Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating parkeergarage:

Bestrating parkeergarage

Op diverse plaatsen is het wegdek van de garage voor 24 auto's verzakt. Ik denk dat er 20 plekken opgehoogd moet worden, van 1,5 bij 2 meter. De ondergrond is zand met straatklinkers. Deze moeten eerst weg, zelfde stenen gebruiken. Graag offertes voor het ophogen van de verzakte plekken en van het ophogen van de gehele garagebestrating. De gehele garage is ongeveer 420 m2.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating parkeergarage uit heel Nederland:

Aangrenzende achtertuinen aanleggen

Het betreft 2 aangrenzende achtertuinen van ongeveer 35 m2 per stuk. Deze tuinen liggen bovenop een parkeergarage wat enige restricties met zich mee brengt. Op dit moment ligt er soort asfalt in de tuin. De tuinen grenzen aan een grote gezamenlijke binnentuin. Wensen zijn onder andere: - Afwateringssysteem, huidig regenwater loopt niet weg - Bakken met bloemen, bomen en/of moestuin - Loungebank met vuurkorf - Plek voor een buitentafel - bestrating of houten planken als terras Beide tuinen zien we graag in aansluitende stijl, dus 1 ontwerp

Roostergoten vervangen

Het vervangen van 4 meter roostergoten voor de ingang van een half ondergrondse parkeergarage. De werkzaamheden bestaan uit: - opnemen van ± 4 m2 bestrating - verwijderen en afvoeren van 4 m1 oude roostergoten - plaatsen van 4 m1 nieuwe, reeds aanwezige roostergoten op zwaar zand of cement - aansluiten van de roostergoten op een bestaande PVC afvoer - leveren en plaatsen van 4 m1 trottoirband ± 8 cm dik - leggen ± 4 m2 opgenomen bestrating - leggen 2 “loopplaten”, zodat auto’s de parkeergarage in- en uit kunnen. Werkplek na afloop schoon opleveren. Het kan voorkomen dat een auto de parkeergarage uit moet ondanks dat vooraf aan de bewoners is aangegeven dat de parkeergarage gesloten zal zijn tijdens de werkzaamheden.

Bestrating en metselwerk tuin

De woning welke op een parkeergarage is gebouwd ligt hoger dan het maaiveld. Wij willen de tuin vlak gelijk aan maaiveld hebben. De tuin is afgegraven maar de muur van de garage welke nu voor 1 meter zichtbaar is is van beton. Wij willen hiervoor/tegen dezelfde stenen metselen zodat de gevel doorloopt. Omdat de voordeur dus 1 meter hoger is moet er een trapmuur gemetseld worden waarop Schellenvis (of zoiets) tegels van 100 bij 100 komen te liggen, dus 4 treden. Ook deze moeten van dezelfde soort steen zijn als van de voorgevel. Deze trap komt tegen de muur van de brandtrap. Ook de binnenplaats dienen voorzien te worden van 100 bij 100 tegels, ongeveer 85 m2, welke op het dak van de parkeergarage liggen en waar nu gewone stoeptegels liggen. Ze liggen op bitumen.