Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbreiding bestrating parkeerplaatsen:

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding bestrating parkeerplaatsen uit heel Nederland:

Kleine uitbreiding oprit en bestrating ophogen

Verplaatsen van border waardoor er een grote bestraat oppervlakte ontstaat om auto's op te parkeren. De border is een hoekje van 3 m2, deze moet verkleind worden. We hebben grote tegels van 60 x 60 cm. Die moeten aangevuld worden. De aarde van de border graag meenemen. En wat zand voor het straten. Daarnaast wat kleine herstelwerkzaamheden in de achtertuin: een paar kleine verzakkingen. Ook hier is wat zand nodig. Graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Bestrating in voor- en achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor- en achtertuin. In de voortuin moet een gedeelte van 2.50 bij 2.50 meter bestraat worden. In de achtertuin betreft het een uitbreiding van het bestaande terras. De tuin moet afgegraven en geëgaliseerd worden.

Uitbreiding van de bestrating naast de oprit

Ik wil de bestrating van onze oprit laten uitbreiden. Er moet ongeveer 8,5 m² extra worden gelegd. Ik heb inmiddels zelf de tuinaarde al verwijderd en afgevoerd. De klinkers en het zand moeten worden geleverd. Het gaat om straatklinkers van 10.5 x 21 cm. Ik wil hetzelfde type klinker als op de bestaande oprit. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Ophogen en bestraten van de tuin

Ik wil graag advies en een prijsindicatie ontvangen voor werkzaamheden in mijn voor- en achtertuin. De tuin is hier en daar wat verzakt en moet worden opgehoogd. Daarna moet de tuin weer worden bestraat met de bestaande bestrating, met een kleine uitbreiding. Het gaat in totaal om ongeveer 65 m². Ik wil graag eerst een globale prijsindicatie en mijn verdere wensen voor kleine aanpassingen daarna in een offerte verwerkt zien.

Oprit bestraten met nieuwe tegels

Circa 35 m2 oprit (her)bestraten. Thans is de oprit circa 20 m2. Uitbreiden dus met circa 15 m2 maar wel allemaal nieuwe tegels. Grond van uitbreiding blijft in de tuin, dat is nu kale grond. Bestrating bestemd om twee auto's op te parkeren. Bestrating tussen voorgevel en straat. Uitvoering in overleg.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Uitbreiding bestrating bestaande tuin. In overleg aanschaffen van tegels die het beste matchen, de bestaande tegels worden niet meer verkocht. En aanleg van een waterkolk, in overleg aan te schaffen.

Schutting vernieuwen, bestraten

De oude schutting van ongeveer 15m vernieuwen: opnieuw metselen met steen en ijzerrasters. Ook de verlichting aanpassen. Nieuwe poort. De garagedeur verwijderen en dan twee tuindeuren plaatsen. Nieuwe bestrating, uitbreiding terras (nu 20m diep) en een waterornament plaatsen. Ontwerp in overleg. N.B.: alles passend bij een jaren '30 huis.

Bestrating achtertuin

Uitbreiding van het terras. Het gaat om ongeveer tussen de 10 en 20 m². Ik zorg zelf voor de tegels.

ca. 325 m2 nieuwe bestrating en 95m2 bestaande bestrating aanpassen/integreren

Wegens uitbreiding van onze tuin zoeken wij een stratenmaker die voor ons ca 325m2 nieuwe bestrating kan aanleggen. Tevens ligt er ca 95 m2 bestrating welke moet worden geintegreerd. Het zouden (gebruikte) klinkers moeten worden. Ons plan is in concept klaar maar advies is zeer welkom. Stenen in overleg, kunnen ook geleverd worden.

Tuin grondwerk en bestrating 25 x 25 meter totaal

Tuin is ongeveer 25 x 25 meter. Bossages moeten er aan de achterkant en zijkant uit om een inrit te creeren. Inrit moet geegaliseerd worden met geel zand, zo'n 8 x 4 meter. Toplaag moet van de tuin af en voorzien worden van een nieuwe schone grondlaag. Er moet een funderingsgeul gegraven worden ten behoeve van bestaand en uitbreiding terras. Dat is hoofdzakelijk het grondwerk. Daarnaast graag een aparte offerte voor de bestrating van bovengenoemd terras en inrit. Hemelwaterafvoeren zijn aanwezig maar moeten verlegd worden. Ook moet er rekening gehouden worden met de afvoer van rest- en afbraakmaterialen.