Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor schuurvloer ophogen en tegelen :

Schuurvloer ophogen en tegelen

Ik zoek een partij die de vloer in mijn schuur kan opknappen. De schuur bestaat uit twee ruimtes. Één van de twee ruimtes is momenteel betegeld, de andere ruimte ligt zand. Voor beide ruimtes geld het ophogen en egaliseren van het zand en het correct leggen van tegels 11m2. Er zijn nieuwe tegels nodig, maar sommige huidige tegels kunnen hergebruikt worden. De schuur is goed bereikbaar.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurvloer ophogen en tegelen uit heel Nederland:

Schuurvloer ophogen

Wij willen werkzaamheden laten verzorgen in onze schuur. De vloer moet worden ongeveer 8 cm worden verhoogd met een zand- cementvloer, versterkt met polyestervezel. De deurstijlen moeten ingekort worden en er moet een hardstenen dorpel worden geplaatst onder het kozijn. De schuurdeur is al ingekort. Na afloop moet alles bezemschoon worden opgeleverd.

Schuurvloer ophogen

Graag willen wij weten wat het kost om in onze schuur 15 cm beton te storten. Het gaat om +/- 35 vierkante meter. Het is een U-vormige vloer. De vloer moet zo afgewerkt worden dat hij makkelijk stof vrij gemaakt kan worden en mooi glad is.