Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Dordrecht of directe omgeving.

1723 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: rechte weg voor woonwijk bestraten, plaatsen stelconplaten, parkeerterrein bestraten nieuwbouw, dakterras aanleggen en dak verstevigen, terrastegels binnenplaats studentenhuisvesting, herbestraten parkeerplaatsen, onderheid terras aanleggen, oprijlaan aanleggen met klinkers, bestrating aanleggen, oprit bestraten naar garage en voordeur, terras vernieuwen, dakterras bouwen, dakterras bestraten, terrasbestrating leggen, sierbestrating van Waaltjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Dordrecht:

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten met 60 x 60 cm keramiek tegels. De oude bestrating die nu 2/3 van de tuin beslaat moet worden afgevoerd en het geheel zal moeten worden opgehoogd met ongeveer 10 cm. De tuin is 70 m2 groot en goed bereikbaar via een achterom.

Schuurvloer ophogen en tegelen

Ik zoek een partij die de vloer in mijn schuur kan opknappen. De schuur bestaat uit twee ruimtes. Één van de twee ruimtes is momenteel betegeld, de andere ruimte ligt zand. Voor beide ruimtes geld het ophogen en egaliseren van het zand en het correct leggen van tegels 11m2. Er zijn nieuwe tegels nodig, maar sommige huidige tegels kunnen hergebruikt worden. De schuur is goed bereikbaar.

Excluton tegels leggen

Simpelweg 'Excluton tegels' (60 x 60 cm) leggen. Bij elkaar ongeveer 40 m2 (met misschien een bloembak). Ik ben zelf handig en heb zelf de voortuin gedaan, indien nodig kan ik helpen. Zand ligt er al, is ook al aangetrild en glad gestreken. Tegels zijn ook aanwezig.

Voortuin bestraten of kiezels aanbrengen

De gehele voortuin is ongeveer 25 m2 en bestaat uit een bestraat pad naar de voordeur en een pad langs de voorkant van het huis. De rest van de tuin is gedeeltelijk beplant. Wij zouden graag de tuin volledig willen bestraten of de huidige paden opnieuw willen laten leggen en het beplantte gedeelte vervangen voor kiezel. Prijs-kwaliteitverhouding is voor ons belangrijk. Wij zijn ook bereid om mee te helpen indien de kosten daarmee lager uitvallen.

Nieuw straatwerk aan laten leggen

Het betreft een tuin van 9 bij 5,40 met daarin aan een schuur van 2 x 3 meter. Qua tegels zal er in de achtertuin vermoedelijk circa 30 vierkante meter bestraat moeten worden. We hebben reeds tegels op het oog van 60 x 60 cm. Ook willen we graag de voortuin in dezelfde tegels laten bestraten, dit is ongeveer 10 vierkante meter. Vermoedelijk moet zowel de voor als achtertuin worden afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd. Aan de zijkanten willen we gebruik maken van opsluitbanden. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte.

Vlonder plaatsen op dakterras

Ik wil graag een vlonder laten maken op mijn dakterras. De oppervlakte van het dakterras is 4.25 x 7.50 meter. Afwerking nu is bitumineuze dakbedekking met daaronder isolatieplaten, uitvullen is noodzakelijk. Wij willen een planken vloer (composiet) met planken van goede kwaliteit en circa 15 cm breed, uitgevoerd in holle delen (vanwege het gewicht).

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen. Er zijn nog geen materialen in huis maar ons oog laten vallen op de Geoceramica Lava Slate 80 x 80 cm. Bij voorkeur met betonnen bielzen als opsluitbanden. Op de plek waar het terras moet komen ligt nu ook al een terras. De kwaliteit van het zand eronder is onbekend. Het afvoeren oude terras doen we zelf. Het terras zal ongeveer 18 m2 moeten worden.

Tuin opnieuw bestraten met nieuwe tegels

Wij zouden graag willen dat de oude bestrating en grond/groen afval verwijderd en afgevoerd worden. De tuin ophogen met zand en betegelen met nieuwe tegels. Schatting circa 35-40 m2. De linkerkant dicht en het perkje met boom blijft. Wij hopen hiermee voldoende info verschaft te hebben.

Terras in de achtertuin leggen

Het terras wil ik bij voorkeur met keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm gebruiken (van GAMMA) voor het achterterras bestraten. Het is een L-vormig terras met afmetingen van circa: 10 m x 3,5 m en 3,5 m x 3 m. Ik denk er aan om met de volgende tegel te werken: GAMMA SOLID STONE: 60x60x2cm - Cement Grey Het terras is te bereiken vanaf de straatkant via een pad. Dit is circa 20 meter vanaf de straat. Ook wil ik een pad hebben vanaf het huis naar mijn schuur maar weet nog niet goed hoe ik dit het beste kan doen. De lengte is circa 15 meter. Het liefst wil ik daar met 1 tegel van een wellicht iets groter formaat. Eerst het terras maar doen denk ik.

Plaatsen bestraten achter het huis

Het aanbrengen van tegels in de twee plaatsjes achter de twee woonhuizen. De afmetingen van de twee plaatsjes zijn globaal: 1.83 x 4.30 meter en 1.17 x 2.30 meter. Op beide plaatsjes zijn afvoerputjes en ventilatie roosters. De huidige bestrating moet verwijderd worden, waarbij bij plaatsje I (1. 83 x 4. 30 meter) de huidige tegels en zand (ongeveer 10 centimeter) verwijderd moeten worden en bij plaatsje II (1. 17 x 2. 30 meter) de dichtgemetselde vloer eerst verwijderd moet worden en de ondergrond geëgaliseerd. Bij de beide ventilatieroosters op de hoogte van de vloer van de plaatsjes moet een zogenaamde 'koekoek' geplaatst moet worden.

Bestraten en oude tegels afvoeren

De tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er moeten worden opgehoogd en de nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 32 m2 groot. De voortuin is niet geheel makkelijk te bereiken.

Oprit bestraten met Waaltjes

Verwijderen grind en tegels. Zand aanvoeren. Bestraten met waaltjes. Ongeveer 20 m2

Pad en terras vervangen

Tuinpad/terras vervangen. Zelf zorg ik voor de stenen/zand, jullie egaliseren de boel en leggen de stenen. Gaat om ongeveer 100 m2

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij hebben een tuin waar ongeveer 100 vierkante meter bestraat moet worden. Huidige stenen eruit, ook afvoeren graag.

Terrassen met niveauverschillen en trappen maken

Keramiektegels van 60 x 60 x 2 cm op zand laten leggen van een terras in achtertuin van ongeveer 32 m2. Daarnaast dezelfde tegels gebruiken voor 4 traptreden van 2,42 meter breed en 4 traptreden van 1,57 meter breed en een tussenplateau van ongeveer 4 m2. Langs de randen van het grootste terras moeten opsluitbanden geplaatst worden. Het terras is alleen via de woning te bereiken. Niet achterom.

Bestrating in de tuin opnieuw aanleggen

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd, geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Terrastegels leggen

Nieuw leggen van terras plavuizen / leisteen, 60 x 60 cm, oppervlakte is ongeveer 25 m2. De leisteen plavuizen liggen al maar moeten door schade na heiwerkzaamheden nieuw gelegd worden.

Achtertuin aanleggen met tuintegels

Ik wil tuintegels laten aanbrengen in de achtertuin. (ca 45m2 ) Beplantingen moeten verwijderd worden en afgevoerd. De tuin moet vlak en gelijk worden. Er moeten tuintegels van 60 bij 60 worden aangelegd

Voortuin met oprit laten bestraten

Wij willen onze voortuin met oprit laten bestraten en eventueel een tuinafscheiding (hek) laten plaatsen. Het betreft de complete werkzaamheden van verwijderen oud materiaal, afvoeren, tegels et cetera. De voortuin heeft een oppervlakte van circa 33 m2. De nieuwe tegels moeten antraciet en lichtgrijs worden, 60 x 60 cm. Ze moeten wel stevig genoeg zijn om een auto op te parkeren.

Achtertuin betegelen met keramische tegels

Ik wil in mijn achtertuin het oude terras, enkele borders en de beplanting laten verwijderen en afvoeren. De ondergrond moet worden opgehoogd en geëgaliseerd. Daarna wil ik er 65 m² keramische tegels laten plaatsen van 60 x 60 x 1 of 2 cm. Die tegels zal ik bij Gamma aanschaffen en moeten in een mortelbed worden aangebracht. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Voortuin tegelen

Ik wil mijn voortuin laten betegelen, de tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Er moeten tegels inkomen van 60 x 60 cm. De oude bestrating halen we zelf weg. Daarna moet het worden opgehoogd en geëgaliseerd en moeten de nieuwe stenen geplaatst worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag mijn bestrating in de voortuin laten verhogen. De 60 tegels dienen te worden verwijderd, opgehoogd en terug geplaatst. De tegels zijn 60 bij 40 cm groot.

Bestaand terras uitbreiden

Uitbreiding van een terras naar ongeveer 26 m2. Bestaand terras is ongeveer 17.50 m2 en wil ik graag laten ontdoen van tegels 50 /50 en 60/ 40 en deze afvoeren. Terras ongeveer 5 cm ophogen met het nieuwe gedeelte. Zijkanten en kopse kanten aanbrengen in verband met het wegzakken van zand. Ongeveer 50 cm hoog. Betegelen met nieuwe tegels 60 × 60 x 4c m, Plato Antra. Zelf leveren of levering. Beplanting verwijderen/afvoeren, tevens oude tegels met wat grond. Plaatsing van trapje / blokken. Tuin heeft een vrij achterom/makkelijk bereikbaar.

Tuin met bestrating laten bestraten

Ik wil mijn gehele tuin laten herbestraten. De tuin is 42 m2. Er liggen betonnen tegels nu in (klinkers). Deze wil ik graag laten weghalen en daarvoor in de plaats keramische tegels plaatsen die 2 cm dik zijn op een bijbehorende ondergrond. De keramische tegels hebben een afmeting van 45 cm bij 90 cm en dikte 2 cm. Wij willen de tegels in 2 hoogtes gelegd hebben. Wij willen ook 4 grondspotjes in de tuin hebben. Hiervoor moeten zeker 4 gaten in de tegels gemaakt/gezaagd worden. Voor de bedrading zorg ik zelf. De tegels worden zodanig gelegd dat er maar aan 1 kant gezaagd hoeft te worden.

Terras in de achtertuin aanleggen

In mijn achtertuin wil ik graag het bestaande terras laten ophogen en egaliseren. Het huidige terras bestaat voor de helft uit een soort copplestones van 20 x 20 centimeter (kleur lichtgrijs) en voor de andere helft uit klinkers van ongeveer 10 x 20 centimeter. De indeling in twee helften wil ik graag behouden, maar ik zou graag in beide helften een patroon laten aanbrengen, bijvoorbeeld in het lichtgrijze gedeelte een patroon van klinkers en in het gedeelte met klinkers een patroon van copplestones. Hierover zou ik ook graag het advies van de vakman willen; misschien heeft hij een beter idee. Ik zal de tegels en klinkers er zelf uit halen. Ook zorg ik zelf voor de benodigde hoeveelheid zand. Het gehele terras is 20-25 m2 groot.