten opbouwen met kanaalplaten op een betonnen fundering over heipalen. Bovenkant van het terras moet ca 22cm dik worden. Afmeting 5m bij 5m.

Terras onderheien en funderen

Wij willen een tuinkamer laten aanleggen. Het advies is eerst te laten heien in verband met de verzakking. De tuinkamer afmetingen zijn 3 x 8 meter.

Betonnen terras in de tuin maken

Ik wil graag een offerte voor het laten plaatsen van een betonnen vloer in mijn voortuin. De palen worden al geplaatst. Het gaat om het onderheien van de voortuin tegen verzakkingen waar met auto's overheen wordt gereden. De oppervlakte is ongeveer 250 m2.

Terras onderheien in de achtertuin

Wij hebben een kale nieuwbouw achtertuin waarin we een fundering onder ons nog te betegelen terras willen aanbrengen. Afmeting is 5,60 lengte x 3.20 breed. De diepte van de palen is onbekend. Gaarne contact voor overige informatie. Kunt u mij een richtprijs geven?

Terras laten onderheien

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het onderheien van een terras. De maten zulle 6 x 4 meter gaan worden.De achterzijde van de woning is via de tuin goed bereikbaar. Het zal gaan om het heien en het aanleggen van een betonnen fundering. De klinkers hierop zal ik zelf gaan leggen.

Heien en beton storten in de tuin

Ik wil mijn tuin laten onderheien en laten storten met beton. Het betreft een bestaande tussenwoning in Vinkeveen. De afmeting van het terras is 6.00 bij 10.00 meter. De woning is achterom goed bereikbaar. Ik zal zelf zorgen voor afvoer van de huidige waalsteentjes en zal de tuin "schoon"aanleveren zoals u wenst. Het gaat voor ons om een globale indicatie van de kosten, zodat we rekening kunnen houden met ons budget. Voorlopig hoeven we nog geen concrete afspraken te maken over de uitvoering.

Terras laten onderheien

Het betreft een terras aan huis in de Schiedamse wijk Sveaparken, een wijk die aan zettingen onderhevig is. Wij wonen er nu 15 jaar en willen een terras van composietdelen plaatsen. Daarvoor zal eerst het onderheien moeten gebeuren en afwerken met hardhout skelet. Vervolgens de composietdelen erop (deze zijn al in ons bezit).

Terras onderheien

Ik wil mijn terras in de tuin laten onderheien en laten storten met beton. Het betreft een nieuwbouw woning in Pijnacker. De afmeting van het terras is 6.60 bij 4 meter, de rest is tuin en komt gras op. Het is goed bereikbaar en bij oplevering van het huis is de tuin nog helemaal niet aangelegd. PS. huis is nog niet gebouwd dus er is geen officieel postcode nog, ik heb een postcode hieronder gevuld van een huis in de buurt. Het gaat voor ons om een globale indicatie van de kosten, zodat we rekening kunnen houden met ons budget. Voorlopig hoeven we nog geen concrete afspraken te maken hierover.