Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor deel van terras bij kinderdagverblijf opnieuw leggen:

Deel van terras bij kinderdagverblijf opnieuw leggen

Een deel van het terras is verzakt. Het gaat om ongeveer 20 m2. Is het mogelijk om alleen een deel met bestaande tegels opnieuw te leggen? De tegels zijn 60 bij 60.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van terras bij kinderdagverblijf opnieuw leggen uit heel Nederland:

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.

Regenpijp aansluiten op regenton, terras herstellen en groen snoeien

Ik ben opzoek naar iemand die mij met meerdere klussen kan helpen. Zie foto: de regenpijp aansluiten op de regenton en een oplossing bedenken voor de natte kleigrond eromheen. Ik heb geen idee of grind bijvoorbeeld voldoen is, of dat iets anders nodig is. Dan is er bestrating dat hersteld moet worden. Er is een deel van de bestrating weggehaald, mogelijk dat grind daar een oplossing vormt? De afmetingen hiervan durf ik echt niet te zeggen, daar zou naar gekeken moeten worden. Ook is er een hoek van de tuin (3 x 4 meter) dat plantvrij gemaakt moet worden. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Materiaal kosten ook graag apart vermelden.

(Verticale) drainage realiseren

Ik ben in de tuin van het nieuwe eerste huis van mijn dochter bezig. Na de heftige regenval van de afgelopen dagen staat de tuin blank. Je kan er niet in staan. Ik dacht simpel met een grondboor door de kleilaag te gaan om verticale drainage te maken. Kansloze missie. De hele tuin is ongeveer 5 x 12 meter. Het meeste is betegelt. De borders die gedraineerd moeten worden zijn ongeveer 30 - 35 procent van de tuin. Tot een meter diep is het klei en ik kom niet dieper. Als verticaal niet mogelijk is, zou het horizontaal moeten. Dan zou een deel van het terras open moeten. Ik heb behoefte aan een goed advies op maat. Ze hoeft het niet te weten.

Boomstronk verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een boomstronk verwijderen. Hier komt deels terras, deel gras. Er is een achterom aanwezig. Graag ook afvoeren van de stronk.

Terras leggen

Rondom onze bungalow willen we ca. 70 M2 cobblestones leggen. https://www.slimbestraten.nl/sierbestrating/overzicht/cobblestones-castle-8181054-5261/ De grond dient ca. 10 cm opgehoogd te worden. Er ligt nu op een deel van het terrein tegels en grindtegels. deze moeten verwijderd en afgevoerd De ondergrondse afvoer van regenwater en de elektra bekabeling ligt al.

sinkhole verhelpen

De sinkhole lijkt een groot deel van mijn terras te beslaan, zeker 2 bij 5 meter. Ik kan het zelf niet goed zien zonder een groot deel van het terras af te graven. Het terras is opgebouwd uit kleine straatstenen. Totaal oppervlakte terras 10 x 2,5 meter. De materialen moeten door het huis aangevoerd worden. Ik wil graag ook onderzoek doen naar de oorzaak.

Achtertuin bestraten

We zouden graag een terras willen laten aanleggen. Het gaat om ongeveer 9 meter x 8 meter. Wij halen alles weg, dat er direct begonnen kan worden. Wel zou er eventueel zand opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. De huidige tegels willen we hergebruiken, maar er zou nog een deel aangeschaft moeten worden. Wij zouden dan formaat van de grind tegels willen hebben, maar dan lichtgrijze egale tegels. Een achterom is aanwezig. Graag ontvangen we een offerte.

Sierbestrating leggen

We willen graag 17 m2 terras (waaltjes) laten aanleggen. Er ligt nu voor een groot deel gras, dit zou weggehaald moeten worden en afgevoerd. Verder liggen er een paar tegels, maar die halen we zelf weg. Er is een tuinpoort aanwezig. Is het mogelijk om op de offerte materiaal kosten apart te specificeren?

Terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput

Werkzaamheden die gedaan moeten worden. Terras van 5,00 x 2,50 vergroten naar 5,00 x 3,00. Met een groot wildververband (Nieuwe tegels) in de maten 60 x 60, 60 x 30 en 30 x 30. En ook achter de borderbakken komen deze tegels. Verplaatsen en aanpassen van de gestapelde borderbakken, zie tekening, dit is nog afhankelijk hoe een en ander uitkomt. Plaatsen van een hydroblob of infiltratieput bij de schuur, ivm niet aangesloten te zijn op het riool, alleen een regenton. Hoogteverschil terras en rest van de tuin is ongeveer 24 cm, dit wil ik opvangen met 3 traptrede van 1,00 breed. De borderbakken zijn leeg en voor het grootste deel zullen ze uit elkaar gehaald zijn. Ook de huidige tegels zullen uit de tuin verwijderd zijn. Alleen de betonnen bielzen zullen er nog liggen voor eventueel hergebruik. Ik regel zelf de tegels. zand evt in overleg. Tuin is ongeveer totaal 35 m2.

Herbestraten tuin (incl. verwijderen oude bestrating)

Mijn tuin van ca 28 vierkante meter moet opnieuw worden bestraat. Het oude tegelwerk moet eruit. Ik wil graag een terras van 5 bij 3 m. Hiervoor wil ik keramische houtlook tegels van 60 bij 60 gebruiken. Daarnaast komt er een bloembak van ca 50 cm hoog en 4 m lang. voor de beplanting zal ik zelf zorgen. het resterende deel wordt bestraat met betontegels. Formaat moet nog uitgezocht worden.

Partners

Partners van Casius