Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Den Haag:

Oprit naar de garage ophogen

Ik wil de oprit voor mijn garage laten ophogen. Het is nu door auto verzakt. Mogelijkheid voor meerdere banen want mijn buurmannen zijn ook interesseert. De tegels moeten er dus uit, dit zal vervolgens ongeveer 10 cm moeten worden opgehoogd, vervolgens de bestrating weer terug leggen. Mocht u ook een optie voor vervangende tegels graag meenemen in de offerte.

Sierbestrating leggen

Jullie mogen ook zelf de tegels aanschaffen ( wellicht voor beide partijen voordeliger) en komen leggen. Dan kun je een totaal prijs maken. het betreft een rechthoekige achter tuin van 4.30 bij 7.25 , ik heb tegels van 60 x 60 gezien Robusto Ceramica 3.0 , Ultra Basic Grey ( kleur voeg weet ik nog niet maar kan als het ligt denk ik) Er liggen nu koppel stones in van 20x20 (ongeveer 800 stuks) kun je daarvan ook een prijs noemen om af te voeren Met vriendelijke groet

Sierbestrating leggen

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om het verwijderen van 15 m2 aan grind tegels en het plaatsen van 10 m2 aan sierbestrating. De achtertuin is bereikbaar via de woning.

Tegels leggen in de tuin

Tegels leggen in de achtertuin. Ongeveer 20 m2 + opsluitbanden 13m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft omdat we graag advies willen welk soort tegels goed zijn. Er ligt nu zand in de tuin met een paar tegels.

Tegels (80x80) opnieuw laten leggen (28m2)

Ik zou graag mijn tuin willen vernieuwen, bestaande tegels verplaatsen in de tuin. Het gaat om ongeveer 28 m2, tegels zijn 80x80 cm. Op de plek waar de tegels komen lag kunstgras en dit moet met zand worden geëgaliseerd en leggen van tegels. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Zaagsnede in betonklinkers maken

Er ligt in onze tuin een straat met betonklinkers 14 x 4 x 7 cm. Nu zou ik daar graag over 10 m een schuine zaagsnede in laten maken om daarna onze border te verbreden. En ik zou graag betonnen randen laten aanbrengen met een hoogte van zo'n 30 cm.

Sierbestrating laten leggen

Het gaan om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin van ca. 70 m2. Het gene wat er nu ligt zal als mooie fundering kunnen dienen, als is het een beetje ongelijk. Dat moet iets opgehoogd worden. Ik denk aan antracietkleurige tegels van 75 x 75 cm of 80 x 80 cm. Het liefst niet kleiner, maar als het enorm in prijs verschilt val ik daar mogelijk op terug. Ik heb geen achterom, maar via de woning zou het moeten lukken.

Deel van de tuin bestraten

In onze achtertuin willen wij graag een gedeelte bestraat hebben. Wij hebben hiervoor al tegels van 30 x 30 cm. Op dit moment ligt er gras of zand en 10 tegels en is het erg oneffen. Het gaat om een stuk van circa 15 m2. er zou nog wat zand gestort moeten worden, dit laat ik graag wel regelen. Wat zou het kosten om dit door jullie te laten leggen?

Parkeerterrein opnieuw bestraten met de huidige bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een parkeer terrein aan de achterzijde in fase 1 opnieuw kan bestraten met de bestaande klinkers. Het gaat dus om het egaliseren en opnieuw bestraten van ongeveer 1000 m2. Ook moet voor een aantal kolken de leidingen vervangen worden.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van waaltjes in de achtertuin, ca 45 m2. Daarbij het metselen van een muurtje 4 x 0,5 meter

'Bestrating' renew of front and backyard

Ik wil de tegels in mijn voor en achtertuin verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe. Mijn voortuin is 15 m2 en mijn achtertuin is 16 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Realiseren van composiet dakterras

Wij willen een nieuw dakterras. Op dit moment ligt dit dakterras aan de slaapkamer, wij hebben de oude vlonders verwijderd. Nu ligt er een volledig schoon met lood dakbedekking. De afmetingen zijn 2m x 2.60m. Wij willen hier een composiet terras laten leggen in een donkerbruine of zwartbruine kleur. Graag zien wij ook een aantal opties van u terug als u kan leveren naast leggen.

Terras bestraten

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 21,5 M2 opnieuw laten betegelen. Ik haal de huidige tegels er zelf uit. De tuin moet wel nog worden opgehoogd met zand. Ik heb het zand en de tegels al zelf besteld. De tuin is alleen te bereiken via het huis.

Gestabiliseerd zand aanleveren voor kunstgras en terras aanleggen

We willen gestabiliseerd zand aanleggen of 40m2 van de tuin. Wij gaan het zelf tot 25cm uitgraven. Op een groot deel komt kunstgras (doen we zelf), op ongeveer 10m2 komt terras wat we ook graag door jullie laten doen. De tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. De stenen en kunstgras schaffen wij zelf aan, u dient wel het zand hiervoor aan te leveren.

Bestrating leggen ca 40 m2

Het is op dit moment al een parkeerplaats maar het is verzakt. Het is dus de bedoeling dat deze er uit gaan, ongeveer 10m2 kan opnieuw gebruikt worden dit zijn 1 x 1 tegels. Vervolgens ophogen, egaliseren en opnieuw bestraten. Er komen 3 parkeerplekken dus dikke grote tegels nodig, de bestrating isca 40 m2.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voor- en achtertuin. Voortuin: ongeveer 15 m2. Achtertuin: ongeveer 24 m2 . Er liggen momenteel oude bestrating.

Bestrating aanleggen

Het aanleggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is ongeveer 35 m2 groot. Graag zou ik ook de tuin helemaal vlak willen laten maken, er staat een klein schuurtje die is ongeveer 1 meter diep, deze mag dus ook opgevuld worden.

Tuin opnieuw laten bestraten

Tuin is 180m2 is al bestraat maar de grond is niet gelijk. Die dient opgehoogd te worden en opnieuw bestraat.

Bestrating tuin

- 18 m2 - Straatzand is al besteld en zal ik zelf er op scheppen, maar is nog niet aangetrild - opsluitband is aanwezig (5*15*100), moet nog wel geplaatst worden. - Stenen zijn al aanwezig. Cobblestone 42X21X8 CM Leggen in overleg, zsm.

Sierbestrating verplaatsen en aanleggen

Schuurtje in voortuin verwijderen, tegels in voortuin en achtertuin opnieuw leggen en tuin anders indelen (evt ophogen). Voortuin is 5 x 3, achtertuin is 7 x 6

Sierbestrating aanleggen in achtertuin

We willen graag een terrasje laten aanleggen in onze achtertuin. Het is maar klein, 9 m2 ongeveer. Op deze plek liggen nu rubbertegels (waar eerst een trampoline op stond), deze kunnen wij zelf weghalen. We denken eraan om er waaltjes te leggen. Ophogen hoeft niet, wel egaliseren. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn.

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van 54 m2 aan bestrating. Daarnaa moet de tuin opgehoogd en geëgaliseerd worden. Vervolgens dienen er nieuwe antraciete 60 bij 60 of 80 bij 80 tegels geplaatst te worden. De tuin is bereikbaar via de woning.

Tuin met tegels bestraten (tegels: 60 x 60 x 4 cm) en drainage leggen en aansluiten; haag plaatsen

Ik wil graag in een deel van de tuin tegels leggen ( totaal circa 70m2). Verder wil ik ook hedera kant-en-klaar- hagen plaatsen op de erfgrens met de buren. Ook wil ik, i.v.m. de nu slechte drainage een drainagebuis laten plaatsen en aansluiten op bestaande ringdrainage. Tenslotte nog graszoden leggen. Werkzaamheden in overleg (kan deel werk zelf voorbereiden zoals ophoogzand e.d.)

Ca. 40 m2 Grindtegels in achtertuin plaatsen

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De benodigde tegels/klinkers zijn aanwezig. Het gaat om het verwijderen van de bestaande tegels, het egaliseren van de tuin en het bestraten met de nieuwe tegels. De achtertuin is alleen bereikbaar via de woning.

Bestrating van de tuin

Het laten leggen van bestrating. Gaat om voor en achtertuin, ongeveer 56 m2 samen. De oude bestrating is eruit, zand wordt naar achter gereden en de tegels ook achter gezet. U hoeft het zand dus alleen te storten egaliseren en tegels te leggen. De tegels zijn 60/60.