Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vlonder leggen:

Vlonder leggen

Gaat om balkon van ongeveer 16 m2. Liggen nu houten tegels. Interesse in composiet planken. Alles aan en afvoeren buitenaf, niet door de woning.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonder leggen uit heel Nederland:

Vlonderterras aanleggen

Ik wil een vlonder terras aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Huidige situatie balkon +/- 30 m2 bedekt met tegels.

Tuin aaleggen met een level hoogteverschil

Wij willen onze tuin opnieuw aanleggen inclusief tegels en borders. De tuin zoals deze nu is, is niet naar onze smaak. Totale oppervlakte is 60 m2 Er ligt 24 m2 aan vlonder, voor de rest liggen er tegels en glas. We willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, en het leggen van nieuwe (en bordeers). Graag ontvang ik een offerte.

Vlonder terras aanleggen

Ik wil een terras van houten vlonders op betonvloer in achtertuin laten leggen. +- 3 x 4 mtr. Betonvloer loopt een beetje schuin af.

Vlonder plaatsen

We willen graag een padouk vlonder aan laten leggen van 460cm bij 460cm. Het liefst in 1 lengte. Onzichtbare verbindingen en onderterras met piketpaaltje hardhout van 1 meter.

3 cm isolatiemateriaal plaatsen op een plat dak

Mijn badkamer (begane grond) heeft een nog niet geïsoleerd plat dak van 1,01 x 3,33 meter. Er ligt een houten vlonder op. De werkzaamheden zoals ik het zie bestaan uit het optillen en verplaatsen van de vlonder, leggen van 3 cm isolatieplaten (afdichten kieren?) en terugplaatsen van de vlonder. Het dak begint op de hoogte van 3,5 meter ongeveer. Op het binnenplaatsje kan er een ladder geplaatst worden. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Er ligt vermoedelijk mastiek dakbedekking op. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Vlonder van composiet laten leggen

Ik heb een overdekt terras met tegels erin. Ik wil hier overheen graag een composiet vloer laten leggen. Mijn terras is ongeveer 15 vierkante meter. Ongeveer 5,40 bij 2,60 m.

Bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten

We willen in de voortuin nieuwe riolering en bestrating met nep gras. We twijfelen wel of we nep gras en bestrating willen, of alleen bestrating met misschien vaste plantenbakken of dat we later losse bakken aanschaffen. De huidige riolering is van beton, dit moet vervangen worden en afgevoerd. We schatten dat er ongeveer 3-4 meter vernieuwd moet worden. Het gaat om een rijtjeshuis. De gemeente gaat de straat riolering aanpassen. Moet ik aanvragen wat ze gaan doen? In de voortuin hebben we alleen tegels. In overleg dat we dit misschien zelf doen, of dit willen laten doen. De voortuin is ongeveer 5 x 3 meter. In de achtertuin willen we bestrating en hoge tuinbordes. Oppervlakte achtertuin: is ongeveer 5 x 6 meter. Dit moet schuin aflopen vanwege een putje. Achter is er een verhoging, dit moet weg en gelijk gemaakt worden. Er moet een trap komen naar de schuur. We denken ook na over een vlonder. Dat we een deel laten bestraten en een deel met vlonders leggen. In de schuur is een achterom aanwezig. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Terras dieper bestraten, vlonder en pergola realiseren en kunstgras leggen

Beste, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor onze tuin. We gaan de tuin zelf afgraven en voorzien van witzand. Er ligt al een terras, deze moet alleen nog 2 rijen dieper bestraat worden. Daarnaast wil ik graag een vlonder van +/- 25 m2 met daarnaast 2 grote plantenbakken. Ergens wil ik ook een pergola bij de vlonder zodat ik hier een schommel aan kan hangen. Daarnaast moet onze tuin voorzien worden van kunstgras +/- 57 m2. De tuin is alleen via de poort te bereiken, naast garage van ongeveer 90 cm. Zouden er 2 prijsopgaven gemaakt kunnen worden: 1 inclusief materiaalkosten en 1 exclusief materiaalkosten. Alvast hartelijk bedankt.

Sierbestrating leggen binnenplaats

Ik wil graag in oktober mijn binnenplaats van 10 vierkante meter laten bestraten met Portugese mozaïek vloertegels. het ligt aan de kosten of ik deze zelf regel. Er ligt nu iets van een houten vlonder, dit kan ik zelf weghalen. Ik weet nog niet wat er onder de vlonder zit, dit weet ik binnenkort.

Tuin wortelvrij maken en snoeien

Achter in de tuin waar de schutting moet komen, wortelvrij maken 80 cm diep, 40 cm breed en ongeveer 12 meter lang + nog een paar takken snoeien van bomen die overhangen. En een gedeelte herbestraten en composiet vlonder leggen. Materiaal aanwezig daarvoor.

Partners

Partners van Casius