Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin betegelen:

Tuin betegelen

64m2 tuin betegelen. Voortuin 28 m2 Achtertuin 38 m2 We hebben zelf al een beton tegel 80x80x5 gevonden. We kunnen eventueel ook een 100x100x5 tegel bestellen. Dit ligt eraan wat het mooiste ligt. Voor zitten we te denken aan een looppad van de deur tot de stoep met daartussenin grind. Deze afstand is ongeveer 5 meter. Het gaat om een nieuwbouw woning, de tuinen worden eerst uitgegraafd en opgevuld met zand.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen uit heel Nederland:

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 43 m2. In overleg bestel ik de tegels en materiaal. Huidige tegels kan ik ook zelf verwijderen.

Tuin betegelen + tuin leeghalen en nieuwe schuttingdelen plaatsen

Graag laat ik mijn tuin van ongeveer 40 m2 betegelen. De oude tegels moeten eruit, struiken aan de zijkanten moeten weg en nieuwe tegels erin. Daarnaast laat ik graag 2 panelen en de deur van mijn schutting vernieuwen.

Tuin ophogen, draineren en aanleg

We beschikken over een tuin van 25 m2 en deze dient opgehoogd en voorzien van drainage te worden. We willen de tuin betegelen (niet afvoegen), voorzien van een border (stapelblokken) en veel divers blijvend groen. Tevens dient er 1 schutting geplaatst te worden + een pergola over de breedte van de tuin). Graag kom ik met jullie in contact wat hierin de mogelijkheden zijn. Zie bijgesloten de uit te voeren werkzaamheden.

Schutting en betegelen tuin

Ik wil schutting laten plaatsen en nieuw terras laten aanleggen. Graag in antraciet tegels zonder voegen. linkerzijde +/- 14 meter, rechterzijde +/- 11 meter, breedte tuin 5.10. Er moet 22m2 afgegraven worden ivm bamboe. Wat betreft de schutting of hardhout met betonnen palen, de korte kant met maximale hoogte, de andere kant een deel met 1,20 of 1,50.

Tuin opnieuw betegelen

Tuin Opnieuw betegelen. Zie foto. Gaat om 45 vierkante meter. De tegels die je op de foto ziet willen wij opnieuw gebruiken, ze komen alleen ergens anders in de tuin terecht. Dit gedeelte zal dus ook geëgaliseerd moeten worden.

Voortuin betegelen om auto te parkeren

de tuin bedraagt ongeveer 10 m2. standaard tegels van 50 x 50. Moet stevig genoeg zijn om een auto te kunnen parkeren.

Terras aanleggen / tuin bestraten

Oude terras verwijderen (grindtegels) 1 meter gazon verwijderen Nieuwe terras ophogen met zand Nieuwe terras betegelen met 60x60 grijze tegels Nieuwe maat terras 5x3,50 Afval afvoeren Graag twee prijzen als kan Met en zonder materialen Graag opgave ALLEEN via mail Niet telefonisch ivm werk

Grote tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 35 m2 en ik wil 60 x 60 tegels hebben. De oude tegels verwijder ik zelf, en de nieuwe koop ik ook zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin laten afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw woning heeft een tuintje van +/- 5 bij 4. Er is sinds de bouw niks met de grond gebeurd. Het betreft dus afgraven, afvoeren, zand storten, betegelen (incl. opsluit banden) en hier en daar een strook grint tegen het opspatten van regenwater. Half mei willen wij beginnen.

Schuttingen leveren en plaatsen, inclusief nieuwbouwtuin betegelen

Ik zou graag zsm schuttingen willen laten leveren en plaatsen in mijn tuin 6.25 m lang per zijde. In de bijlage geef ik aan wat ik mooi vind qua schutting. Maar zou graag in eerste instantie willen weten wat het kost aan manuren om deze schuttingen en palen te plaatsen. Daarnaast wil ik mijn tuin van 30 m2 laten betegelen.

Partners

Partners van Casius