Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vervangen balkon balustrade:

Vervangen balkon balustrade

Het vervangen van een balustrade van het balkon: levering balustrade + montage (circa 7 meter). Voor meer details, inclusief tekening en foto's verwijs ik u naar de bijlage.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen balkon balustrade uit heel Nederland:

Vervangen kozijnen achterzijde

Wij willen graag kunststof kozijnen laten plaatsen. Aan de achterzijde woning vervangen van 2x klein kozijn, 1 groter kozijn, 1 deurkozijn, grote pui met tuindeuren naar balkon. Dubbel glas hr+ of evt triple glass. Bij 2 kozijnen + tuindeuren evt screen/rolluik (handbediend). Een deel van de kozijnen zijn bereikbaar via het dakterras. 2 ramen zijn op een verdieping boven het dakterras.

Houten vloerdelen van balkon vervangen

De vloer van het balkon is nu voorzien van houten planken. Die wil ik vervangen door onderhoudsvrije houten of kunststoffen planken. Het balkon is 138 cm diep en 313 cm breed

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Vlonder vervangen balkon

Gaat om een balkon van 18 m2 wat nu bedekt is door hardhouten planken! Ondervloer is een soort rubber dakbedekking! Afmeting terras is 360 cm diep bij 5 meter lang. Voorkeur voor composiet of keramiek tegels.

Kozijnen vervangen, isolatie, deuren vervangen

Ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: - 2 houten kozijnen vervangen door nieuwe houten of kunststof kozijnen inclusief raam/glas, - 2 nieuwe deuren of een schuifpui op het balkon plaatsen - Het beslag van 3 ramen vervangen - Garage deur vervangen voor 2 openslaande deuren. - De garage isoleren (6 x 3 meter) - Spouwmuur isoleren (11 x 7 meter) Graag ontvang ik een offerte.

De deklaag van een balkon vervangen

Ik zoek een partij die de deklaag van mijn balkon kan vervangen. Het balkon is ongeveer 45 m2 groot en bevindt zich op de derde verdieping.

Geïsoleerde kast voor de cv ketel op het balkon vervangen

Geachte medewerker, Bij ons gebouw zijn er op 3 verdiepingen balkonkasten aanwezig met de cv-ketel binnen de kasten. Nou zijn deze kasten bij het bouwen niet goed geïsoleerd en is het probleem nu dat het door regeninval is gaan rotten en ook dat er vonken ontstaan bij de stopcontacten waardoor o.a. de verwarming niet kan worden gebruikt. Nou is mijn vraag aan jullie of het mogelijk zou zijn om deze kasten door jullie te laten vervangen op drie verdiepingen? Nog altijd met cv-ketel in de kast uiteraard. Deze kasten zouden ongeveer 1 bij 2 m moeten worden. Welk isolatiemateriaal weet ik nog niet, graag advies. Graag de kasten van hout. Ik hoor het heel graag van jullie en alvast bedankt! Als jullie meer informatie nodig hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag. P.S.: wat betreft onderstaande kopje 'Wanneer uitvoeren:' geldt zo snel mogelijk maar indien het pas over anderhalve maand mogelijk is, geen ramp.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Op de 1e verdieping is het ventilatierooster defect geraakt. Graag zouden wij een nieuw (geluidswerend) rooster laten plaatsen (incl. Suskast?). In de bijlage een voorbeeld van het defect geraakte rooster. De ventilatieroosters zijn ongeveer 80 cm bij 10 cm. Deze ventilatieroosters zijn achterzijde en daar hebben wij alleen een balkon, omdat het aan het water grens, ik weet niet of dit een probleem vormt.

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde kamer van maken (2,18m x 2,60m)

Ik wil graag van mijn open buiten balkon (binnenzijde gebouw) een geïsoleerde kamer maken met een raam die open kan. Er moet een dak geplaatst worden, riolering worden verlegd, een tussenmuur en een buitenmuur worden aangelegd. De vloer met buitentegels moet ook vervangen worden door een vloer met binnentegels. Verder wil ik ook een wandcontact plaatsen voor elektra. Er is bedrading aanwezig voor balkon licht, deze kan verlengd worden als plafondverlichting. Optioneel ook vergunningaanvraag indienen bij de gemeente voor deze klus.

H balk balkon vervangen

Mijn balkon, of eigenlijk die van mijn bovenburen, wordt aan één kant gestut door een stalen balk die is doorgerot en vervangen moet worden. Daarnaast heeft mijn balkonvloer wat aandacht nodig. Zouden jullie binnenkort kunnen langskomen om eens te kijken en een offerte op te maken? Het gaat om een vve.

Partners

Partners van Casius