Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor excluton tegels leggen:

Excluton tegels leggen

Simpelweg 'Excluton tegels' (60 x 60 cm) leggen. Bij elkaar ongeveer 40 m2 (met misschien een bloembak). Ik ben zelf handig en heb zelf de voortuin gedaan, indien nodig kan ik helpen. Zand ligt er al, is ook al aangetrild en glad gestreken. Tegels zijn ook aanwezig.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor excluton tegels leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, betreft een oppervlakte van 45 m2. Tuin wordt momenteel door ons leeggehaald, ook borders gaan weg. De tuin moet opgehoogd worden, onze inschatting is dat er 4 kuub ophoogzand nodig is. Naast ophogen, bestraten uiteraard ook plaatsen (stellen) van opsluitbanden. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke tegels wij mooi vinden, waarschijnlijk worden deze 30 bij 60 4 cm dik (A kwaliteit) van het merk Excluton.

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een rechthoekige achtertuin van 50 m2. Ik wil de oude bestrating verwijderen en afvoeren, inclusief 10 cm afgraven en nieuw zand van totaal 5 kuub aanvoeren. De tegels waar het om gaat zijn van Excluton Wildverband Nero en Grezzo tegels (dit wordt al zelf gekocht), plus 20 x 1 meter zwarte opsluitbanden.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Voortuin bestraten

Wij wonen nieuwbouw. Willen nu twee voortuintjes laten bestraten. Wildverband Excluton Abbeystone antraciet, stenen kunnen we bij TC Osdorp afmemen. Totaal 38 m2. Geen moeilijke vormen, alles is recht. Moet wel laagje grond weg en zand erop. Ook grijze standaard tegels afvoeren. En opsluitbanden, liggen nu standaard grijze in. Kunnen jullie een prijsindicatie geven, het zou deze maand nog moeten gebeuren. Ik vraag het ook bij anderen op, wel zo eerlijk om dat even aan te geven, denk ik.

Tuin met Excluton Giallo bestraten

Ik wil mijn tuin laten bestraten met Excluton Giallo 30 x 60 cm tegels. De tuin is 36 - 40 m2. Er dient ook oude bestrating verwijderd te worden (15 bij 15 cm tegels). Er zal ook iets opgehoogd moeten worden.

Oprit bestraten met Excluton tegels

Ik heb bij mijn woning nu een voortuin van ongeveer 22 m² met tegels. Ik wil daar een oprit gaan maken met Excluton betontegels die ik zelf zal kopen. Ik haal zelf de bestaande tegels eruit. Ik laat daarna de tuin graag afgraven en de grond afvoeren. Er moet daarna zand worden aangevoerd en ook acht betonnen opsluitbanden. Daarna laat ik de tegels graag plaatsen en aantrillen. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuin met tuintegels laten betegelen

Het laten leggen van de tuintegels. Wij hebben 1 soort tegel, EXCLUTON-Betontegel-antraciet-met-facet-50 x 50 x 5 cm, op het oog om aan te schaffen voor zowel de voortuin als de achtertuin. Totaal gaat het om ongeveer 120 m2, voortuin 30 m2 en achtertuin 90 m2. Zelf zullen we de tegels en het gras die er liggen verwijderen. Kunt u een offerte verstrekken voor het leggen van de tuintegels inclusief het egaliseren?

Terras bestraten met nieuwe tegels

Het bestraten van een bestaand terras met nieuwe betonnen tegels van 60 x 60 x 4 cm. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Het terras is iets verzakt, dus er zal iets verhoogd moeten worden. Het zal gaan om de achtertuin en het zijpad, totale oppervlakte van ongeveer 50 m2. De voorkeur gaat uit naar de excluton rusticslate zandgeel tegel.

Opnieuw bestraten van de achtertuin

Het betreft het bestraten van de achtertuin, dichtstraten. De tuin is 8 x 6 meter met 20 x 30 cm cobblestones. Recht toe recht aan straatwerk. Achtertuin is goed bereikbaar, auto op 8 meter afstand te parkeren en goed toegankelijk met materieel. Tevens afvoeren van de oude tegels, ongeveer 40 m2. De grond is in zekere mate wat verzakt. Er moet dus ook nog ongeveer 3 tot 4 kub nieuw zand in. Graag ontvang ik een offerte voor : - Bestraten 50 m2 met 20-30 stenen - Ophogen vlakken ondergrond met deels nieuw zand - Verwijderen en afvoeren oude bestrating, ongeveer 100 tegels van 50 bij 50 cm Eventueel stenen leveren is ook mogelijk, Excluton Room 20/30/6, indien de prijs lager is dan 15 euro per m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Bestrating leggen in voor- en achtertuin

Ik ben op zoek naar een goede stratenmaker die voor mij de voortuin wil leggen met de excluton cirkel uit de achtertuin (ligt al in de voortuin). De achtertuin moet worden geëgaliseerd en bestraat, zie tekening. De grond is nogal nat achter, het maaiveld ligt intact en onbewerkt 2 meter diep (nieuwbouw 1996 op een weiland). Tegels zijn besteld en staan klaar voor levering. Graag in offerte meenemen: -Aanvoer van straatzand. -Aan- en afvoer van materialen. -Voortuin bestraten met deel van de cirkel, totale oppervlakte voortuin 3.10 x 5 .11 -Achtertuin geheel egaliseren en deels bestraten, ongeveer 29 m2 bestraten. Totale oppervlakte van de achtertuin is 10 x 5.10 Tuin wordt uiteraard leeg gehaald zodat u direct aan de gang kan gaan.