Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor egaliseren van de tuin en een flagstone terras aanleggen:

Egaliseren van de tuin en een flagstone terras aanleggen

Egaliseren en flagstone terras aanleggen. Circa 5 x 5 m.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren van de tuin en een flagstone terras aanleggen uit heel Nederland:

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.

Tuin van 175 m2 uitgraven, opvullen en egaliseren

Onze tuin graag 20 cm uitgraven, afvoeren van oud zand, vullen met zand en dan egaliseren zodat wij hier terrastegels kunnen plaatsen. Betreft 175 m2. (10 meter breed) (17,5 m Lang) Houd rekening met (2.83 x 3,79) stenenberging en bijkeuken met(2.22 x 390 cm.)

Tuin egaliseren, zandbed leggen en terras bestraten

De tuin van onze dochter graag egaliseren (gras moet eruit en borders liggen laag) en een zandbed leggen waar een terras (12 m2) en een pad (plm 5 m2) moet komen. Graag in de offerte opnemen wat het kost als u de bestrating van terras en pad ook doet. De tegels zijn reeds in ons bezit.

Tuin van 100 m2 egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de achterste circa 100 m2 van onze achtertuin. Waarschijnlijk kan er het beste eerst nog 10 of 20 kuub worden afgevoerd en daarna 20 of 30 kuub worden opgehoogd. De hindernissen: er staan (lang de rand) 3 enorme Esdoorns, en 2 kleine bomen die moeten blijven. Er staan 16 boomstronken (de grootste zijn 30, 25, 15 en 12 cm doorsnede, de rest 5-10), waar mogelijk moeten deze verwijderd worden. Verder geen beplanting. Er is nog iets van een fundering van een oud gebouw aanwezig, 2 muren van 25 cm breed en meter of 3 / 4 lang. Afhankelijk van de kosten mag dit blijven staan zoals het is. Er is een deur achter in de garage (wel met een flinke drempel) die naar de achtertuin leidt, dus deze is in principe bereikbaar voor gravers.

Tuin bestraten, schutting plaatsen, beplanting en pergola

Onze tuin egaliseren daarna bestraten, beplanting, pergola en nieuwe schutting plaatsen. Graag ook meenemen in offerte verwijderen van oude bestrating en schutting. Tuin is 18 m2, 7,57 meter diep en 2,37 meter breed. Foto van tuinontwerp en bestrating die we graag willen is bijgevoegd. Maten pergola 10 x 10 hout.

Tuin opknappen

Zou graag 2 prijs opgaves hebben, 1 van opzij geschoven grind te laten verwijderen, 4cm afgraven, het worteldoek opnieuw leggen en oude grind terug met nog 1 kub erbij. Dan graag een prijsopgave van grind verwijderen, afvoeren, grond egaliseren en kunstgras plaatsen. 5.00 breed, 6.00 lang

Tuin afgraven, egaliseren en betegelen

Tuin afgraven en egaliseren terras leggen oprit betegelen. Gaat om 150 m2 stenen regelen we zelf word een betonklinker.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Normale bestrating aanleggen: Keramiek tegels 60 x 60 cm (of 80 x 80 cm indien dit voordeliger is) zowel in voor- als achtertuin leggen. Achter tuin is 10 m lang en 5,70 m breed. De voortuin is 6 m breed en 1,50 m lang. In het totaal voor- en achterkant bestraten (2 terrassen en 1 pad) met ongeveer 106 tegels 60 x 60 cm. Het overige van de tuin wordt opgevuld met kunstgras. Tevens flink ophogen van de tuin en egaliseren. Er ligt nu kleigrond in welke is weggezakt. Verder is alle bestrating al verwijdert. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag offerte met een specificatie.

Tuin egaliseren, ophogen en bestraten

Ik wil de achtertuin laten egaliseren en ik denk ook ophogen en daarna bestraten. Het gaat om ongeveer 40 m2. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor het zand. Er liggen nu houten vlonders, dus daarom denk ik dat het ophogen nodig is, ivm loze ruimte die er onder zit. De locatie is redelijk toegankelijk via een smalle doorgang van ongeveer een meter breed. Vóór maart 2020 moet deze klus zijn gedaan. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!

Opknappen van achtertuin

Door de nieuwe aanbouw moet het tuintje opgeknapt worden. Diepte tuin 10 bij 2.50 m en achter de uitbouw nog een stuk van ongeveer 3 bij 3 meter. De opdracht bestaat uit: - Bestaande vlonder terugplaatsen - Nieuw terrasje achter in tuin (ik zorg voor het materiaal) - Stuk egaliseren voor een tuinhuisje en gras met stap tegels en ook advies groen. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Neemt u kleinschalige klus zoals deze aan? En op welk termijn zou het mogelijk zijn?

Partners

Partners van Casius