Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras aanleggen:

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen in de achtertuin (zie foto). De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter en er ligt al zand. Daarnaast willen we graag het stukje in de tuin waar de kliko's staan laten bestraten (ong. 2 m2). We hebben al tegels die hiervoor gebruikt kunnen worden. Er ligt op dit stukje nog geen zand. Graag ontvangen we uw offerte en ik hoor ook graag wanneer u dit zou kunnen uitvoeren. Alvast dank!
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen uit heel Nederland:

Terras betegelen

Wij willen graag een terras aanleggen van 120 m2. We weten nog niet wat we willen leggen, maar zitten te denken aan tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en terras aanleggen met beton tegels

Graag willen we onze oprit, terras en toegang naar tuin laten aanleggen met Schellevis beton tegels van 1x1 meter. Totaal ca 120 tegels.

Tuin terras aanleggen (37m2)

Het leggen van terrastegels van ong 38m2 in de achtertuin. Gele zand ligt er reeds op.

Ophogen kleine tuin en terras en aarde en wat beplanting

Kleine tuin (8,5 x 5), achterin staat schuur plus overkapping van 2 meter diep. Rest tuin Alleen maar tegels en wat zand met planken erop. Alles weghalen, tuindeel 5 cm ophogen, aflopend naar schuur toe. Terras aanleggen deels met oude en deels nieuw tegels. Aarde op de overige plekken en alvast wat planten in de grond (al aangeschaft), klimop langs schutting en wat andere beplanting plaatsen

Aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping

Wij krijgen in maart de sleutel van ons nieuwe huis en zouden dan graag de tuin vernieuwen. Het oude straatwerk en alles wat in de tuin staat zal door ons worden verwijderd. De tuin is 5.40 breed en 12.2 meter lang. Er staat een schuur van 2 meter breed en 5 meter lang in de schuur. Naast de schuur is een ruimte vrij tussen de schuur van de buren, hier zouden we graag een overkapping maken waar we ook bij minder weer gezellig kunnen zitten.. liefst met een dak wat open kan bij mooi weer en dicht bij regen. Verder veel tegels maar wel wat groen in de vorm van stukje gras en planten. De tuin ligt op noordwest de zon komt vooral links in de tuin en savonds hebben we de zon bij het huis waar we eind van de middag begin van de avond lekker willen zitten als er zo’n is. Onder de overkapping die ongeveer 3.5 meter breed en 5 meter lang kan zijn moet aan de achterkant ruimte zijn om een scooter en motor te plaatsen.. de tuindeuren die kunnen worden opgeslagen en de schuttingen die er nu in staan zouden we er daarom gewoon in kunnen laten staan.

Tuin opnieuw laten aanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze bestaande tuin kan renoveren. We hebben een idee wat we willen. Het gaat voornamelijk om een terras aanleggen, nieuw gras, bloembakken, nieuwe schutting. Daarnaast snoeien en weghalen van struiken/bomen.

Terras aanleggen 3,5x12m

Aan de achterkant van de woning komt een grote schuifpui en daarvoor willen we een groot terras laten aanleggen van 3,50x12m. Er ligt nu veel zandgrond. Ik wil graag blauwsteen, het liefst wil ik wat grotere tegels, maar dit hangt even af van de prijs. De tegels moeten gelegd worden op stabilé, een mix van zand met cement.

Terras aanleggen 40m2

Een terras aanleggen van 40m2 met keramische tegels, waarbij het zand er al ligt en er moet worden begonnen met het afrijden en leggen van de tegels van het formaat 60*60*2 cm. Het materiaal heb ik al aanwezig.

Terras van composiet planken laten leggen

Wij willen een terras laten leggen. Het gaat om 25 m2, 4.5 breed en 5.8 meter diep. Het gaat enkel om het aanleggen van het terras met composiet vlonder. Ondergrond is zand/aarde, wij halen de oude vlonder en oude tegels zelf weg.

Buiten electra aanleggen

Tuinman is tuin aan het aanleggen met nieuwe schuur, doet geen elektra. Er is stroom buiten, willen stopcontact en lichtpunt in schuur, drie lampen langs oprit en drie in achtertuin op terras.

Partners

Partners van Casius