Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten balkonhek maken en plaatsen:

Houten balkonhek maken en plaatsen

We willen graag ons houten balkonhek op de 1e etage aan de voorkant van ons huis laten vervangen (het hout is verrot). De afmetingen zijn, zie bijgevoegde foto's voor vorm balkon. Lengte 325 cm, schuine deel 75 cm, breedte 40 cm. Hoogte 87 cm.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten balkonhek maken en plaatsen uit heel Nederland:

Houten balkonhek op maat maken en plaatsen

Ik wil een houten balkonhek van 12,5 meter lang en 1 meter hoog op maat laten maken en plaatsen. Ondergrond is geen probleem, balkon is pas vernieuwd. Hek kan aan de ene kant makkelijk vastgezet worden , aan de andere kant mag het niet vastgeschroefd worden door de VvE. Hiervoor zal er een andere oplossing voor bedacht moeten worden. Ik laat mij graag adviseren.

Balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen

Het balkonhek van 4 appartementen, 2 op eerste verdieping en 2 op tweede verdieping, dienen vervangen te worden. Per laag is dat 7.24 meter met in het midden daarvan een afscheiding. Bij voorkeur een houten hek zoals op de foto. De ene foto is de huidige situatie, de andere is een impressie (zoals gewenst).

Balkonhek vervangen

Het balkonhek is aan vervanging toe. De afmetingen zijn: 95 cm hoog en 5,55 meter breed. Het nieuwe hek graag hetzelfde als het huidige hek (zie foto). Indien mogelijk graag een offerte voor houten en duurzaam kunststof hek.

Bankirai houten balkonvloer aanleggen

Houten bankirai vloer met bankirai balkonhek van 1,20 m hoog. Op ongeveer 6 m x 1,30 m zinken dak. Vergunning tekeningen en foto's beschikbaar. Montage van nu tot binnen 2 maanden.

Reparatie- en schilderwerk

In verband met het onkundig plaatsen van schrootjes door de vorige bewoner is er waterschade ontstaan. 1. Herstel onderkant en rand balkon 2. Herstel en stucwerk plafond balkon 3. Schilderwerk buiten: metalen balkonhek 4. Schilderwerk buiten: houten dakrand 5. Schilderwerk buiten: stucwerk

Houten balk op het balkon repareren en balkonhek vervangen

Aan het balkon aan de achterzijde zit een rotte plek op de staande houten balk. Er is inspectie nodig over de mogelijkheid tot reparatie of vervanging. De balk is lastig toegankelijk. Teven een opgaaf van prijs van vervanging van het houten balkonhek.

Glaswand als windvanger op het balkon plaatsen

Door storm is mijn glazen afscheiding kapot gewaaid. Deze wil ik graag laten vervangen. Het bestaat uit een houten frame (liefs hard hout) gevuld met gepantserd glas. De houten steunbalken kunnen worden bevestigd aan een plaat welke bevestigd is aan balkonhek (zie bijlagen). Andere ideeën zijn welkom.

Houten balkonhek plaatsen

Wij zouden graag een laag balkonhek willen laten plaatsen op het dak van onze erker. Afmetingen: Rechterzijde 87 cm; Voorzijde 160 cm; Linkerzijde 87 cm; Diepte 63 cm, inclusief riggel; Riggel 8.5 cm. Een foto van het gewenste resultaat kan ik op aanvraag nog toesturen.

Houten balkonhekken maken

Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn 2 klanten een balkonhek kan maken ik heb een foto op de achtergrond van de deur ziet je hem staan, verder zit er een tekening bij met de maatvoering, graag willen deze mensen dat het balkon hek boven bij de opbouw hetzelfde wordt als op de foto ik heb een totaal lengte nodig van plus minus 21 meter met 2 u tjes erin, met ronde ijzeren spijltjes, ben nog met de klant in onderhandeling van het ijzer af te stappen en gewoon hout te nemen maar dan geen rondjes maar gewonnen platte spijlen. kun je op deze gegevens voor mij een offerte maken? Het plaatsen doen we zelf.

Balkonhek plaatsen

Wij hebben op de 2e verdieping van onze woning een opbouw, waar nog geen balkonhek is. We willen er een houten balkonhek van ongeveer 550 cm laten plaatsen. Ik heb al een balkonhek gezien bij de Gamma en kan dat eventueel zelf aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte voor de montage. Een kort bezoek vooraf stel ik op prijs, zodat ik een passend advies kan krijgen over de beste hoogte en materiaalsoort.