Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, bestrating op parkeerplaatsen aanleggen, rubbertegels aanbrengen, dakterrassen bestraten, betontegels in een achtertuin leggen, parkeerterrein en terras ophogen en bestraten, middelgrote achtertuin herbestraten, voor- en achtertuin voorzien van terrastegels, terras bestraten met betontegels, oprit met natuursteen opnieuw aanleggen, zevenduimers klinkers laten leggen, dakterras aanleggen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Den Haag:

Achtertuin tegels leggen

Newly built house. No removal of stuff else then digging soil and replacing it with sand. We ordered only 60x60 tiles (15 m2). Let us know when you install it and what else we need to order to get this done. Circa 15 tot 20 cm grond afgraven en zand aanbrengen. Daarna bestraten met 60 x 60 cm tegels. Het gaat om 15 m2. Wat moet ik aanschaffen?

Tuin leegmaken en bestraten

Achtertuin leegmaken en deels bestraten. Het gaat om ongeveer 55 vierkante meter. Oude materiaal mag afgevoerd worden. Er kan een schuttingdeel verwijderd worden voor de toegankelijkheid. Ongeveer de helft mag bestraat worden.

Tuintegels leggen

Ik wil in mijn achtertuin graag 2 x 20 m2 Chinese hardstenen tegels van 60 x 60 x 2,5 cm laten leggen. 1 x het terras tegen de achtergevel aan en 1 x een terras achter in de tuin waarbij er om een boom heen gelegd moet worden. Het terras aan de achtergevel hoeft alleen licht geëgaliseerd te worden, liggen nu tegels die weggehaald worden. Achter in de tuin ligt gras en dit moet dus volledig voorbereid worden. De tuin is alleen via de woning te bereiken. Het werk dient in de week van 14 tot 18 mei uitgevoerd te worden.

Tuintegels leggen in cement

Ik wil mijn tuintegels leggen in cement. Mijn terras moet helemaal glad zijn geen tegels die uitsteken.

Nieuwe tegels in tuin leggen

Het weghalen van oude bestrating en nieuwe leggen. Onze tuin is ongeveer 40/50 m2.

Tuin rondom bestraten

Het betreft een vrijstaande woning waarbij wij rondom willen laten bestraten. Er is al een deel van 80 m2 uitgegraven, het andere deel van 80 m2 dient nog gedaan te worden. Het afgegraven grond dient te worden afgevoerd. Daarna zal er 160 m2 tuintegel van 60 bi 60 cm gelegd moeten worden in een zwarte of grijze kleur.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin van 50 m2. De tuin is op dit moment verwilderd en er zijn 3 boompjes die verwijderd moeten worden. Ik wil graag alles laten betegelen omdat ik een onderhoudsvrije tuin wil voor nu. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw betegelen

Graag ontvang ik offerte voor het betegelen van mijn tuin. De tuin is 20 m2 groot. De oude stenen, klinkers, moeten verwijdert worden en afgevoerd, opgehoogd met zand, folie tegen onkruid en nieuwe tegels, 60 x 60 cm plaatsen. De tuin heeft een achterom.

Oprit in Kandala grey met drainage mortel aanleggen

Het betreft een nieuwbouw, waar de oprit (100 m2) in Kandla Grey met drainagemortel aangelegd moet worden.

Achtertuin herbestraten

Mijn achtertuin is 35 m2 maar de tegels liggen schots en schreef dus ik dacht tegels eruit zand erin en tegels omdraaien vanwege een beperkt budget en er moet 1 border uit.

Terras opnieuw leggen

Een terras van ongeveer 24 m2. De tegels van het huidige terras willen we hergebruiken met er omheen klinkers die we ook al hebben. Het terras ligt schuin moet of opgehoogd of juist lager gemaakt. Tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin met nieuwe tegels bestraten

De oude tegels worden komend weekend verwijderd. Hierna zal er nieuwe bestrating, die wij zelf regelen, gelegd moeten worden. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en alleen via de woonkamer bereikbaar.

Tuin met 40 bij 60 tegels betegelen

Tuin is ongeveer 30 m2 er ligt zand

Gootje voor het pand installeren

Omdat de gemeente stoep niet goed afloopt blijft er water staan voor ons pand. Wij zouden graag een goot(je) voor het pand laten plaatsen, zodat dit water wordt afgevoerd. Bijgevoegd een foto van de voorkant van het pand, het zou over de gehele voorkant (10 meter) gaan.

Keramische tegels opnieuw leggen

Keramieke tegels moeten er uit. Liggen in zand cement. Moeten gereinigd worden. Opnieuw uitvlakken van de tuin en wat zand en cement aanvullen. Daarna de tegels opnieuw leggen. Ongeveer 50 m2.

Betontegels in een achtertuin leggen

De achtertuin is 99 m² en daarvan graag het terras betegelen van 4 x 8 meter = 32 m². Tegels: bijvoorbeeld iStone Basic betontegel 60 x 40 cm, schelpkalk en aanslagwerend. Er liggen nu houten tegels. Graag advies van de vakman. Tuin via portiek en paar treden bereikbaar.

Kunststof vlonderplanken aanleggen

Ik wil graag mijn tuintje van nog geen 3 meter breed met kunststof vlonderplanken bedekken in de breedte. De lengte is ongeveer 10 meter, breedte ongeveer 2.80 meter. De ondergrond is deels grind en deels oude houten vlonder planken op aarde. Wat zou dit kosten om te laten aanbrengen in de tuin?

Stenen in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin egaliseren en stenen leggen. De tuin is 35 m2. Er zit ook een schuur op dus er gaat wat af.

Onderhoud aan achterpaden van wooncomplex

De achterpaden van een complex van 44 woningen zijn na 20 jaar aan onderhoud toe. Het midden van de paden is verzakt waardoor de putten uitsteken. Het totale oppervlak is circa 235 m2, bestaande uit 2 paden van circa 1,5 x 44 meter en 2 paden van circa 1,5 x 35 meter. In elk van de paden van 44 meter bevinden zich twee putten, in die van 35 meter 1 put.

Oprit opnieuw bestraten

De oprit is aan het verzakken. Het is de bedoeling dat de oprit met zand/puin wat zo min mogelijk verzakt op veengrond. Het is de bedoeling om met tegels te werken en opsluitbanden. Ongeveer

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Ik wil de bestrating laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om een oppervlak van 20 m2. De beplanting moet verwijderd worden en er moet geëgaliseerd worden.

Compleet verzakt stenen terras opnieuw aanleggen

Wij hebben een tuin met een compleet verzakt stenen terras. De borders van het terras zijn verrot. Graag zou ik willen weten wat het mij ongeveer kost om een hardhouten terras aan te laten leggen. De grond moet mogelijk wat verhoogt en er moeten goede borders omheen die alles op de plek houden. Het terras is ongeveer 2 meter diep en 7.50 meter breed.

Dakterras met hekwerk aanleggen

Ik wil graag op mijn dak een dakterras laten aanleggen en wil starten met een simpele dakterras. Terras bereikbaar met een vlizotrap deze moet nog aangelegd worden. In de toekomst wil ik de dakterras gaan uitbreiden tot een dakopbouw met degelijk terras en een kas gedeelte met vaste trap naar het dak. Dit gaat financieel erg duur worden vandaar ik gewoon eerst een basis wil leggen zodat ik buiten kan zitten. En in latere stadiums het terras kan gaan uitbreiden. Graag wil ik hier meer informatie over en over wat het zou kosten om vlonders hekwerk en vlizotrap aan te leggen. Graag contact via de mail.

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 6,30 bij 3,30 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige ondergrond voornamelijk sierklienkers en gras

Oprit met Scoria Bricks bestraten

50 m2 met A-kwaliteit Scoria Bricks leggen. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Repack is al aanwezig. Materiaal in overleg. Locatie is goed bereikbaar.