Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras aanleggen:

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen in de achtertuin (zie foto). De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter en er ligt al zand. Daarnaast willen we graag het stukje in de tuin waar de kliko's staan laten bestraten (ong. 2 m2). We hebben al tegels die hiervoor gebruikt kunnen worden. Er ligt op dit stukje nog geen zand. Graag ontvangen we uw offerte en ik hoor ook graag wanneer u dit zou kunnen uitvoeren. Alvast dank!
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen uit heel Nederland:

Een terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die een terras kan aanleggen in mijn achtertuin van 11 bij 3,5 meter met grote betontegels. Naast het leggen dient dit stuk eerst te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Er zijn nog geen benodigde tegels voor aanwezig.

Terras aanleggen op veengrond

Terras 4,8 x 8,4 m aanleggen in veengrond. 112 keramisch/beton tegels 60 x 60 x 4 cm met opsluitbanden rondom op veengrond. Eventueel op EPS blokken van 30/40 cm eronder. De grond ga ik zelf uitgraven. De grond wil ik gebruiken om mijn tuin op te hogen, ook een deel zand. Er moet daarvoor wel wat zand nog bijkomen, hoeveel kuub dit is, ga ik nog uitrekenen. Graag vakman die ervaring heeft met veengrond, de grond is namelijk in 10 jaar 15 cm gezakt.

Het aanleggen van een terras op een balkon

Ik wil graag een terras laten aanleggen op mijn rechthoekige balkon. De lengte is 6.97 en de breedte 1.90. Ik wil het terras over de volledige breedte van mijn balkon laten maken, zodat ook de afwatering meegenomen wordt + de rand bij de het scheidingscherm aan het eind van het balkon.Mijn appartement ligt op de bovenste 11e etage van het complex. Het betreft een betonnen balkon waar het terras opgelegd moet worden.

Nieuw dakterras aanleggen

Op de vierde verdieping van een dak wil ik een dakterras aanleggen (composiet hout). Het terras is ongeveer 30 m2. Er is al een vergunning om het terras aan te leggen. Het hekwerk moet (volgens de vergunning) een aluminium plankenhek worden. Het bestaande dak wordt vernieuwd en is al verstevigd

Terras aanleggen

Wij willen onze betonnen tegels die op zand gelegd zijn vervangen voor keramische tegels. Daarnaast willen wij ook een overkapping plaatsen. De keramische stenen mogen niet in cement gelegd worden en ook niet gevoegd worden vanwege een VVE reglement. We dienen hierdoor een keramische tegel uit te kiezen die hiervoor geschikt is. Het is het dak van de onderburen waardoor we rekening moeten houden met de gestelde eisen. Mocht er in de toekomst een lekkage zich voordoen, dan moet de reparateur er gemakkelijk bij kunnen. De te plaatsen overkapping dient vrijstaand te worden geplaatst en rondom van glas worden gemaakt indien dit mogelijk is. Middels de overkapping willen we enerzijds de wind tegenhouden en anderzijds een buiten ruimte creëren waarvan we het hele jaar van kunnen genieten. Ook dient het dak van glas te zijn. Belangrijk is dat de betonblokken waarin de staanders gemonteerd / geschroefd worden niet hoger dan 15 cm mogen zijn. Ze kunnen voor de stevigheid wel breder zijn en aan elkaar bevestigd worden zodat er als het waren een gehele constructie wordt gecreëerd om de te plaatsen keramische tegels. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 135 m2. Er zit ook een stuk groen in de tuin die we willen afzetten met een nieuwe afscheiding. Nu ligt er ook een betonnen afscheiding, maar die mag ook vervangen worden voor andere materialen, afhankelijk van uw advies. Ik schat dat de afscheiding zo’n 15 strengende meter zal zijn. Verneem graag zsm ivm het vergelijken van offertes. We willen overigens de klus eind april, begin mei laten uitvoeren.

Onderhoudsvrije stadstuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe stadstuin aan laten leggen (5.60x5.40m), met hierin een groot terras, een nieuwe achter schutting van 5,60 m, en wat bomen en planten.

Een composieten terras aanleggen in een achtertuin

Graag wil ik van u een offerte van het monteren van ons geleverde composietplanken (semi-massief) op een hardhouten onderbouw (iets verhoogd) van +- 32 m2 incl alle materialen. Alleen de composietplanken, clips en schroeven voor de montage van het composiet zijn wel al aanwezig Foto is voorbeeldidee, maar dan maar één tree.

Dakopbouw + terras aanleggen

Wij willen een dakopbouw realiseren van 10 m2 met daarom heen nog een terras van 15 m2. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en moet een houten constructie worden. De vergunningsaanvraag loopt al.

Opbouw en dakterras

Wij willen een opbouw realiseren op ons huidige terras (2-hoog, eigenlijk een breed balkon), en het dakterras 1 verdieping hoger leggen op het platte dak. In de opbouw (uitbouw terras) willen we graag een kleine badkamer aanleggen.

Terras aanleggen

Waar nu hardhouten planken liggen in een halve cirkel op het noordwesten, erg glad dus, wil ik graag een rechthoek van max. 5 X 3 meter, in donkergrijze Carbon kleur keramische tegels antislip r 10. Ik zal de oude planken zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius